Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzka napisał(a):
Tak Grosiu to Groszek

Bosz, no nareszcie :D
Tak podejrzewałam, ale jako że dzisiaj chyba intelektualnie podupadam (dzień Świetego Szlafroka, mózg przyzwyczajony do cotygodniowej przerwy w działaniu), to nie byłam pewna.

Posted

To Zwirek ( a nie Wigurek), pewnie nie ma zadnych stalych deklaracji ??,za sugestia Zuzki przekaze moje 20 zl., ktore zostalo po Tamarce (mimo, ze sie nie pozegnala i czuje sie troche urazona ;);)) na Zwirka :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
To Zwirek ( a nie Wigurek), pewnie nie ma zadnych stalych deklaracji ??,za sugestia Zuzki przekaze moje 20 zl., ktore zostalo po Tamarce (mimo, ze sie nie pozegnala i czuje sie troche urazona ;);)) na Zwirka :):)

To znaczy że swoją deklaracje Tamarkową przekładasz na ŻWIRKA?

Posted

Pierwsza nocka Żwirka po tak ciężkim dla niego dniu mineła bardzo spokojnie. i bez żadnych niespodzianek.
Smyk ładnie utrzymuje czystość i jest usłuchany wie co znaczy słowo nie wolno i wie że może się nadąsać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

OJ ALE MAM OCHOTĘ POLIZAĆ SOBIE RANKĘ TĄ CO MI WCZORAJ W SCHRONISKU NA ODCHODNE ZROBILI

A CIOTKA KRZYCZY DO MNIE ŻE NIE WOLNO A CO TAM NADĄSAM SIĘ TO MOŻE POZWOLI

E TAM NIE POZWOLIŁA TO DAM JEJ BRZUCHOL DO MIZIANIA , MOŻE WTEDY POZWOLI

Posted

Cały jamnir :D Minki jakie niewinne, myślałby kto, nie no słodziak straszny :loveu:
Super, że w jego przypadku "za późno" i "nie zdążyliśmy" nie będzie :D
Cudnie, że się udało, Ingrid jeszcze raz - :loveu: :Rose:

Posted

E-S napisał(a):
O, a Szarotka skojarzyła Żwirka z Wigurkiem - ja z Muchomorkiem ....

Nadal nie lubi Groszka ? :cool3:

Dzisiaj chłopaki już się pogodziły .
Wczoraj Żwiruś miał ciężki i bolesny dzień więc ostrzegawczo odstraszył Grosia żeby mu nie przeszkadzał .

Posted

Nie nooooooooo, Żwirek rozkłada mnie na łopatki normalnie. Dobrze że nie mam takiego w domu bo bym mu na wszystko pozwoliła, powala mnie swoim spojrzeniem - to 90% jamnik :loveu: :loveu: :loveu:
Jest po prostu BOSKI :loveu:
W sumie to szkoda że nie mogę mieć trzeciego psa :evil_lol:

Posted

Nooo Wisełka :D Jak Żwirek się ogarnie i rozwinie jamnicze skrzydełka to byś dopiero miała w domu z tymi co już masz :D :D :D Wietnam :evil_lol:

Posted

E-S napisał(a):
Nooo Wisełka :D Jak Żwirek się ogarnie i rozwinie jamnicze skrzydełka to byś dopiero miała w domu z tymi co już masz :D :D :D Wietnam :evil_lol:

Chybaby mnie eksmitowali pierwszego dnia już :evil_lol:

Posted

weszłam na wątek bo Żwirek mnie urzekł, jest śliczny:) dziewczyny jesli mogę coś doradzić to zróbcie mu gumtree warszawa albo kraków i cafeanimal i odnawiajcie bardzo często, takie cudo powinno szybko znaleźć domek, ja niestety nie dam rady ogłaszać już kolejnego psiaka:(

Posted

Myślę że z ogłoszeniami ruszymy za jakieś 2-3 dni kiedy już coś o psiaku będzie wiadomo więcej .
np czy zachowuje czystość ,
czy ładnie sam zostaje w domu.
jak do dzieci itd

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ale slodziak z niego. Sliczny maluch.
Jak to dobrze ze cioteczki dojrzaly go w Schronie i zabraly do DT :) :) :)

Z lupą chodziły szukać mikrusków i w końcu dojrzały jakoś takiego piega :D

Ale jest fantastyczny, nie da się zaprzeczyć.