E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ciapusiu, czyli ten DT ma na pewno miejsce dla niego i go weźmie ? Czy szukać ? Quote
rytka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 jesli ten dt nie wypali to ja od poniedziałku moge przyjać Zwirka na dt z tym,ze mieszkam ok.Gniezna.Nie mam innych zwierząt w domu,w domu stale ktos jest.miewałam juz psy na dt.Dt byłby bezplatny za karme i weta;) Quote
ciapuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 E-S napisał(a):Ciapusiu, czyli ten DT ma na pewno miejsce dla niego i go weźmie ? Czy szukać ? Były dwa miejsca ale jedno nie wypaliło i jak zawsze niezastąpiona Zuzka zgodziła się przyjąć Zwirka do siebie. Jeśli wszystko się uda to może nawet dzisiaj żwirek opuści schronisko Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 rytka napisał(a):jesli ten dt nie wypali to ja od poniedziałku moge przyjać Zwirka na dt z tym,ze mieszkam ok.Gniezna.Nie mam innych zwierząt w domu,w domu stale ktos jest.miewałam juz psy na dt.Dt byłby bezplatny za karme i weta;) Rytka .... :loveu: Quote
ciapuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 rytka napisał(a):jesli ten dt nie wypali to ja od poniedziałku moge przyjać Zwirka na dt z tym,ze mieszkam ok.Gniezna.Nie mam innych zwierząt w domu,w domu stale ktos jest.miewałam juz psy na dt.Dt byłby bezplatny za karme i weta;) Myślę że na początek Żwirek pojedzie do Zuzki a my rozejrzymy się za transportem i jeśli coś się znajdzie to chętnie skorzystamy,A MOŻE UDA SIĘ URATOWAĆ DWA PSY Quote
Wisełka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ooooooooooooooo Żwirek będzie miał DT :cunao::cunao::cunao: Quote
Wisełka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Kto tam jest na miejscu? Zadzwońcie może do schronu, żeby wzięli Żwirka do biura czy coś,żeby nic mu się już więcej złego nie przydarzyło... skoro jest DT to może go przechowają te 2-3dni w dobrych warunkach... Quote
ciapuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Wisełka napisał(a):Kto tam jest na miejscu? Zadzwońcie może do schronu, żeby wzięli Żwirka do biura czy coś,żeby nic mu się już więcej złego nie przydarzyło... skoro jest DT to może go przechowają te 2-3dni w dobrych warunkach... Wisełka 5 postów wcześniej pisałam że Żwirek prawdopodobnie już dzisiaj pojedzie do Zuzki A co do przetrzymywania psów w biurze czy kociarni czy gdziekolwiek to u nas już wszystkie miejsca zajęte.Nasze schronisko przystosowane jest dla 250 psów a jest ich ponad 700.Kto był u nas toi wie że nie jest ciekawie a każdy skrawek podłogi jest wykorzystany na maksa. PS Rozmawiałam też zrytka i jeśli nie Żwirek to jakiś bardzo potrzebujący pies na pewno tam powędruje.U nas jest w czym wybierać. Quote
Andzike Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ale wspaniałe wieści !!! Niech to maleństwo jak najszybciej wyjdzie ze schronu!!! :D Quote
Caragh Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wisełka napisał(a):Ooooooooooooooo Żwirek będzie miał DT :cunao::cunao::cunao: Taka dobra wiadomosc - zatancze z Toba :D :cunao::cunao::cunao: Quote
ciapuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Wieści są super ,ale teraz rozglądamy się za transportem do Gniezna bo jest szansa pomóc jeszcze jednemu psiakowi Dzisiaj mam dostać kilka zdjęć takich bardzo potrzebujących pomocy które podobnie jak Żwirek nie mają szans w schronisku Quote
IVV Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 strasznie sie ciesze !!!! super wiadomosci :) 2 pieski zaczna lepsze zycie !!!!! Quote
Ingrid44 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Obiecalam ze pokryje 250zl za pierwszy miesiac ,wiec poprosze nr konta :) :) :) Quote
ciapuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 są super wieści Żwirek został dzisiaj wykastrowany i pojechał do Zuzki Ingrid44 bardzo dziękujęmy ,to dzięki twojej deklaracja zrobił się ruch na wątku i uratujemy jeszcze jednego albo nawet dwie bidy Bardzo bardzo wszystkim dziękuję. Quote
Wisełka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Już pojechał????????????? To zatańczę jeszcze raz ze zdwojoną siłą :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Będą fotki?? :oops: Quote
IVV Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ekspresowa akcja !!!! gratulacje dziewczyny!!!!! Quote
paulinken Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ale gdzie pojechał? :) Ingrid zasponsorowała? Quote
Ingrid44 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 paulinken napisał(a):Ale gdzie pojechał? :) Ingrid zasponsorowała? Maluch pojechal do Zuzki. :multi: Ciesze sie ze moge pomoc.:lol::lol::lol: Quote
zuzka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Słodzik Żwirek zdążył już zrobić na dywan siku i kupę i 3 razy pohaftował dywan i pogonił zębami Grosia grubaska. A oto pierwsze fotki Żwirka z DT Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wreszcie bezpieczny i choć zmęczony wrażeniami, to widać, że szczęśliwy :) A kim jest Grosio ? Quote
Wisełka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ale fajnie :loveu: :loveu: :loveu: Żwirek na fotkach wygląda jak rasowy jamnik szorstkowłosy :loveu: Podobny do mojego Docenta :loveu: Quote
zuzka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 E-S napisał(a):Wreszcie bezpieczny i choć zmęczony wrażeniami, to widać, że szczęśliwy :) A kim jest Grosio ? Grosiu jest też u mnie na DT .Dzisiaj Tamarka poszła do DS ustąpiła miejsca Żwireczkowi Quote
Recommended Posts