idusiek Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 ech i tak po niego nikt nie dzwoni:( Quote
ludwa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No i patrzcie. Ładny czy brzydki nie ma znaczenia. Czasem brzydkie szybciej dom znajdują. Ida, za rok, jak lejon już pojedzie do domu, bierem coś brzydkiego;) Quote
ludwa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ciekawe jak nasz kudłacz w kubraczku. Zimno się już zrobiło, drugi poranek z rzędu skrobałam szyby w samochodzie Quote
megii1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kudłącz, nie kudłacz czuje sie bardzo dobrze. Ma już w budzie słomę, lubi swoje wdzianko takze zimno mu zbytnio chyba nie jest. Ma kojec luksusowy bo pojedyńczy, zabaweczki, przysmaki tylko dla siebie - brakuje mu tylko właściciele:) Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? :-( Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
idusiek Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 naprawdę lubi wdzianko?nie sciaga?:) Quote
megii1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wdzianko lubi, ma dużo słomy w budzie ale zaczął chrychać:( W sumie dużo się w jego życiu wydarzyło - nowe miejsce, stracił futro, szczepienia, sporo szczeka. Miałam nadzieję, ze mu to przejdzie ale ponieważ nie przechodzi jutro przyjedzie Pani weterynarz i pewnie skończy się na antybiotyku. Quote
idusiek Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 jak nie urok to sraczka.....a telefonu ani pól. ladybell, ozesz pomoc z ogłoszeniami dla Lełona? Quote
LadyBell Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 postaram się ale nie odbiecuje że dziś... za dużo tych psów. Ale zrobię na pewno. Najpóźniej jutro wieczorem. Quote
ludwa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dzięki Ciotka, bo szkoda żeby sie zasiedział. W to miejsce mógłby iść następny. Nawet mam jednego na oku, tylko nie mam gdzie go umieścić a zapowiadają, ze zima ma być szybko i bardzo ostra. A on chodzi sobie. Właściwie to przesiaduje pod szkołą. Muszę kiedyś zawrócić jak odwiozę dziecko i wypytać o niego... Może jest czyjś i czeka...Ale sądząc po sierści, raczej mało prawdopodobne. A może macie jakiś niedrogi hotelik w okolicy wawy. Pies dość puchaty, więc może być na zewnątrz. Noce coraz zimniejsze Quote
megii1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ludwa włąśnie dziś rozmawiałam z Panią w okolicach Wyszkowa, która ma miejsce w stajni przygotowane specjalnie na psiaki - podobno ciepło, nowe budy itd. Będę tam jutro , bo Pani jest zainteresowana nasza Mafią to jakbyś chciała znać szczegóły daj znać:) Quote
LadyBell Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Leon: warszawa.gumtree.pl warszawa.szerlok.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl petsy.pl olx.pl kupiepsa.pl ale.gratka.pl cafeanimal.pl Quote
idusiek Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 dzieki wielkie ! Lełon to fajny psiak, ja nie rozumiem, ze nikt sie o niego nie bije.... jak to jest z kudłaczami? Bo ja osobiscie uwielbiam...;) Quote
LadyBell Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ja lubie długowłose i teriery. Ale wiesz ludzie chyba boją się pielęgnacji takiego wielkoluda a strzyżenie też trochę kosztuje. Lełonek jest śliczny :) Quote
idusiek Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 ale ich sie nie strzyże chyba tylko trymuje- ale nie znam się ;) Quote
LadyBell Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 tak czy siak kasa za tym idzie ;) Ja swojego yorka muszę strzyc tak ze trzy razy w roku. Jednorazowy koszt to od 70 do 90 zł. W Warszawie niestety takie są ceny a im większy pies tym więcej kosztuje jego pielęgnacja.. Jest jeszcze opcja by zapuszczać włos i rzadziej ciachać, ale przy aktywnym yorku ( las, jeziora, góry, agility:evil_lol:) ja się wycofuję :evil_lol: Quote
ludwa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='megii1']Ludwa włąśnie dziś rozmawiałam z Panią w okolicach Wyszkowa, która ma miejsce w stajni przygotowane specjalnie na psiaki - podobno ciepło, nowe budy itd. Będę tam jutro , bo Pani jest zainteresowana nasza Mafią to jakbyś chciała znać szczegóły daj znać:)[/QUOTE] Pewnie, ze chcę znać szczegóły:) Jak już będę wiedziała co i jak i za ile, to wypytam o psiuńca:) Jak się okaże, że on jednak z kimś przychodzi, to i tak coś zaraz się znajdzie;) Quote
ludwa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 CIsza u lejonka na wątku taka jak w telefoni Quote
idusiek Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Leon jest na antybiotyku. nie wiadomo czy to tylko przeziębienie czy kaszelek od szczekania- bo nie dał sobie wsadzić termometru w pupę- strasznie jest wrażliwy na punkcie swojego tyłka:P Quote
rita60 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witaj słodki pycholku i wracaj szybciutko do zdrowia. Quote
idusiek Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='megii1']Pozdrowienia od Leona:) Lełon ! jakiś ty faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajny i kochany ! :) i jakie masz ładne wdzianko ;) Quote
Recommended Posts