LadyBell Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ale super! a na tym ostatnim zdjęciu jak taki gapcio :) Fajnie że mu pomogłyście, oby tak dalej dziewczyny :) Quote
idusiek Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 gapcio- a jaki odrośniety Gapcio:) zwróćcie uwagę na te fale... Quote
idusiek Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 no to tez mocne- bo uszy mu pociemniały - ma je koloru grafitowego, a odrośnięta sierść jest lekko złota :) Naprawdę git pies! Taka puchata pierdoła ;) Quote
LadyBell Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 idusiek napisał(a): zwróćcie uwagę na te fale... mi się ciotka zdaje że Ty mu ich najnormalniej zazdrościsz ;) Quote
idusiek Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 no pewnie :eviltong:- całe życie marzyłam o lokach i kij....:shake: proste jak druty. Chętnie bym sie z Lełonem na sierść zamieniła :cool3: Quote
jambi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jakie dobre wieści :) idusiek napisał(a): Umówiłam się z Państwem, że ponieważ została kasa na Lełona - to zapłacimy za połowę kastracji. Reszta pójdzie na Jaśka- nowe znalezisko ludwy.... ok? Wszyscy za? :cool3: ja za! idusiek napisał(a):Szanucerka to taka mała złośnica- ale nawet Lełon jak trzeba to na nią leje ( w przenośni ;) ). bo sznaucery takie som ;) a Ty Ida jak chcesz fale to rozważ - bo to się takie robi od długiego przebywania na świeżym powietrzu :lol: Quote
idusiek Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Lełon bezjajeczny ;) koszt- 150 zł ( pół na pól z nowym domem). Zabieg był we wtorek ;) Lełonowi przeszkadza kolnierz, ale daje chłopak radę ;) Quote
rita60 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ale smutny pysio........nie martw sie mały,takie jest życie. Quote
LadyBell Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a z czegóż tu się cieszyć skoro jajka do tej pory nadawały sens życiu?? ;) Quote
idusiek Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 rita60 napisał(a):Ale smutny pysio........nie martw sie mały,takie jest życie. kochana, nikt by się nie cieszył- Lełonowi jak napisała LB- pewnie te jajka nadawały sens..a tera trza poszukać nowego ;) Ale zobaczcie jak on pięknie odrasta ! To fuuuutro jst zajebiste :D Quote
Jagoda1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ...nawet bez "tego" jestes piekny...:) Quote
idusiek Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 aj tam, nie przesadzajcie, ze juz taki on biedny i skrzywdzony;) Quote
idusiek Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 lełon dostał 20 zł od Agnieszki Ewy H. - przekazuję je dla Jancia: http://www.dogomania.pl/threads/196240-Rembertowski-Jancio-szuka-domu.-Jancio-w-lecznicy.-Potrzebny-dt-na-ok.-tydzien Quote
idusiek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 pozdrowienia od Lełona:) [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Witam.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przesyłam kilka fotek Leona, już uwolniony z kołnierza.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zniósł dzielnie wszystko, obyło się bez komplikacji, rana zagojona.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wszystko w jak najlepszym porządku, zintegrowany z resztą domowego zwierzyńca, do kotków piszczy z miłości, z suką dziamgotką też coraz lepiej.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Potrzeby załatwia na dworku, już mu się nie zdarza w domu;), a śnieżna aura bardzo go cieszy, tarza sie w śniegu, przednia zabawa.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ogólnie jest super, rozbrykany, wesołek, nie mozna przejść obok niego obojetnie, pieszczoch z niego, przytulacz, myślę, że już poczuł się bezpieczny z nami.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podrawiamy Irmina i całuśny Leonek:)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/8732/dscn0730jpg.jpg[/IMG] [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/6061/dscn0735jpgi.jpg[/IMG] [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/3756/dscn0742jpg.jpg[/IMG] [IMG]http://img834.imageshack.us/img834/8949/dscn0751jpg.jpg[/IMG] Quote
idusiek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 przy okazji, ciotki zajrzyjcie do Gufiego z mojego podpisu,,,cisza na watku ,ze az sie plakac chce :( a Gufi chory :( Quote
lilk_a Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Leonek :) piękny misio , zarasta już trochę , dobrze że dogaduje się z suczką :) Quote
docha Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 leon- szczęściarz, widać, że się zadomowił- śliczny piesiu. pozdrowienia dla rodzinki. Quote
jambi Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 tak, ino kukardki mu brak :megagrin: ale serio - dobrze chłopak trafił! niech mu się szczęści!!!! Quote
malawaszka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 ohohooo a jaką ma fajną kuliżankę dziamgotkę :lol: Quote
idusiek Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 No no koleżanka dziamgotka mocna jest- poznałam osobiście- niezła małpa ;) Quote
jambi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='idusiek']No no koleżanka dziamgotka mocna jest- poznałam osobiście- niezła małpa ;)[/QUOTE] jak to sznupka ;) niedługo pokaże Leonowi gdzie jest jego miejsce :megagrin: Quote
Recommended Posts