Szarotka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Hm grunt, ze ma dom i ze ludzie chca go brac do domu. Jak nie chce to juz jego sprawa :):) Idusiek i Megi jak byscie mialy jeszcze jeden dom dla kudlacza to polecam Groszka, bo sie strasznie w dt. zasiedzial ........... http://www.dogomania.pl/threads/180252-Grubiutki-Groszek-ponownie-PROBLEMY-FINANSOWE-brakuje-110z%C5%82-!!! Quote
elaja Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 I ja się cieszę , że ten pszeniczny juzio o najpiękniejszym pycholu na świecie ma swoich ludzi:loveu::loveu::loveu: Quote
docha Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 śledzę cichaczem ten wątek i to jest wspaniała wiadomość. widać, że to jest świetna rodzinka, spanie w domu przyjdzie mu z czasem, a jeżeli nie to na pewno żadna krzywda go tam nie dopadnie- to widać po opiekunach. Quote
idusiek Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 też mi sie tak wydaje, ale dla pewności w sobotę sprawdzę ;) Quote
Majaa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Zdążyłam się rozkochać w tym pycholu przepięknym:oops::oops::oops: ............, a tu takie super wieści:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nie poznam pychola osobiście i to jedyny powód do uronienia łezki :-( ;) Quote
ludwa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Oby jak najwięcej tylko takich powodów do łezek:) Quote
ludwa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 :eviltong:nie Twoja, nie Twoja;) kto inny jest tym szczęśliwcem:evil_lol: Quote
idusiek Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 ludwa napisał(a)::eviltong:nie Twoja, nie Twoja;) kto inny jest tym szczęśliwcem:evil_lol: ale ludwa przyznaj ,ze prawie już była ta morda moja? :D Quote
idusiek Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 i Tiny i Paty...ale to nie zmienia faktu, żem Lełona pokochała:P Quote
ludwa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 bo ty jakaś z natury kochliwa jesteś;) Już ich tylu pokochałaś;) a na dokładkę płeć też nie ma dla ciebie wielkiego znaczenia;) Quote
idusiek Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 sobota-NIESTETY W PIATEK IDE DO PRACY :/ Quote
Majaa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='ludwa']Oby jak najwięcej tylko takich powodów do łezek:) Masz rację oczywiście: OBY!!!! czego życzę wszystkim tu zgromadzonym i Ich podopiecznym :loveu: Quote
ludwa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 a ja zaproszę do mojego nowego znaleziska.... http://www.dogomania.pl/threads/1962...9#post15713959 Quote
idusiek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 A ja dzisiaj odwiedziłam lełona z megii1:) Quote
idusiek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Fajnie :) rodzinka git! Wszyscy głaszczą, czeszą, prowadzają na spacery:) Lełon generalnie woli być na zewnątrz , w domu lekko zagubiony, ale też daje radę. Babcia rozpieszcza go czym popadnie, dziewczynki czeszą i prowadzają na nowo zakupionych szelkach. Lełon wniebowzięty:) W poniedziałek Pani dzwoni, żeby umówić go na kastrację- bo pierwsze co zrobił jak wszedł do domu...to nasikał rzecz jasna. Szanucerka to taka mała złośnica- ale nawet Lełon jak trzeba to na nią leje ( w przenośni ;) ). Wszystko ok. naprawdę ok.:multi: Umówiłam się z Państwem, że ponieważ została kasa na Lełona - to zapłacimy za połowę kastracji. Reszta pójdzie na Jaśka- nowe znalezisko ludwy.... ok? Wszyscy za? :cool3: zaraz wstawiam foty:lol: Aaa, Lełon - moja miłość miał mnie w głębokim poważaniu - tak się chłop odzwdzięcza za uratowanie tyłka no.... i odrósł , śmiesznie wygląda, włos lekko szorski, trochę falujący :cool3: Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ale cudowny szczęściarz!!! Piękny! Ja tu zostaję i czekam na fotki jak mu sierść będzie odrastać. :-) Quote
rita60 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Cudnie wygladasz przystojniaczku:razz: Quote
idusiek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 jemu juz odrasta- nie widzi ciotka tych fal na grzbiecie?:) Quote
ludwa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Fajne te fale... A chłop....cóż Idek..Chłopy już takie som;) Quote
Recommended Posts