Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sonia71']Z Dosią to może być różnie :cool3: dla mnie z boku to ona chciałaby...ale się boi lub duma hrabiny jej nie pozwala:cool3: bo jak by nie patrzeć to na wielu fotkach gdy trzpiotki szaleją mignie jakaś cząstka Dosi,więc mimo wszystko jednak gdzieś kręci się koło nich:lol:...ale pewnie prawda-że Dosia nie koniecznie akceptuje szczeniorkę- jest taka jak piszesz bo ty masz je wszystkie na bieżąco:lol:[/QUOTE]

Dosia jest blisko, bo ja jestem blisko, z aparatem w ręku ... a jak idę do domu, to i ona idzie, zawsze jest przy mnie i też trochę się tego boję (uzależnienia) uważam, że już powinna iść do swojego domu i pokochac swojego własnego ludzia .. a nie ciotkę Ewankę :roll:

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wróciłam po dłuższej nieobecności. Soniu, umowę o DS mam, podaj maila, to Ci wyślę. Widziałam, że zamówiłaś ogłoszenia - zrobię je w ramach części mojej deklaracji na Molly.

Posted

[quote name='ladySwallow']Wróciłam po dłuższej nieobecności. Soniu, umowę o DS mam, podaj maila, to Ci wyślę. Widziałam, że zamówiłaś ogłoszenia - zrobię je w ramach części mojej deklaracji na Molly.[/QUOTE]
ladySwallow -dziękuję :)
mail:[email protected]

Posted

a ja z samego rana pomarzę: wyadoptowana Molly w pakiecie z opiekuńczą Lenką w superaśnym domku z ogrodem i kochającą rodziną:loveu:.
a wiecie że niektóre marzenia się spełniają!?:eviltong:

Posted

[quote name='sonia71']a ja z samego rana pomarzę: wyadoptowana Molly w pakiecie z opiekuńczą Lenką w superaśnym domku z ogrodem i kochającą rodziną:loveu:.
a wiecie że niektóre marzenia się spełniają!?:eviltong:

Wspaniałe marzenie, oby się spełniło !!!!!!!!!!!!! :)

Molly posyła buziaki o poranku :loveu:

Wczoraj Mullinka cały dzień szalała na dworze, była cudna słoneczna pogoda, co widać na fotkach ;) ... a wieczorem zupełnie padła i miała taki ciepły nosek :roll: ... byłam już w strachu, czy się nie zaziębiła .. ale dzisiaj wstała we wspaniałym humorku i widać, że jest zdrowa i szczęśliwa :multi:

Posted

zgłosiłam Mulliknę w trzy miejsca ,może się jej poszczęści:
1.mshume ma domki po malutkiej Sisi-no przecież Molly malutka:razz:
2.karolciasz28 szuka szczeniaka-no przecież Molly to szczeniak:razz:
3.Owczarkowa szuka psa do sportu-no przecież Molly szaleje z zabawakami:razz:

Posted

[quote name='sonia71']zgłosiłam Mulliknę w trzy miejsca ,może się jej poszczęści:
3.Owczarkowa szuka psa do sportu-no przecież Molly szaleje z zabawakami:razz:[/QUOTE]

Bardzo dobry pomysł :)

ad.1. Molly wielka nie jest ;)
ad.2. Szczeniak w 100% ;)
ad.3. szaleje i energię ma niespożytą, jest inteligentna, więc do sportu nadaje się jak mało kto ;)

Posted

[quote name='sonia71']zgłosiłam Mulliknę w trzy miejsca ,może się jej poszczęści:
3.Owczarkowa szuka psa do sportu-no przecież Molly szaleje z zabawakami:razz:[/QUOTE]

i następne zgłoszenie 4
4.gops szuka młodej suczki zgodnej z innymi psami-no przecież Molly wpasowała się w grupę:razz:(cichutkiej Dosi nie liczę bo to...hrabinajedynaczka;))

Posted

[quote name='sonia71']i następne zgłoszenie 4
4.gops szuka młodej suczki zgodnej z innymi psami-no przecież Molly wpasowała się w grupę:razz:(cichutkiej Dosi nie liczę bo to...hrabinajedynaczka;))

Tak, to prawda, mała lubi rządzić, ale jak każdy mały dzieciak, patrzy na ile inni jej na to pozwolą :D

Dosia, niestety bardzo źle to znosi, ale masz rację, że to odosobniony przypadek, niezwykle wrażliwej suni po przejściach.

Wczoraj ganiała cały dzień, wrociła i ... padła :)

... wydaje mi się, że ona troszkę urosła ... :)

Posted

[quote name='sonia71']a co Muliinki nikt dzisiaj nie odwiedził?

Może dlatego, że nie przywitała się o poranku brzydula jedna :evil_lol:

już to nadrabiamy ...

Molly wita coteczki i życzy miłego ciekawego dnia :loveu:

... wczoraj były u nas koszone trawniki i Molly oczywiście radośnie szalała i turlała się po trawie ...

łapki miała całkiem zielone :eviltong: ....... wyglądała jak ufoludek :p

Posted

Mullinka odpoczywa po porannej gonitwie .............

ten laptopik jest naprawdę duży, moim zdaniem sunia urosła .............

mimo nieporozumień, życie rodzinne kwitnie na jedynej słonecznej plamie ;)

Posted

czyżbym się nie myliła co do Dosi-...że chciałaby ale się boi....a tu hrabianeczka zrobiła wszystkim niespodziankę i...przytuliła się nie tylko do przyjaciółki Lenki ale i naszej Mullinki...brawo Dosia:multi:

Posted

sonia71 napisał(a):
czyżbym się nie myliła co do Dosi-...że chciałaby ale się boi....a tu hrabianeczka zrobiła wszystkim niespodziankę i...przytuliła się nie tylko do przyjaciółki Lenki ale i naszej Mullinki...brawo Dosia:multi:

Dosia powiedziała mi na ucho że .... "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" .... ;)

Dosinka leżała, jak zwykle na słonecznej plamie na dywanie, przyszła Lenka i położyła się obok i tak sobie leżały ... przygalopowała Mullinka i przyłączyła się do dziewczyn ... a Dosia za żadne skarby na świecie nie opuści słonecznego miejsca ;) ... zdjęcie robiłam jakieś 20 min. temu ... w międzyczasie dziewczyny już gdzieś pobiegły, a Dosia wygrzewa się dalej i nie opuszcza swojego stanowiska :p

Posted

[quote name='Jo37']Na konto Molly wpłynęło 20zł od Zadry.
Bardzo dziękujemy.

Bardzo dziękujemy następnej ofiarodawczyni:loveu:-MOLLY przesyla całuski:loveu:

Ewanko a doszła do ciebie wpłata 140 zł. za 14 dni października?

Posted

[quote name='sonia71'][COLOR=#4169e1](...)
Ewanko a doszła do ciebie wpłata 140 zł. za 14 dni października?

Wczoraj nie było, dzisiaj jeszcze nie sprawdzałam ;)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Wpłaciłam wlaśnie 30 zł za 3 miesiące z mojej deklaracji - przepraszam, że tak późno.

ladySwallow-dziękuję (czyli za wrzesień ,październik i już listopad) a miałaś potrącić sobie za ogłoszenie tak jak napisałaś wcześniej, to podaj konto na PW to przeleję za te ogłosznia i będziemy kwita:multi:

Ewanko-Jo37 pisała mi już kilka dni wcześniej że poszło140 zł, jak jutro nie będzie to zapytamy Jo37 -ale pewnie się okaze że doszły i będzie wszystko ok.