E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wisełka napisał(a):U mnie wszyscy zapsiaczeni, a ci którzy nie są to nie chcą :( Tak samo jak u mnie .... Quote
ciapuś Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Niestety DT są drogie ,ale ten jest sprawdzony i typowo domowy.Psy sypiają w łóżku i mają cały dzień kontakt z człowiekiem. Quote
Mantis Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Banerek dla Maluszka. Zaraz mu zrobię trochę ogłoszeń. Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mantis napisał(a):Banerek dla Maluszka. Zaraz mu zrobię trochę ogłoszeń. Dzięki, dzięki WIELKIE, JUŻ ZAMIENIAM JEŚLI MI SIĘ TO NA PRACOWYM KOMPIE UDA. :D Quote
ciapuś Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Bardzo dziękuję za śliczny banerek. Mam nadzieje że uda nam się zdążyć na czas i że już nic złego się nie wydarzy :placz: Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 IVV napisał(a):maly wyglada jak Bugciu E-S ;) Tylko uchole sterczące i sierść dłuższa no i ze 3 razy mniejszy ... dlatego w schronisku nie ma szans.... :( Quote
eve-w Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dziewczyny, zacznijcie zbierać nie na płatną opiekę tylko na zabezpieczenie BDT, czyli: karmę, ew. leczenie, kastrację - cokolwiek. Wiecie dlaczego BDT umierają? Bo zamiast pospamować dogomanię i poszukać osoby, która weźmie psa na BDT zaczyna się poszukiwanie deklaracji na hotel. Quote
ciapuś Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Zobaczcie jaki on jest śliczny Quote
majuska Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 U Muszki na wątku elinka ofiarowała DT, może jej zapytajcie czy nie zechcialaby tego chłopaczka wziąc na DT? Quote
majuska Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ciapuś napisał(a):podaj link do wątku http://www.dogomania.pl/threads/193032-Pomocy!!!-Cudna-Muszka-ze-stodoły-ma-zostać-uśpiona!! Quote
ciapuś Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Dzięki już do niej napisałam ps czemu nikt się nie zachwyca nowymi zdjęciami Żwirka :mad: Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Żwirek jest cudny! Póki co podradam banerek, potem pomyśle jak bardziej pomóc. Nie wiem czy Elinka nie upodobała sobie suczek na DT ...ale mam nadzieje, że Żwirek ją zauroczy tak jak mnie:) Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ciapuś napisał(a):Dzięki już do niej napisałam ps czemu nikt się nie zachwyca nowymi zdjęciami Żwirka :mad: Jak nie ?! Ja się zachwycam, jezu jaka to kruszynka ... łapinki jakie króciutkie :) niunio mały, biedny, pogryziony :( Quote
ciapuś Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Andzike napisał(a): Nie wiem czy Elinka nie upodobała sobie suczek na DT ...ale mam nadzieje, że Żwirek ją zauroczy tak jak mnie:) Niestety już ma wybranego psiaka na dt Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ciapuś napisał(a):Niestety już ma wybranego psiaka na dt Szkoda :( Czy Żwirek jest na wątku jamnikowatych do adopcji? Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ciapuś napisał(a):Chyba nie . To wstawcie go koniecznie. Tam jest spis jamników i jamnikowatych z całej Polski. Jamnikiem to on nie jest, ale jamnikowatym jak najbardziej :) http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!! Quote
Caragh Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ciapuś napisał(a):Dzięki już do niej napisałam ps czemu nikt się nie zachwyca nowymi zdjęciami Żwirka :mad: Melduje, ze ja tez sie zachwycam ;) Quote
ciapuś Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 ok już dostawiony na stronę jamników Quote
Wisełka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cudny Żwirek!! A w schronie puki co nie mają bosku gdzie są tylko szczeniaki czy bardzo łagodne psy?? Miejsca gdzie będzie bezpieczny, nienarażony na ataki innych psów :roll: Quote
Recommended Posts