Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Fajne :)
Właściwie to ja bym pobiegała...a nie mam z kim:D

Ja zaczynam z TŻ - bo on nie ma z kim.
Obiecałam mu, że jak wrócimy do Polski to dostanie psa do biegania.
Ale kiedy to będzie?

Posted

Becia66 napisał(a):
albo ,,Zamiast wylewać poty na siłowni - zaadoptuj Bono'' :diabloti:

O !
"Chcesz schudnąć? Przygarnij Bono!"
"Powinieneś popracować nad kondycją? Bono zrobi to za Ciebie!"
"Nie masz czasu na fitness? Adoptuj Bono!"
"Bono - osobisty trener i najlepszy przyjaciel w jednym!"

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
O !
"Chcesz schudnąć? Przygarnij Bono!"
"Powinieneś popracować nad kondycją? Bono zrobi to za Ciebie!"
"Nie masz czasu na fitness? Adoptuj Bono!"
"Bono - osobisty trener i najlepszy przyjaciel w jednym!"

Jedno takie allegro moglibyśmy ( znaczy się ciocia figa;) ) stworzyć, nie ? nie mamy nic do stracenia :)

Posted

ooo fajnie !! Bono pies dla aktywnych !!
osobisty trener to mnie by się przydał....najlepiej z kijem co by mnie zmusił do chodzenia chociaż na basen , który mam pod nosem:p
założę się ,ze Bono umie też wspaniale pływać
strasznie lubię takie mordki boksiowate
Bono co prawda ma obserwatora , ale ja już nie wierzę w tych obserwatorów ...:roll:

Posted

A ja tak sobie pomyślałam - bezwzględne odjajczenie przed adopcją! ( chyba, że ten zabieg już za nim, a ja nie doczytałam). Za bardzo jest chłopak w typie, trzeba pilnować, żeby nie trafił na rozmnażaczy!

Posted

Asiu odjajczenie jak najbardziej wskazane, tylko my nie mamy co z tymi psiakami po operacjach robić:shake: Lenkę jakoś upchnęłam na kilka dni, ale tego harpagana......:shake:

Dzika Figo allegro boskie:p

Posted

nie no.....allegro wymarzone dla Bono, zrobione z wielkim pomysłem i nutką ironicznej zachęty. Tekst trzeba skopiować bo przypasuje pewnie jeszcze do niejednego psa. A kto pisał wierszyki ? Super ogłoszenie, nie wierze, że nikt nie zadzwoni. Chociaż tylko zadzwoni....

Posted

Proponuję zaprosić na wątek halbinę - widziałam, że ma konto na "molosach", jest tam wątek adopcyjny i wątek Tosa Inu - tam trzeba Boniaczka wrzucić!
Tatuaż chyba by został zauważony w czasie tych wszystkich zabiegów przy leczeniu skóry, gdyby Bono jakiś miał.

Posted

Becia66 napisał(a):
A gdzie teraz szukać listy użytkowników ? Dawniej była....

Becia - wyszukiwanie zaawansowane, wpisujesz "halbina" w okienko [nazwa użytkownika] i szukaj - wyskakują Ci wątki z udziałem rzeczonej, a tam już można kliknąć nick i wleźć w profil...

Posted

Jak tam Beciu dzisiaj nasz harpagan się sprawował?
Ja mam dzisiaj dzień dziwnych telefonów :)
Zadzwonił bardzo sympatyczny pan z Krakowa , z pytaniem skąd mamy Bono , bo on ma identycznego psiaka ze schronu w Krakowie ( i tu nastąpił długi opis tego psiaka... ;) ) no i że on nie może tego pojąć że ludzie tak psy traktują, i że będzie nam kibicował i trzymał kciuki za domek dla Bono, ....jego psiak ( ponoć wygląda identycznie ) chodzi z nim na spacery bez smyczy:placz:..jakoś sobie Bonusia kompletnie nie wyobrażam:lol: