Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iduś, a co z obrożą dla Leona? Mam tez pytanie czy mogę mu zrobić w wolnej chwili lekka korektę ubranka - uszyłam podobne dwa dla Świnki i Julki i moje są bardziej dopasowane i chyba przez to cieplejsze? Pytam bo to Twój autorski projekt:)

Posted

Padnij. Powstań. Power ride;) i już paluszki po klawiaturze śmigają;)
Dobra, idę spać, bo głupawa mnie łapie, choć przed chwilą beczałam. Chyba mam jakieś rozdwojenie czegójś tamoj;)

Posted

[quote name='idusiek']150 zl - z bazarku jambi

dziękujemy !

Idusiek, ja Ci wiszę jeszcze 7 zł :cool3:... a mogłabys potwierdzić na wątku bazarku?

... w związku z ostatnimi wymaganiami modów...

[quote name='ludwa']Padnij. Powstań. Power ride;) i już paluszki po klawiaturze śmigają;)
Dobra, idę spać, bo głupawa mnie łapie, choć przed chwilą beczałam. Chyba mam jakieś rozdwojenie czegójś tamoj;)

a może Ty po prostu w ciąży jesteś? ;)

Posted

e tam, w ciąży to ja normalnieję;) Ciotka jambi, ja będę płaciła za leczenie lilki a Tobie wiszę za bazarek. TO zróbmy tak, ze ja Ci płacić już nie będę a to, co wiszę Tobie, dopłacę do Lilki:) Mniej przelewów będzie:)

Posted

[quote name='ludwa']e tam, w ciąży to ja normalnieję;) Ciotka jambi, ja będę płaciła za leczenie lilki a Tobie wiszę za bazarek. TO zróbmy tak, ze ja Ci płacić już nie będę a to, co wiszę Tobie, dopłacę do Lilki:) Mniej przelewów będzie:)

eee.... nie kumam ... ja wiszę "dla Leona" 7 zł, a Ty wisisz "dla Igi" 14,50 zł .... kim jest Lilka :oops: