Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MIROSŁAWA OD WCZORAJ W NOWYM DOMKU!!! :multi:
Ponoć Pani barzo fajna :) Mieszka gdzieś pod Krakowem..
Będę się z nią kontaktować bo ma zaproszenie do radia na sobotnią audycję :)

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
z gazety , tak to wlasnie czasem jest ze dopier po długim czasie ktoś zauważa psa ;) jak gazety na makulaturę szykuje

Aga bardzo sie ciesze ,ze Mira znalazła nowy domek. Jezeli mozesz to napisz z ktorej gazety bo w obu byl twoj nr telefonu ,a pani Małgosia z krakowskiej napewno by sie ucieszyla jak by poszła z niej ale nie wazne z ktorej najwazniejsze .ze ogloszenie napisane przez Tamarkę dało efekt.

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Myślisz, że ktoś mógłby adoptować kalekiego psa po to , żeby go wziąć na łańcuch? Poza tym jaka wizyta p r z e d a d o p c y j n a, skoro psina ma już dom? Nie rozumiem...

Posted

Mirunia ma wspaniały domek, nie mam podstaw żeby w to wątpić.. poznałam Panią i jest to wspaniała osoba :loveu:, która ma jeszcze 5 innych przygarniętych psiaków ;)

Posted

Asior napisał(a):
Mirunia ma wspaniały domek, nie mam podstaw żeby w to wątpić.. poznałam Panią i jest to wspaniała osoba :loveu:, która ma jeszcze 5 innych przygarniętych psiaków ;)
no to się Mirosławie:loveu: jednym słowem udało :lol::lol:
Wszystkiego dobrego psiaku w nowym domku :p

Posted

Asior napisał(a):

Tak bardzo bardzo bardzo sie ciesze, ze Mirka ma domek !!! Znalezienie domkow 'nie-do-konca-zdrowym' (nawet jesli jej wady nie przeszkadzaju w funkcjonowaniu) pieskom nie jest latwe, wiec az mi sie cieplo w serduszku robi jak mysle ze ona ma domek i kolegow do zabawy.

• 10 months later...
Posted

[quote name='Asior']Mirunia ma wspaniały domek, nie mam podstaw żeby w to wątpić.. poznałam Panią i jest to wspaniała osoba :loveu:, która ma jeszcze 5 innych przygarniętych psiaków ;)

Pani Kasia niedawno przygarnęła Iryska - dostałam od niej fotki i wiadomość. Cytuję fragment, który dotyczy Miry:

"Mira (garbata- albo wada przy urodzeniu, albo uraz we wczesnym szczenięctwie) wzięta ze schroniska na ogłoszenie w Dzienniku Polskim tak jak Irysek. Miałam na początku z nią troche problemów, bo okazało się , że ma skłonnośc do skretu żołądka i jelit i u mnie przez pierwsze 3 miesiące miała trzy operacje , ale jest już rok i na razie wszystko jest w porządku, tylko jest wielką histeryczką i gryzie i rozszarpuje wszystkie legowiska które kupuje dla moich psiaków może ktos wie jak jej tego oduczyć."

Mira z Maluchem

Posted

przesylam uscieski dla Mirunki!!!

a co do gryzienia - jej sie nudzi (to nie jest negatywny komentzarz, tylko stwierdzam, bo mielismy taki sam problem z Tess).
Jak to rozwiazac:
- kupic kosc typu ta pierwsza z linku ponizej:

https://www.google.com/search?q=kosci+dla+psow&hl=en&rls=com.microsoft:en-gb:IE-SearchBox&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dOLATt_HAYWIsQLwxNDaBA&ved=0CCUQsAQ&biw=1280&bih=833&sei=duLATonhFcP9sQL3vZTnBA

dobre sa tez takie ktore w srodku sa wypelnione, takie mozna uzywac wiele razy, jak juz wygryzie to co tam oryginalnie bylo, wklada sie do srodka mieso mielone pomieszane z serem, to do zamrazarki i on sobie to bedzie wylizywac/wygryzac przez wiele wiele godzin...

I jeszcze jedna niezawodna rzecz: psiak sie musi wybiegac!!! jak sie zmeczy, to nie bedzie gryzl (ale tak naprawde ma sie zmeczyc, a nie tylko polazic...)

pozdr,