Becia66 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 figa33 napisał(a): Bono - pies dla aktywnych i z krzepą....:diabloti: Quote
figa33 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Becia66 napisał(a):i z krzepą....:diabloti: :painting: :evil_lol::evil_lol: Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Fajny jest Bono..nie śmiać mi sie tu z niego:mad::evil_lol: Quote
Florentynka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 majuska napisał(a):Fajny jest Bono..nie śmiać mi sie tu z niego:mad::evil_lol: A któżby śmiał się śmiać!? Bardzo poważny pies! Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 może tak go ogłaszać? "Nie masz z kim biegać? - Bono też!" Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Fajne :) Właściwie to ja bym pobiegała...a nie mam z kim:D Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 majuska napisał(a):Fajne :) Właściwie to ja bym pobiegała...a nie mam z kim:D Ja zaczynam z TŻ - bo on nie ma z kim. Obiecałam mu, że jak wrócimy do Polski to dostanie psa do biegania. Ale kiedy to będzie? Quote
Becia66 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dzika_Figa napisał(a):może tak go ogłaszać? "Nie masz z kim biegać? - Bono też!" albo ,,Zamiast wylewać poty na siłowni - zaadoptuj Bono'' :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Becia66 napisał(a):albo ,,Zamiast wylewać poty na siłowni - zaadoptuj Bono'' :diabloti: O ! "Chcesz schudnąć? Przygarnij Bono!" "Powinieneś popracować nad kondycją? Bono zrobi to za Ciebie!" "Nie masz czasu na fitness? Adoptuj Bono!" "Bono - osobisty trener i najlepszy przyjaciel w jednym!" Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Dzika_Figa napisał(a):O ! "Chcesz schudnąć? Przygarnij Bono!" "Powinieneś popracować nad kondycją? Bono zrobi to za Ciebie!" "Nie masz czasu na fitness? Adoptuj Bono!" "Bono - osobisty trener i najlepszy przyjaciel w jednym!" Jedno takie allegro moglibyśmy ( znaczy się ciocia figa;) ) stworzyć, nie ? nie mamy nic do stracenia :) Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Zrobię ja (też Figa) w ramach poligonu... razem z Puckowym Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 yyy.... a w jakim on właściwie jest wieku? Quote
figa33 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ooo fajnie !! Bono pies dla aktywnych !! osobisty trener to mnie by się przydał....najlepiej z kijem co by mnie zmusił do chodzenia chociaż na basen , który mam pod nosem:p założę się ,ze Bono umie też wspaniale pływać strasznie lubię takie mordki boksiowate Bono co prawda ma obserwatora , ale ja już nie wierzę w tych obserwatorów ...:roll: Quote
Florentynka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A ja tak sobie pomyślałam - bezwzględne odjajczenie przed adopcją! ( chyba, że ten zabieg już za nim, a ja nie doczytałam). Za bardzo jest chłopak w typie, trzeba pilnować, żeby nie trafił na rozmnażaczy! Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dla Bono: http://allegro.pl/show_item.php?item=1255134338 nie wiem, jak wrzucić filmik... Uff... ręka mi od tego zdrętwiała... Pucka zrobię jutro Bardzo dziękuję Florentynce za wkład autorski na żądanie! Quote
majuska Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Asiu odjajczenie jak najbardziej wskazane, tylko my nie mamy co z tymi psiakami po operacjach robić:shake: Lenkę jakoś upchnęłam na kilka dni, ale tego harpagana......:shake: Dzika Figo allegro boskie:p Quote
Becia66 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 nie no.....allegro wymarzone dla Bono, zrobione z wielkim pomysłem i nutką ironicznej zachęty. Tekst trzeba skopiować bo przypasuje pewnie jeszcze do niejednego psa. A kto pisał wierszyki ? Super ogłoszenie, nie wierze, że nikt nie zadzwoni. Chociaż tylko zadzwoni.... Quote
figa33 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Bono , piesku , musisz znaleźć domek .... super allegro !:loveu: Quote
figa33 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Może Bono ma tatuaż ? on naprawdę jest jak Tosa Inu...... to nie Bono , to zdjęcie rasowego psa z netu.... Quote
Florentynka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Proponuję zaprosić na wątek halbinę - widziałam, że ma konto na "molosach", jest tam wątek adopcyjny i wątek Tosa Inu - tam trzeba Boniaczka wrzucić! Tatuaż chyba by został zauważony w czasie tych wszystkich zabiegów przy leczeniu skóry, gdyby Bono jakiś miał. Quote
Becia66 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A gdzie teraz szukać listy użytkowników ? Dawniej była.... Quote
Florentynka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Becia66 napisał(a):A gdzie teraz szukać listy użytkowników ? Dawniej była.... Becia - wyszukiwanie zaawansowane, wpisujesz "halbina" w okienko [nazwa użytkownika] i szukaj - wyskakują Ci wątki z udziałem rzeczonej, a tam już można kliknąć nick i wleźć w profil... Quote
majuska Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Jak tam Beciu dzisiaj nasz harpagan się sprawował? Ja mam dzisiaj dzień dziwnych telefonów :) Zadzwonił bardzo sympatyczny pan z Krakowa , z pytaniem skąd mamy Bono , bo on ma identycznego psiaka ze schronu w Krakowie ( i tu nastąpił długi opis tego psiaka... ;) ) no i że on nie może tego pojąć że ludzie tak psy traktują, i że będzie nam kibicował i trzymał kciuki za domek dla Bono, ....jego psiak ( ponoć wygląda identycznie ) chodzi z nim na spacery bez smyczy:placz:..jakoś sobie Bonusia kompletnie nie wyobrażam:lol: Quote
Recommended Posts