Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Trisza']Już jest troszkę lepiej.Chyba jest szansa,że Irminka zostanie.Nawet przyniosła Pani pantofle, kiedy ta była na działce obok..Pomalutku...[/QUOTE]

Słodka sunieczka:loveu:

Posted

Nie było mnie jakiś czasu a tu takie wieści. Troszkę martwię się o nią, skoro jest taka przytulaśna a tu nagle boi się, nie chce głasków. [B]efra błagam zróbcie wizytę poadopcyjną.[/B] Trzymam kciuki za sukces!!!!

Posted

Dla Irminki zmiana miejsca to duży stres,trzeba ludziom tłumaczyć,że potrzeba czasu,cierpliwości i okazywania jej miłości,aby poczuła się bezpieczna.Może Ci Państwo,starsi ludzie zbyt zasadniczo ją traktują.

Posted

Jutro zadzwonie i spytam ale już jest lepiej, pństwo zadowoleni , tylko trzeba ją zaszczepić bo żyje w strachu.Ale jednak Irma ma uraz do starszych kobiet, Ta kobieta pytała mnie u kogo była wcześ niej ?( u starej kobiety co ją głodziła)Bo do męża podchodzi a do niej nie chce, to jej powiedziałam. No i panstwo są zachwyceni jej głosem , że taki donośny.

Posted

Rozmawiałam właśnie z efrą. Irma coraz bardziej się otwiera na nowych właścicieli, dziś już nawet bawiła się ze swoją Panią. Faktycznie musiała przełamać tą barierę do starszych kobiet, bidulka moja kochana. Podobno sierść jej wypiękniała bo dostaje od Pana jajeczka i witaminki. Zresztą zobaczymy sami, bo się tam wybieram niedługo porobić jej fotki i zaszczepić na wściekliznę. No i z tego co mówiła efra to Państwo już kompletnie w Irmie zakochani...:)

Posted

[quote name='Kenny']Rozmawiałam właśnie z efrą. Irma coraz bardziej się otwiera na nowych właścicieli, dziś już nawet bawiła się ze swoją Panią. Faktycznie musiała przełamać tą barierę do starszych kobiet, bidulka moja kochana. Podobno sierść jej wypiękniała bo dostaje od Pana jajeczka i witaminki. Zresztą zobaczymy sami, bo się tam wybieram niedługo porobić jej fotki i zaszczepić na wściekliznę. No i z tego co mówiła efra to Państwo już kompletnie w Irmie zakochani...:)[/QUOTE]

No to kamień z serca.:lol: Czekamy teraz na fotki.;)

Posted

Super wiadomości, bardzo się cieszę, że Irminka otwiera się. Jest kochana zasługuje na szczęśliwe życie przy kochających ją ludziach :)

Posted

Podliczyłam wszystko i zostało 4zł reszty, ale jeszcze Edek sprawdzi dla pewnosci. wpłaty na lipiec zostaną odesłane wpłacającym na dniach.Zadzwonie do Przebieczan i rozlicze hotelik.

Posted

[quote name='efra']Podliczyłam wszystko i zostało 4zł reszty, ale jeszcze Edek sprawdzi dla pewnosci. wpłaty na lipiec zostaną odesłane wpłacającym na dniach.Zadzwonie do Przebieczan i rozlicze hotelik.[/QUOTE]

Po odesłaniu wpłat lipcowych zostanie 3,80zł

Posted

Ja proszę o przekazanie moje wpłaty na kolegę Irmy Irvinka . Biedakowi deklarujący się wykruszyli. maczekxp zgadzasz się ????? :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204263-Stęskniony-Irvin-czeka-na-dom-w-hoteliku[/url]...

Posted

o kurka:) ale super:) jakby przypadkiem moja wpłata lipcowa nie została spożytkowana to przekażcie ją wedle uznania na innego psiaczka....może być koleżka Irmy:) trzymam kciuki za naszą czarnulkę:)

a także zapraszam kochane do psiaczka:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211261-Pies-z-Hotelu-Manor-House-w-chlewiskach...zbieramy-sta%C5%82e...szukamy-dt-w-okolicy-opola?p=17265823#post17265823"]http://www.dogomania.pl/threads/2112...3#post17265823[/URL]
szukamy mu dt w okolicach Opola,Wrocławia może znacie kogoś kto mógłby pomóc???