Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że tak, nawet dzis p. Ewa do mnie dzwoniła że chce mi wysłac MMSy ale nie daje rady ( ja tez tak czasem mam ) no w każdym bądź razie, rozmawiałyśmy telefonicznie, Boniu jest ponoć przesłodki, łobuzuje , a jakże, ale nie sposób sie na niego gniewać, taki jest słodziak :), wczoraj latał do późna po ogrodzie, a jak p. Ewa z Bela już w łóżku były to w końcu przytuptał do nich, zwinął się w kłebuszek i zasnął ( jeszcze tylko kołderka został przykryty i spał do rana ), nie kombinują już gdzie Bono będzie spał bo już wiadomo że w wyrku jest ok :) Bela trochę z nim bryka , ale jak ma Bonusia dość to łapą go wali przez łeb i spokój jest. Dzisiaj ogladali razem "Mam talent " i Bono śpiewał wraz z uczestnikami programu...:shake::evil_lol::evil_lol: ( to musiało być piękne ) Jutro ma do nich znajoma wetka zajrzeć , pooglądać naszego "Apollina" , ogólnie wzbudza zachwyt wśród rodziny i znajomych p. Ewy ( nazwożono mu dużo różnych zabawek na powitanie )...wygląda na to, że Bela będzie go uczyć "życia " i troche wychowywać, w końcu jest strasza i poważniejsza, ponieważ sama lubi suchy chlebek czasem pochrupać, to dzis Bonusia tego nauczyła, na początku nie wiedział o co chodzi , ale w sumie to sobie też pochrupał i mu smakowało :)
P. Ewa z wielką czułościa mówi o Bonusiu i zaprasza do siebie w odwiedziny gdyby ktoś z nas był w okolicy. Normalnie nie mogę w to wszystko uwierzyć:shake: Super!!!:multi: A już to spanie w łóżku pod kołdrą to mnie normalnie rozwaliło:evil_lol::evil_lol:

Posted

o kurcze , ale wiadomości !!!:loveu::loveu:
grzeje dooopkę pod kołdrą ...ale fajnie
no i ma dziewczynę z temperamentem , co to po głowie walnie i spokój :evil_lol:
SUPER!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Pytałam jeszcze czy używają miotły...ale ponoć wystarcza łapka na muchy :) , ale to tylko w domu, jak np. Boniu pastwi się nad rogami stolika - ławy....przewraca wtedy oczami na widok tej łapki i generalnie czuje respekt :)

Posted

właśnie się byłam połapałam, że Bono mi wisi na allegro. I nawte ma obserwatora. Mam jeszcze dwa dni, chętnie podmienię. Na kogo? Na to białe?
Odnowiłam Terryego po kilku dniach przerwy i psiaki od Majki.

Posted

Dzwoni mi telefon, patrzę: BONO, aż podskoczyłam, se myślę: Ocho ... zwrot będzie , nie wytrzymała pani:roll:
A tu w słuchawce uchachana p. Ewa, że dzwoni powiedziec że wszystko jest w porządku, oczywiście że Bono rozrabia i dokazuje, próbuje cały czas nowych sztuczek i na co sobie może pozwolić...ale jest słodki , kochany wspaniały i nie ma opcji zwrotu żadnej !!:lol:
A dziś chwikę pani w domu nie było: wraca..a tu chlebak pusty, a na kanapie siedzi Bono i wpernicza chleb, lekko sie speszył :)...pani mówi: pojedz sobie Bonusiu, jak Ci smakuje, wziął chleb do paszczy odwrócił się doopskiem i dalej jadł :)
Wszyscy znajomi i rodzina jak przychodzą w odwiedziny to przynoszą zabawki, są rozwleczone po całym ogrodzie, piszczałki są fajne i bardzo głośne:diabloti: Była u nich wetka, Bono jej się niesamowicie spodobał, kastrację na pewno przeprowadzą, niech się jeszcze tylko troszkę zadomowi, jeszcze będa obserwować Bonusia, bo podobno troche się drapie...No to na dziś tyle, na pewno będzie dalszy ciąg.

Posted

No i ocywiście sypia w łóżku , zwija się w kłębuszek, pańcia go przykrywa kołdrą, później jest jeszcze 10 minut dawania buziaków (:smhair2::ekmm::D ) a potem idą spać :)

Posted

roczną labkę :)...ktos ją wyrzucił i w lecznicy ją zatrzymano, jest teraz po sterylce i czeka w szpitaliku na lepsze samopoczucie, bo przecież do harpagana nie może pójść po operacji, dopóki wszystko sie nie zagoi należycie, p. Ewa zgodziła sie ją przygarnąć, bo wcześniej miała włąśnie 3 psy i chce żeby jej się stan zgadzał :)
Czujecie Bonusia :) ...on taki laser i 2 fajne laseczki :)...tylko jeszcze on na ciachanko musi pojechać:diabloti: