Ewanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Molly rozdaje buziaczki o poranku :buzi: Słodki szczeniaczek, całuśny i przytulny, będzie dla kogoś ukochaną przyjacióką :) Jeszcze nie załapała, że w domu nie robi się koopy i rano weszłam w ... no cóż, kapcie do prania, podłoga do mycia, ale nie narzekam, bo malutka jest kochana i bardzo radosna ... rozśmiesza nas na każdym kroku :loveu: Quote
Ewanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Witamy również o poranku ... kanadyjskim ;) Molly przed chwilą leżała obok mnie na kanapie i pomagała mi pisać komentarze na dogo ;) ... podeszła Dosia, położyła łebek na brzegu wersalki, a mała Mulinka jak nie skoczy, jak nie warknie ... biedna Dosia zaczęła szczekać kompletnie zaskoczona .... :roll: oj, potrwa to jeszcze jakiś czas, zanim suczki się dogadają :p Quote
IVV Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 "mojas ci mojas ":evil_lol: musi dziewczyna poustawiac to cale towarzystwo by zrozumialo ,ze Ty tylko jej jestes :eviltong: Quote
Ewanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 IVV napisał(a):"mojas ci mojas ":evil_lol: musi dziewczyna poustawiac to cale towarzystwo by zrozumialo ,ze Ty tylko jej jestes :eviltong: ... hehehe ... to samo powiedział mi TZ ... ona tu teraz karty rozdaje , a reszta musi się podporządkować, a jak nie to po nosie oberwie ;) ... szczenior mały, a taki hardy i rezolutny ... martwię się tylko o Dosię, ona najbiedniejsza, bo Lenka radzi sobie świetnie, umie sie "ułożyć" cwana higienistka :eviltong: Quote
sonia71 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Ewanka napisał(a):Witamy również o poranku ... kanadyjskim ;) Molly przed chwilą leżała obok mnie na kanapie i pomagała mi pisać komentarze na dogo ;) ... podeszła Dosia, położyła łebek na brzegu wersalki, a mała Mulinka jak nie skoczy, jak nie warknie ... biedna Dosia zaczęła szczekać kompletnie zaskoczona .... :roll: oj, potrwa to jeszcze jakiś czas, zanim suczki się dogadają :p bardzo mi szkoda Dosi:oops:nie wiem jak rozwiązać tą sytuację:-( Ewanko chyba trzeba jakoś karcić Molly ... czekam na wiadomości od Jo37-może jeszcze coś w ostatnie dni września wpłynęło na konto to Ewanko zaraz szybciutko przelejemy:oops: Quote
Joodith Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ode mnie wpłynie na pewno w przyszłym tygodniu, za wrzesień i październik. Quote
sonia71 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Joodith']Ode mnie wpłynie na pewno w przyszłym tygodniu, za wrzesień i październik. dziękujemy:loveu: Molly -mam nadzieję że dzisiaj będziesz grzeczna:diabloti: przelałam dzisiaj moją deklarację za październik-30 zl. ***SZUKAMY SPONSORA/ÓW DO ZAPŁACENIA :loveu: DRUGIEJ POŁOWY TRANSPORTU-75ZŁ. :shake:ORAZ DOKŁADKI DO SUCHEJ KARMY 38,99ZŁ.:shake:*** Quote
Ewanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Słodka Molly rozdaje niedzielne buziaki :loveu: ... oj, rano znowu niespodzianka :shake: ... otworzyłam drzwi i rozmazałam ''coś'' ... TZ musiał zdjąć drzwi, bo od spodu nie dało się tego nijak wyczyścić ... no i trochę się nasłuchałam :cool3: ... ale to wszystko nic, w porównaniu z radością, jaką mam patrząc na galopującą Molly w towarzystwie Leny i Zorby i pomyśleć, że ten słodki szczeniorek mógł marnie skończyć na ulicy, nie pilnowany przez nikogo. Quote
Joodith Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 IVV napisał(a):mizianki dla rozrabiaki:) Dołączam się :calus: Quote
Ewanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Dzisiaj było piękne słońce i psiaki szalały w ogrodzie ... chodziły też na spacer do naszego świerkowego lasku, do którego idzie się przez sad ... a tam uśmiechają się czerwone jabłuszka ;) Quote
Ewanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ... teraz malutka śpi obok mnie na łóżku ... ;) co jakiś czas zmienia pozycję, przeciąga się jak mały dzieciaczek i widać jej śmieszny łaciaty brzuszek ... ;) Quote
FIFA Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 pozdrowienia dla ślicznej Mollinki i jej pani dobrze jej u was opieka super:lol: Quote
Ewanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 IVV napisał(a):oby jej sie taki DS jak ma teraz DT :oops: ........................................................................... :loveu: ... mam nadzieję, że szybko znajdzie fajny domek, bo jest słodkim szczeniorkiem i to jest jej wielkim atutem !!! Quote
Ewanka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Molly wita w Światowym Dniu Zwierząt :loveu: [FONT=Georgia]i życzy wszystkiego najlepszego wszystkim psiakom i ich opiekunom[/FONT] [FONT=Georgia]:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Joodith Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A my życzymy Mollince wspaniałego domku stałego :) Quote
sonia71 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Joodith']A my życzymy Mollince wspaniałego domku stałego :) oczywiście dołączam się do tego życzenia:loveu: Ewanko-proszę napisz czy do karmy doszły dwie pileczki,ring ,2 kości i ciasteczka- wypisywalam to z allegro i mam zwyczaj kończyć transakcję komentarzem a nie wiem czy przesyłka ok :oops:. -widzialam szelki Mullinki:diabloti: -z kasą krucho:oops: czekam na Jo37 -na już? są potrzbne drugie czy wystarczy obróżka ,którą ma . dziewczyny jak myślicie =trzeba już ogłaszać Molly czy czekamy na wszystkie szczepienia ,bo sterylka to przecież za kilka miesięcy ? Ewanko a kontakt w ogłoszeniach jest Twój z racji ze wszystko wiesz ,czy mój? Quote
Recommended Posts