idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 no tak własnie powiedział.... jakiś głupi żartowniś... Quote
go-ja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ida - trzeba było opublikować tutaj nr tego kogos, to byśmy go dopiero zjadły :D Przelewam deklarację swoją i od Bartka B. :) Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 a proszę. a co mi tam :P moj jest wszędzie publikowany to i jego niech będzie...797 231 9** ostatnie cyfry z shiftem ;) Quote
rita60 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Szarotka napisał(a):Hm a czemu chce go zjesc ??:):) Bo pewnie jest idiota:angryy: Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 rita60 napisał(a):Bo pewnie jest idiota:angryy: To z takim nie gadamy......... Quote
idusiek Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 PRZYSZŁA WPŁata od jagoda1 - 30 zł, dziękujemy ! Quote
Majaa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Trafiłam tutaj przez czysty przypadek - niecelowe kliknięcie w banner na kolejnym bazarku:oops:. Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich postów, ale powiedzcie mi proszę, czy ja się mylę, bo mogę mieć schizę "terierową":oops::oops:, zwłaszcza po długiej nieobecności na dogo i ostatnio opiece nad niewidomym bezdomnym, przemiłym kerrakiem:loveu::loveu::loveu:, czy ten słodki:loveu::loveu::loveu: koleś ze zdjęć, to nie jest przypadkiem jakiś pobratymiec terriera pszenicznego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
elaja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='go-ja']Ida - trzeba było opublikować tutaj nr tego kogos, to byśmy go dopiero zjadły :D Proszę nie próbować jeść idioty- może być trujący !!! Quote
idusiek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Majaa napisał(a):Trafiłam tutaj przez czysty przypadek - niecelowe kliknięcie w banner na kolejnym bazarku:oops:. Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich postów, ale powiedzcie mi proszę, czy ja się mylę, bo mogę mieć schizę "terierową":oops::oops:, zwłaszcza po długiej nieobecności na dogo i ostatnio opiece nad niewidomym bezdomnym, przemiłym kerrakiem:loveu::loveu::loveu:, czy ten słodki:loveu::loveu::loveu: koleś ze zdjęć, to nie jest przypadkiem jakiś pobratymiec terriera pszenicznego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: gdzieś tam pewnie i tak ;) cioteki tutaj określałygo jako jużaka albo pszenicznego ;) Quote
idusiek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 przyszła wpłata od go-ja i bartka ;) dzięki wielkie ! Quote
elaja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Majaa napisał(a):Trafiłam tutaj przez czysty przypadek - niecelowe kliknięcie w banner na kolejnym bazarku:oops:. Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich postów, ale powiedzcie mi proszę, czy ja się mylę, bo mogę mieć schizę "terierową":oops::oops:, zwłaszcza po długiej nieobecności na dogo i ostatnio opiece nad niewidomym bezdomnym, przemiłym kerrakiem:loveu::loveu::loveu:, czy ten słodki:loveu::loveu::loveu: koleś ze zdjęć, to nie jest przypadkiem jakiś pobratymiec terriera pszenicznego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ooo, witaj Majaa, ty wszędzie teriery widzisz jak ja jużaki ? Ja tu już wcześniej zbłądziłam bo mi Leona pychol coś za bardzo mordeczkę Aresika przypominał :evil_lol: Quote
ludwa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Leon wiedzie spokojne życie w hoteliku. Dobrze, że już nie w schronie, szkoda, że nie w domku. Quote
Majaa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='elaja']Ooo, witaj Majaa, ty wszędzie teriery widzisz jak ja jużaki ? Ja tu już wcześniej zbłądziłam bo mi Leona pychol coś za bardzo mordeczkę Aresika przypominał :evil_lol:[/QUOTE] Witaj elaja! Więc na czym stanęła dyskusja pszeniczno - jużakowa? Bo ja sobie tak po cichu myślę, żeby po wyadoptowaniu kerraka Ciapka (a to musi być szybko, bo chłopak się przyzwyczaja do mnie z godziny na godzinę,a nie należy rodzić w nim nadziei, że ja będę zawsze przy nim, niestety ;( ), tą ślicznotę wziąść pod swoje skrzydła! Nio zakochałam się w tym rudobladym łysym pycholu Quote
Szarotka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dobrze, ze Wam nie wmawiam, ze to podhalan :):) Quote
idusiek Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 no nie , do podhalana to mu troche brakuje :) ja wszyskim wmawiam ,ze to terier bo ja je wszędzie widzę ;) maja- to kiedy przywozić ?:D Quote
rita60 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 idusiek napisał(a): ja wszyskim wmawiam ,ze to terier bo ja je wszędzie widzę ;) To jakies zarażliwe jest:evil_lol: Quote
ludwa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Taaaaaaak, Ida ma coś na oczach w zwiazku z terierami;) Quote
megii1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A ja chciałam napisać że może będzie niespodzianka:) Ale nie mogę napisać jaka żeby nie zapeszyć:) Quote
idusiek Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 ludwa napisał(a):Taaaaaaak, Ida ma coś na oczach w zwiazku z terierami;) że niby jakieś terierowskie kurwiki?:diabloti: Quote
rita60 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 idusiek napisał(a):że niby jakieś terierowskie kurwiki?:diabloti: Dobre:D:D:D megii co to za niespodzianka ????????? Quote
megii1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 rita60 napisał(a):Dobre:D:D:D megii co to za niespodzianka ????????? Nie mogę do jutra powiedzieć:razz: Idusiek mnie zestresowała i nie mogę;) Quote
rita60 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 megii1 napisał(a):Nie mogę do jutra powiedzieć:razz: Idusiek mnie zestresowała i nie mogę;) No co ty.......odstresuj sie i pisz:p Quote
Recommended Posts