Ewanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='mestudio']Jutro:-). Mogę jedynie napisać, że jest to spłacenie długu wobec Jo37, która pomogła mi zaszczepić kilka maluchów na początku roku za co jestem jej bardzo, bardzo wdzięczna.[/QUOTE] Wobec tego czekam cierpiwie do jutra na rozwikłanie zagdki .... :) Quote
Joodith Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='tripti']jaka dokładna dokumentacja :)[/QUOTE] Już jakiś czas temu doszłam do podobnych wniosków :) Ewanko bardzo przyjemnie czyta się Twoje relacje, są rzeczowe, pełne ciepła i sympatii, a ponadto bardzo częste, co chyba nas wszystkich bardzo cieszy :) Quote
Ewanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Joodith']Już jakiś czas temu doszłam do podobnych wniosków :) Ewanko bardzo przyjemnie czyta się Twoje relacje, są rzeczowe, pełne ciepła i sympatii, a ponadto bardzo częste, co chyba nas wszystkich bardzo cieszy :)[/QUOTE] Dzięki :oops: Quote
Lilek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Oj, bo Ewanka, to, ho,ho. Tak bardzo kocha te piesie, że aż serce mi mięknie, kiedy to widzę.Ja musiaŁam być troszkę brutalna w stosunku do Mulinki dzisiaj, bo trzeba byŁo maŁemu Łobuziakowi zadać tego odrobaczacza, musiaŁam gŁĘboko w gardzioŁko wepchnąć. Biedna Ewanka aż oczy zakryŁa. Jest kochanym czŁowiekiem, a psiaki ja uwielbiają. Mulinka na początku byŁa nawet troszkę obrażona na mnie, ale wziĘŁam ją na Łapki i zaraz dostaŁam buziaka w nos. Molinezja nie potrafi się dŁugo gniewać, na moje szczęście. Jest cudownym maluchem. Quote
agada Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Jo37'] Wpłynęło 15 zł z bazarku od p.Anny K.[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie! Quote
mestudio Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witam i zapraszam na niewielki bazarek dla Molly, może uda się uzbierać trochę pieniążków. [url]http://www.dogomania.pl/threads/194057-Ro%C5%9Bliny-ogrodowe-ostatni-raz-w-tym-roku!!!-Do-15.10.?p=15497533#post15497533[/url] Quote
Ewanka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='mestudio']Witam i zapraszam na niewielki bazarek dla Molly, może uda się uzbierać trochę pieniążków. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194057-Ro%C5%9Bliny-ogrodowe-ostatni-raz-w-tym-roku!!!-Do-15.10.?p=15497533#post15497533[/URL][/QUOTE] [B]Ale wspaniała niespodzianka ... :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi:[/B] ... i trafiłaś w mój czuły punkt ... :eviltong: ... mam wielki ogrod, ale dopiero od trzech lat i wydałam na rośliny maaaaasę peniędzy, ale jakaż to frajda tworzyć piękne miejsca w swojej własnej przestrzeni ... wspaniały bazarek i czterema łapami muszę się trzymac fotela, by tam wszystkiego nie kupić :diabloti: ... mam masę irysów fioletowych, w kolorze gencjany, gdyby byli zainteresowani to bardzo chętnie przekażę kilkanaście na bazarek dla psiaków. Mam też mnóstwo świerków srebrnych i zielonych (całą plantację kupiłam razem z domem), ale tu odbiór i wybór (!!!) musiałby być osobisty ;) Quote
IVV Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 jak tak pol ogrodu Ewuniu wykopiesz to ciekawe co Tz powie na to ;) Mollinek na pierwsza Quote
Ewanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [B]Molly rozdaje czwartkowe buziaczki o poranku :loveu:[/B] Mała rozrabiara przeniosła swój kocyk do drugiego pokoju , chyba się przeprowadza ??? :eviltong: Gdy otwierają się są drzwi do sypialani, już od samego progu bierze rozbieg, wskakuje na łóżko i od razu kładzie się na plecki i układa się do miziania, jest prześmieszna :) [quote name='IVV']jak tak pol ogrodu Ewuniu wykopiesz to ciekawe co Tz powie na to ;) Mollinek na pierwsza[/QUOTE] Ogród to moje królestwo, On tylko pomaga :eviltong: ... głos decydujący zawsze należy do mnie :p Quote
FIFA Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pozdrawiam z rana całą rodzinkę Ewanki Mollinka do góry hopsaj niech cie wypatrzą dobrzy ludzie :lol: Quote
Ewanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='IVV']mizianki moim rankiem[/QUOTE] [quote name='Joodith']A ja się dołączam moim wieczorem ;)[/QUOTE] Miło powitać o różnych porach, jak się okazuje ... czas jest rzeczą względną ........ ;) Quote
Ewanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [B]Witamy Cioteczki o poranku :loveu:[/B] Molly jest tak słodkim dzieciakiem, że domek będzie miał z nią wiele radości :) ... tylko gdzie ten domek ??? Quote
FIFA Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Domek odezwij się Molly czeka :p czekaaaaaaaaaaaaa Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [B]Rozbrykana Molly wita cioteczki o poranku :loveu:[/B] Cóz to za cudowny wesoły psiak :multi: ... od dawna mam dorosłe psy i już zapomniałam, jak wesoło jest w domu, gdy jest szczeniak ;) ... pomijam straty, pogryzione buty TZ-ta, moje ukochane kapcie itp. itd. :evil_lol: ... no ale pewnie powinniśmy je lepiej schować. Teraz, jak wchodzę do łóżka, kapcie kładę na parapecie :p Z Lenką stanowią nierozłączną parę ... razem galopują, podgryzają się, warczą, szczekają i wydają masę bliżej nieokreślonych odgłosów :cool1: Quote
Ewanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='FIFA']Czyli sa słodziutkie jak miód cud :p[/QUOTE] Są świetne, aż szkoda będzie je rozdzielać ... będą strasznie za sobą tęskniły, teraz spędzają z sobą prawie każdą chwilkę, no może oprócz spania ;) Quote
FIFA Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Do góry malutka nich Cie ktos wypatrzy pokazuj sie słodziaku :lol: Quote
zadra Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 "na śmierc" zapomniałam wysłać kasę.Zrobie to w poniedziałek. Quote
Ewanka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [B]Molly wita w niedzielę :loveu::loveu:[/B] Cóż to za radosny szczeniorek ... biega z Lenusią, skacze, fika koziołki, podgryza starszą koleżankę, a ta ze stoickim spokojem na to pozwala :p Jest urocza i słodka ... szuka domku, który to doceni :multi: Byli u nas goście, Mollinka biegała wśród nich jak wśród dobrych znajomych, zero stresu czy też szacunku dla wieku, wzrostu czy pozycji społecznej :evil_lol: ... podbiła seca wszystkich. ... to jej ulubiona sztuka - przechodzenie pod Lenką jak pod mostem ... wyraźnie popisywała się przed gośćmi ............... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images43.fotosik.pl/351/a5791b618d7dee3amed.jpg[/IMG][/URL] jak już zebrała należne brawa ... zupełnie przestala się ineteresować publicznością ;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images43.fotosik.pl/351/6e29d0afd73b557emed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts