Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i patrzcie. Ładny czy brzydki nie ma znaczenia. Czasem brzydkie szybciej dom znajdują. Ida, za rok, jak lejon już pojedzie do domu, bierem coś brzydkiego;)

Posted

Kudłącz, nie kudłacz czuje sie bardzo dobrze. Ma już w budzie słomę, lubi swoje wdzianko takze zimno mu zbytnio chyba nie jest. Ma kojec luksusowy bo pojedyńczy, zabaweczki, przysmaki tylko dla siebie - brakuje mu tylko właściciele:)

Posted

Wdzianko lubi, ma dużo słomy w budzie ale zaczął chrychać:( W sumie dużo się w jego życiu wydarzyło - nowe miejsce, stracił futro, szczepienia, sporo szczeka. Miałam nadzieję, ze mu to przejdzie ale ponieważ nie przechodzi jutro przyjedzie Pani weterynarz i pewnie skończy się na antybiotyku.

Posted

Dzięki Ciotka, bo szkoda żeby sie zasiedział. W to miejsce mógłby iść następny. Nawet mam jednego na oku, tylko nie mam gdzie go umieścić a zapowiadają, ze zima ma być szybko i bardzo ostra. A on chodzi sobie. Właściwie to przesiaduje pod szkołą. Muszę kiedyś zawrócić jak odwiozę dziecko i wypytać o niego... Może jest czyjś i czeka...Ale sądząc po sierści, raczej mało prawdopodobne.
A może macie jakiś niedrogi hotelik w okolicy wawy. Pies dość puchaty, więc może być na zewnątrz. Noce coraz zimniejsze

Posted

Ludwa włąśnie dziś rozmawiałam z Panią w okolicach Wyszkowa, która ma miejsce w stajni przygotowane specjalnie na psiaki - podobno ciepło, nowe budy itd. Będę tam jutro , bo Pani jest zainteresowana nasza Mafią to jakbyś chciała znać szczegóły daj znać:)

Posted

tak czy siak kasa za tym idzie ;) Ja swojego yorka muszę strzyc tak ze trzy razy w roku. Jednorazowy koszt to od 70 do 90 zł. W Warszawie niestety takie są ceny a im większy pies tym więcej kosztuje jego pielęgnacja..
Jest jeszcze opcja by zapuszczać włos i rzadziej ciachać, ale przy aktywnym yorku ( las, jeziora, góry, agility:evil_lol:) ja się wycofuję :evil_lol:

Posted

[quote name='megii1']Ludwa włąśnie dziś rozmawiałam z Panią w okolicach Wyszkowa, która ma miejsce w stajni przygotowane specjalnie na psiaki - podobno ciepło, nowe budy itd. Będę tam jutro , bo Pani jest zainteresowana nasza Mafią to jakbyś chciała znać szczegóły daj znać:)[/QUOTE]

Pewnie, ze chcę znać szczegóły:) Jak już będę wiedziała co i jak i za ile, to wypytam o psiuńca:) Jak się okaże, że on jednak z kimś przychodzi, to i tak coś zaraz się znajdzie;)

Posted

Leon jest na antybiotyku.
nie wiadomo czy to tylko przeziębienie czy kaszelek od szczekania- bo nie dał sobie wsadzić termometru w pupę- strasznie jest wrażliwy na punkcie swojego tyłka:P