Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak jest przecudny:loveu:
Niestety na razie mogę pomóc jedynie samą obecnością i przesyłaniem ciepłych myśli...
Ale naprawdę mocno trzymam kciuki za szczęście i bezpieczeństwo dla Niego!:)

Posted

Ja bardzo dziękuję za obecność, za ciepłe słowa i myśli, za deklarki, kochani jesteście wszyscy ... może nam się uda, może nie będzie za późno, może tym razem zdążymy, bo jak nie to ....

Posted

E-S napisał(a):
Kurna tak jakby na jajcu - na 20 zł stałej deklaracji, wątpliwym miejscu dla niego za minimum 250 zł, kurduplu poważnie pogryzionym i zagrożonym zagryzieniem :(

to nie jest rozowo ...ja strasznie jestem zadeklarowana ,wiec finansowo leze ...ale moze uda mi sie cos wyskrobac w przyszlym miesiacu ...

Posted

IVV napisał(a):
to nie jest rozowo ...ja strasznie jestem zadeklarowana ,wiec finansowo leze ...ale moze uda mi sie cos wyskrobac w przyszlym miesiacu ...

Iwoniu, przynajmniej bądź skoro tak się finansowo zarżnęłaś. Jak większość zresztą.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Czy jest Hotelik dla Zwirka i ile by kosztowal ? Pytam bo moze bym mogla zaplacic za pierwszy miesiac. Najwazniejsze zeby go wyciagnac ze Schronu jak najszybciej.

Trzeba szukać. Jest jakiś DT za 250-300 zł, ale to Ciapuś ma namiary.

Posted

E-S napisał(a):
Trzeba szukać. Jest jakiś DT za 250-300 zł, ale to Ciapuś ma namiary.

Szukajcie i wyciagajcie go szybciutko. Moge zaplacic 250zl za pierwszy miesiac a w miedzyczasie trzeba rozsylac watek i zbierac deklaracje.

Posted

E-S napisał(a):
Ingrid jesteś cudowna, wiesz ? :loveu:

Nie wiem czy Ingrid wie, ale wszyscy wiedzą, że jest! :loveu:

Trochę ślamazarnie, ale klują się ogłoszenia dla Żwirka.

Posted

Mantis napisał(a):
Nie wiem czy Ingrid wie, ale wszyscy wiedzą, że jest! :loveu:

Trochę ślamazarnie, ale klują się ogłoszenia dla Żwirka.

Ooo, to Ty też jesteś cudowna :D :loveu:

Posted

Mantis napisał(a):
Wcale nie... oddaję swoje ukochane psy, a że do cudnych domków... hmm, pociesza mnie to tylko trochę :eviltong:

Oj tam, ja też szastam tymi psami na prawo i lewo, oby ludzie tylko dobrzy byli ;) Wyłam tylko za Negrą.

Posted

Noo, jak dobrzy to można szastać :) Ja wyłam za Limbą, ale z Kropką było gorzej, nie wyłam, ale robiło mi się w duszy takie smutne coś... po stokroć gorsze niż wycie... dobrze, że Dorota pisze codziennie...

Posted

Może dzisiejszy dzień cos zmieni w zyciu Żwirka ?

A te pogryzienia to glębokie? Ogladał je wet.? Żeby sie jakieś ropnie nie porobiły?

Posted

Cioteczki i Wujkowie jesteście wielcy
Bardzo dziękuje wszystkim za to że jesteście.
Zaraz porozmawiam z DT kiedy Żwirek będzie mógł przyjechać.
Mam też wielką nadzieję że Żwirkowi wystarczy miesiąc na znalezienie domu i nie trzeba się będzie martwić o dalsze deklaracje.