Asior Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 MIROSŁAWA OD WCZORAJ W NOWYM DOMKU!!! :multi: Ponoć Pani barzo fajna :) Mieszka gdzieś pod Krakowem.. Będę się z nią kontaktować bo ma zaproszenie do radia na sobotnią audycję :) Quote
abero Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Rewelacja!! Bardzo prosimy o info z nowego domku i zdjęcia. A co w końcu pomogło? Pani z ogłoszenia? Gazety? Quote
agamika Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 z gazety , tak to wlasnie czasem jest ze dopier po długim czasie ktoś zauważa psa ;) jak gazety na makulaturę szykuje Quote
D O R K A Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mirka była bardzo bliska mojemu sercu... Cieszę się, ze ma domek:) Quote
Asior Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 trochę się wystraszyłam, ze na wieś poszła,(żeby nie wylądowała na polu :( ) ale dziewczyny mi mówiła, ze Pani naprawdę super!!! Quote
Evelka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ogromnie się cieszę, że Mirunia już w swoim domu!:multi: I tak jak reszta Cioteczek z niecierpliwością będę czekała na jakieś wieści i zdjęcia:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 agamika napisał(a):z gazety , tak to wlasnie czasem jest ze dopier po długim czasie ktoś zauważa psa ;) jak gazety na makulaturę szykuje Aga bardzo sie ciesze ,ze Mira znalazła nowy domek. Jezeli mozesz to napisz z ktorej gazety bo w obu byl twoj nr telefonu ,a pani Małgosia z krakowskiej napewno by sie ucieszyla jak by poszła z niej ale nie wazne z ktorej najwazniejsze .ze ogloszenie napisane przez Tamarkę dało efekt. Quote
wojtuś Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ale super że Mira znalazła domek Dzieki wielkie:loveu: Ciesze się ogromnie:) Quote
sabusia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Super że ma domek!!!!!!!!! a wizyta przed adopcyjna w tym domku będzie? bo jak na wsi to pies może faktycznie na łancuch trafic Quote
Limba Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Myślisz, że ktoś mógłby adoptować kalekiego psa po to , żeby go wziąć na łańcuch? Poza tym jaka wizyta p r z e d a d o p c y j n a, skoro psina ma już dom? Nie rozumiem... Quote
Asior Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Mirunia ma wspaniały domek, nie mam podstaw żeby w to wątpić.. poznałam Panią i jest to wspaniała osoba :loveu:, która ma jeszcze 5 innych przygarniętych psiaków ;) Quote
marysia55 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Asior napisał(a):Mirunia ma wspaniały domek, nie mam podstaw żeby w to wątpić.. poznałam Panią i jest to wspaniała osoba :loveu:, która ma jeszcze 5 innych przygarniętych psiaków ;) no to się Mirosławie:loveu: jednym słowem udało :lol::lol: Wszystkiego dobrego psiaku w nowym domku :p Quote
krakowianka.fr Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Asior napisał(a):Mirunia ma wspaniały domek, nie mam podstaw żeby w to wątpić.. poznałam Panią i jest to wspaniała osoba :loveu:, która ma jeszcze 5 innych przygarniętych psiaków ;) Tak bardzo bardzo bardzo sie ciesze, ze Mirka ma domek !!! Znalezienie domkow 'nie-do-konca-zdrowym' (nawet jesli jej wady nie przeszkadzaju w funkcjonowaniu) pieskom nie jest latwe, wiec az mi sie cieplo w serduszku robi jak mysle ze ona ma domek i kolegow do zabawy. Quote
hop! Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Asior']Mirunia ma wspaniały domek, nie mam podstaw żeby w to wątpić.. poznałam Panią i jest to wspaniała osoba :loveu:, która ma jeszcze 5 innych przygarniętych psiaków ;) Pani Kasia niedawno przygarnęła Iryska - dostałam od niej fotki i wiadomość. Cytuję fragment, który dotyczy Miry: "Mira (garbata- albo wada przy urodzeniu, albo uraz we wczesnym szczenięctwie) wzięta ze schroniska na ogłoszenie w Dzienniku Polskim tak jak Irysek. Miałam na początku z nią troche problemów, bo okazało się , że ma skłonnośc do skretu żołądka i jelit i u mnie przez pierwsze 3 miesiące miała trzy operacje , ale jest już rok i na razie wszystko jest w porządku, tylko jest wielką histeryczką i gryzie i rozszarpuje wszystkie legowiska które kupuje dla moich psiaków może ktos wie jak jej tego oduczyć." Mira z Maluchem Quote
krakowianka.fr Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 przesylam uscieski dla Mirunki!!! a co do gryzienia - jej sie nudzi (to nie jest negatywny komentzarz, tylko stwierdzam, bo mielismy taki sam problem z Tess). Jak to rozwiazac: - kupic kosc typu ta pierwsza z linku ponizej: https://www.google.com/search?q=kosci+dla+psow&hl=en&rls=com.microsoft:en-gb:IE-SearchBox&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dOLATt_HAYWIsQLwxNDaBA&ved=0CCUQsAQ&biw=1280&bih=833&sei=duLATonhFcP9sQL3vZTnBA dobre sa tez takie ktore w srodku sa wypelnione, takie mozna uzywac wiele razy, jak juz wygryzie to co tam oryginalnie bylo, wklada sie do srodka mieso mielone pomieszane z serem, to do zamrazarki i on sobie to bedzie wylizywac/wygryzac przez wiele wiele godzin... I jeszcze jedna niezawodna rzecz: psiak sie musi wybiegac!!! jak sie zmeczy, to nie bedzie gryzl (ale tak naprawde ma sie zmeczyc, a nie tylko polazic...) pozdr, Quote
Recommended Posts