Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma za co :P
Pan mial jużaka 1 przez 14 lat, drugiego przez rok....i zwrócił go do schronu.
A mnie i Magdę nastraszył, że Lełon nas pozjada, bo mu sie niedługo w głowie przekręci jak poprzednikowi, któego zwrócił....

Posted

kochana, wiem tylko ze pan mieszka pod Wawą, gdzie nie wiem.
ale skubany dał mi wykład o jużakach i ich hmm... nie wiem " zapędach do mordowania wszystkiego"
Nie wiem tylko czy Tobie też megi pan wspomniał, że trzymał psa w kojcu którego on bardzo nie lubił i rzucił sie na niego - jak go za chabety do tego kojca ciągnał...

a na Ciebie sie nie rzuca :D dziwne jakies, pewnie trzeba pół roku poczekać ;)

Posted

Jeszcze się nie rzuca ale Pan powiedział, że Jużak nie ostrzega tylko od razu gryzie i trzeba patrzeć na jego spojrzenie - jak patrzy krzywo to będzie zaraz gryzł:)

Posted

Jużak odpłaca pięknym za nadobne - jak go sie traktuje żle to mozna się spodziewać że tak samo kiedyś potraktuje właściciela! Osobiście uważam że powinien takiego "pana" zjeść.Nie słuchajcie takich bdzur co gość wygaduje .

Posted

każdy sie prędzej czy później odwdzięczy - nie tylko jużak ;)

ja nie zapomnę do konca życia naszych blędów wychowawczych.... mój Kacper wykopywał non stop kwiatki i w koncu, po 5 razie pownownego wykopania z doniczki!, mama przyłozyła mu mocno po tyłku.... skonczyło sie tym, że przez 10 lat nie można było na Kacpra ręki podnieść bo warczał... ja miałam wtedy z 10 lat i wtedy u mnie na wsi nikt o psich behawiorystach nie słyszał ...

Pan z kolei twierdził " ze robił wszystko jak trzeba".

aa dodatkowo , ale to juz standard: kastracja zmienia psa w pipę a on chce stróża...

Posted

Mnie poprzedni pies nawet dzibnął raz:) Postanowiłam go dzignąć paluchem jak spał, z zaskoczenia:) I miał rację:) Zresztą ja chyba bardzo lubię zaczepiać śpiące psy, bo moją obecną sucz też zaczepiałam jak spała. Na czułości mi się zebrało:) A ona mi zęby pokazała, no........ Teraz robię wstęp do czułości:)

Ciotki, szukam miejsca dla psiura rembertowskiego. Czarny podpalany, puchaty. Sylwetka haszczaka. Łagodny, żeby jakoś 4 letnie. Po ulicy przebiega nie zważając na samochody. Rano mi kawa nie była potrzebna jak to zobaczyłam. Bezpański, byłam dzisiaj podpytać. Wczoraj widziałam jak biegał wzdłuż głównej ulicy:)

Posted

Pan z kolei twierdził " ze robił wszystko jak trzeba".

aa dodatkowo , ale to juz standard: kastracja zmienia psa w pipę a on chce stróża...[/QUOTE]

Pana trzeba wyk.......ać aby się nadawał na właściciela jakiegokolwiek psa !! A z innej beczki : dokopałaś się do forum jużaków ?

Posted

Leon skończył wczoraj leczenie kaszlu - koszt 80zł. Mam nadzieję, ze już nie bedzie bidak chorował. U mnie chyba jakiś wirus był bo sporo psiaków miało podobne objawy:shake:

Posted

idusiek napisał(a):
dokopię się jutro;)

na razie się zatanawiam skad pan mial do mnie i do megii nr telefonu ( bo go nie ma w ogłoszeniach :)).

Moze wchodzi na watek:roll:

Posted

megii1 napisał(a):
Dziewczyny a wiecie moze jak Juzaki do suk? Bo zastanawiamy sie z Idą nad koleżanką dla ELona i czy jej nie pożre.

Tak samo jak każdy pies -to zależy od charakteru a nie od rasy.