Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śledzę cichaczem ten wątek i to jest wspaniała wiadomość. widać, że to jest świetna rodzinka, spanie w domu przyjdzie mu z czasem, a jeżeli nie to na pewno żadna krzywda go tam nie dopadnie- to widać po opiekunach.

Posted

Zdążyłam się rozkochać w tym pycholu przepięknym:oops::oops::oops: ............, a tu takie super wieści:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Nie poznam pychola osobiście i to jedyny powód do uronienia łezki :-( ;)

Posted

[quote name='ludwa']Oby jak najwięcej tylko takich powodów do łezek:)
Masz rację oczywiście:

OBY!!!!
czego życzę wszystkim tu zgromadzonym i Ich podopiecznym :loveu:

Posted

Fajnie :)

rodzinka git! Wszyscy głaszczą, czeszą, prowadzają na spacery:)
Lełon generalnie woli być na zewnątrz , w domu lekko zagubiony, ale też daje radę.
Babcia rozpieszcza go czym popadnie, dziewczynki czeszą i prowadzają na nowo zakupionych szelkach.
Lełon wniebowzięty:)

W poniedziałek Pani dzwoni, żeby umówić go na kastrację- bo pierwsze co zrobił jak wszedł do domu...to nasikał rzecz jasna.
Szanucerka to taka mała złośnica- ale nawet Lełon jak trzeba to na nią leje ( w przenośni ;) ).
Wszystko ok. naprawdę ok.:multi:

Umówiłam się z Państwem, że ponieważ została kasa na Lełona - to zapłacimy za połowę kastracji. Reszta pójdzie na Jaśka- nowe znalezisko ludwy.... ok? Wszyscy za? :cool3:

zaraz wstawiam foty:lol:
Aaa, Lełon - moja miłość miał mnie w głębokim poważaniu - tak się chłop odzwdzięcza za uratowanie tyłka no.... i odrósł , śmiesznie wygląda, włos lekko szorski, trochę falujący :cool3: