Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli ten dt nie wypali to ja od poniedziałku moge przyjać Zwirka na dt z tym,ze mieszkam ok.Gniezna.Nie mam innych zwierząt w domu,w domu stale ktos jest.miewałam juz psy na dt.Dt byłby bezplatny za karme i weta;)

Posted

E-S napisał(a):
Ciapusiu, czyli ten DT ma na pewno miejsce dla niego i go weźmie ?
Czy szukać ?

Były dwa miejsca ale jedno nie wypaliło i jak zawsze niezastąpiona Zuzka zgodziła się przyjąć Zwirka do siebie.
Jeśli wszystko się uda to może nawet dzisiaj żwirek opuści schronisko

Posted

rytka napisał(a):
jesli ten dt nie wypali to ja od poniedziałku moge przyjać Zwirka na dt z tym,ze mieszkam ok.Gniezna.Nie mam innych zwierząt w domu,w domu stale ktos jest.miewałam juz psy na dt.Dt byłby bezplatny za karme i weta;)

Rytka .... :loveu:

Posted

rytka napisał(a):

Myślę że na początek Żwirek pojedzie do Zuzki a my rozejrzymy się za transportem i jeśli coś się znajdzie to chętnie skorzystamy,A MOŻE UDA SIĘ URATOWAĆ DWA PSY

Posted

Kto tam jest na miejscu? Zadzwońcie może do schronu, żeby wzięli Żwirka do biura czy coś,żeby nic mu się już więcej złego nie przydarzyło... skoro jest DT to może go przechowają te 2-3dni w dobrych warunkach...

Posted

Wisełka napisał(a):
Kto tam jest na miejscu? Zadzwońcie może do schronu, żeby wzięli Żwirka do biura czy coś,żeby nic mu się już więcej złego nie przydarzyło... skoro jest DT to może go przechowają te 2-3dni w dobrych warunkach...

Wisełka 5 postów wcześniej pisałam że Żwirek prawdopodobnie już dzisiaj pojedzie do Zuzki
A co do przetrzymywania psów w biurze czy kociarni czy gdziekolwiek to u nas już wszystkie miejsca zajęte.Nasze schronisko przystosowane jest dla 250 psów a jest ich ponad 700.Kto był u nas toi wie że nie jest ciekawie a każdy skrawek podłogi jest wykorzystany na maksa.

PS
Rozmawiałam też zrytka i jeśli nie Żwirek to jakiś bardzo potrzebujący pies na pewno tam powędruje.U nas jest w czym wybierać.

Posted

Wieści są super ,ale teraz rozglądamy się za transportem do Gniezna bo jest szansa pomóc jeszcze jednemu psiakowi
Dzisiaj mam dostać kilka zdjęć takich bardzo potrzebujących pomocy które podobnie jak Żwirek nie mają szans w schronisku

Posted

są super wieści
Żwirek został dzisiaj wykastrowany i pojechał do Zuzki

Ingrid44 bardzo dziękujęmy ,to dzięki twojej deklaracja zrobił się ruch na wątku i uratujemy jeszcze jednego albo nawet dwie bidy

Bardzo bardzo wszystkim dziękuję.

Posted

E-S napisał(a):
Wreszcie bezpieczny i choć zmęczony wrażeniami, to widać, że szczęśliwy :)
A kim jest Grosio ?

Grosiu jest też u mnie na DT .Dzisiaj Tamarka poszła do DS ustąpiła miejsca Żwireczkowi