Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ludwa']No i patrzcie. Ładny czy brzydki nie ma znaczenia. Czasem brzydkie szybciej dom znajdują. Ida, za rok, jak lejon już pojedzie do domu, bierem coś brzydkiego;)[/QUOTE]

łał... cóż za optymizm! "za rok jak Lejon pójdzie do domu"....

a jak Leon za ładny to dajcie mu odrosnąć, zapuśccie, utytłajcie w czymś i ju - będom dzwoniiiiić!

Posted

[quote name='jambi_']ja moge do Ciebie zadzwonić chesz? ... wiem, wiem, głupi żart... wybaczcie, ja dziś strasznie niedospana jestem...

Jak po Sofcika, to dzwoń;) tylko głupich pytań nie zadawaj:)
(jak nie po Sofcika, to też możesz zadzwonić;))

Posted

[quote name='jambi_']ja moge do Ciebie zadzwonić chesz? ... wiem, wiem, głupi żart... wybaczcie, ja dziś strasznie niedospana jestem...[/QUOTE]

hehe, nie dzwoń chyba ze z głupimi pytaniami :)

Posted

[quote name='idusiek']rok biadolilam................

Myslisz, ze jak sie biadoli to szybciej idzie ;);)

Henio, ktorego watek prowadze tez juz dlugo siedzi a jest psem idealnym :):)

Posted

Idusiek , spróbuj go wrzucić na juzak********** - strona adopcyjna całkiem pusta a tam wielbiciele podobnych białasów zaglądają.I to nie ma znaczenia czy on soft czy jużak czy inny diabeł-jak komuś w oko wpadnie to nie będzie nikt zwracał uwagi na takie drobiazgi.Moj kerak Ciapek od kwietnia czekał na swoja szans i teraz się udało, a Leonek dużo młodszy i bez problemów zdrowotnych to powinien szybciej znależć dom.