Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trafiłam tutaj przez czysty przypadek - niecelowe kliknięcie w banner na kolejnym bazarku:oops:.
Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich postów, ale powiedzcie mi proszę, czy ja się mylę, bo mogę mieć schizę "terierową":oops::oops:, zwłaszcza po długiej nieobecności na dogo i ostatnio opiece nad niewidomym bezdomnym, przemiłym kerrakiem:loveu::loveu::loveu:, czy ten słodki:loveu::loveu::loveu: koleś ze zdjęć, to nie jest przypadkiem jakiś pobratymiec terriera pszenicznego:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='go-ja']Ida - trzeba było opublikować tutaj nr tego kogos, to byśmy go dopiero zjadły :D

Proszę nie próbować jeść idioty- może być trujący !!!

Posted

Majaa napisał(a):
Trafiłam tutaj przez czysty przypadek - niecelowe kliknięcie w banner na kolejnym bazarku:oops:.
Nie jestem w stanie prześledzić wszystkich postów, ale powiedzcie mi proszę, czy ja się mylę, bo mogę mieć schizę "terierową":oops::oops:, zwłaszcza po długiej nieobecności na dogo i ostatnio opiece nad niewidomym bezdomnym, przemiłym kerrakiem:loveu::loveu::loveu:, czy ten słodki:loveu::loveu::loveu: koleś ze zdjęć, to nie jest przypadkiem jakiś pobratymiec terriera pszenicznego:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

gdzieś tam pewnie i tak ;) cioteki tutaj określałygo jako jużaka albo pszenicznego ;)

Posted

Majaa napisał(a):

Ooo, witaj Majaa, ty wszędzie teriery widzisz jak ja jużaki ? Ja tu już wcześniej zbłądziłam bo mi Leona pychol coś za bardzo mordeczkę Aresika przypominał :evil_lol:

Posted

[quote name='elaja']Ooo, witaj Majaa, ty wszędzie teriery widzisz jak ja jużaki ? Ja tu już wcześniej zbłądziłam bo mi Leona pychol coś za bardzo mordeczkę Aresika przypominał :evil_lol:[/QUOTE]

Witaj elaja! Więc na czym stanęła dyskusja pszeniczno - jużakowa? Bo ja sobie tak po cichu myślę, żeby po wyadoptowaniu kerraka Ciapka (a to musi być szybko, bo chłopak się przyzwyczaja do mnie z godziny na godzinę,a nie należy rodzić w nim nadziei, że ja będę zawsze przy nim, niestety ;( ), tą ślicznotę wziąść pod swoje skrzydła!

Nio zakochałam się w tym rudobladym łysym pycholu