Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska'] ....jego psiak ( ponoć wygląda identycznie ) chodzi z nim na spacery bez smyczy:placz:..jakoś sobie Bonusia kompletnie nie wyobrażam:lol:[/QUOTE]
dobre...:diabloti:

Bonuś dzisiaj jak Bonuś, chodziłam z miotłą po wybiegu żeby mnie nie powalił.
Potem żeby go wsadzić do boksu zrobiłam numer z jedzeniem i jak zwykle dał się nabrać, głupek jeden.
Zapomniałam napisać, że był dzisiaj oglądac Bono młody mężczyzna z narzeczoną. Stali długo przy jego boksie ale nie mogłam go wypuścić bo akurat wydawałam Tosię, a ona cieczkująca jak wiecie. Bardzo im się podobał, mają sie zastanowić bo Pan nie jest pewien czy da radę go ułożyć. I wygląda mi na to, że nie da..

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak oglądam figuś te fotki w allegro i się śmieję sama do siebie...... te portretowe fotki mu robiłam jak był w miarę nieruchomy, bo robił koopę:evil_lol: ( taki skupiony na nich jest :) )

Posted

no ładnie , a ja tu myślę ,ze takie fajne portretowe zdjęcie , a tu koooopala walił:evil_lol:
no wiesz majusko....w takiej intymnej sytuacji zdjęcie robisz ....:evil_lol:

Posted

a ja tu przytulak , pieszczoch ,rozdaje buziaki , he , he
a Becia miotłą się odgania
powinnam napisać torpeda , wulkan , energia na 1000%:evil_lol:

ale ja wierzę ,ze dom znajdzie , tylko musi trafić na wielbiciela
znajomy też wypatrzył Tosa Inu w Radomiu ...
przywiózł go ,żona postawiła veto , bo dzieci ( ale już nie takie małe ) , itp...
odwiózł psa , ale zastrzegł tam ,ze po niego wróci..
żona niedługo wyjechała , a kolega myk i do Radomia po psa
i został już....
dom z ogrodem , cudowny pies
dlatego wierzę ,ze i Bono trafi na swojego człowieka

Posted

majuska napisał(a):
Fajny łobuz - musi trafić na swojego i tyle.
Beciu opanowałaś go na smyczy?

to wcale nie jest trudne, on się przyzwyczaja do smyczy i już tak nie ciągnie jak kiedyś...

Posted

Fajnie, że jeszcze troche tego słońca mają psiaki..Bono gdyby miał więcej ruchu to na pewno nie byłby aż taki szalony, Becia dziś u psiaków siedziała 8 godzin, miały niezły dzień, a jutro powtórka :)