Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie imion nie maja bo wlascciele nie chcieli by sie wszyscy za bardzo przyzwyczaili...wiec masz pelne pole wyboru:)
a tak w moim imieniu pobawcie sie troszke z sunia ktora zostaje..pewnie bedzie zdezorientowana....

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda , ja nie moge dziś jechać :shake: :-(
Muszę być w pracy do 21.
.Ania. może jechać ale tylko jeśli uda się jej wrócić do domu do 18.
Przepraszam :-(
Proszę zadzwoń do mnie , bo mi się wykasowały numery.
W piątek mogę jechać wieczorem.
Mam straszny dzień:shake:

Posted

Patia napisał(a):
Już jest dobrze , jedziemy w piątek
Pokłamałam w pracy i wieczór piątkowy będę miła wolny

:evil_lol: Wolny? Tj., knajpa, książka, kino????:eviltong:

NIE! Wolny, tj. wożenia psiaków;) !!

Posted

czesc, piatek 18h wyjazd po psiaka, trosze szkoda ze nie dzis ale trudno. dzis zakupy tzn jedzonko i miska , ah juz bym chciała zeby u nas była jakieś propozycje imion???

Posted

Może imię Petronela, albo dzidzia? :cool3:

Posted

Ja mialam problem z głowy, imie już betyjka miala... ale za to jakie! Jak toś pyta jak się wabi, i ja mówie: Denis, zawsze odruch jest ten sam... : JAK??? I zdziwko. A zawsze najbardziej podobały mi sie takie proste psie imionka. Ale dla suni to nie wiem, kuzynka ma sunie "Diane" - jest kropkowana (dalamtynczyk) nawet fajnie pasuje.

Posted

telefony byly ale potem cisza...jedna Pani obiecala ze w sierpniu jesli nikt sie nie znajdzie to wezmie jedna sunie...bo na lipiec miala wyjechac wiec juz niedlugo bedziemy sie z nia kontaktowac...

Posted

Po suczkę przyjechała Magda , Karolina (siostra Magdy) i mama Magdy i Karoliny. Ciężko było się zdecydować , obie suczki są kochane ale w końcu pojechała mniejsza , bo jest bardziej nieśmiała i trochę bojaźliwa , duża lepiej sobie poradzi sama.
Suńka bez problemu dała wziąć się na ręce i do samochodu , podczas jazdy była grzeczna , nie panikowała.
Rano dzwoniła do mnie Karolina . Suczka przespała noc na tarasie ale rano już zwiedzała dom , goni kota , wyjadła biednemu kociakowi jego karmę.
Karolina , Magda , Nina :iloveyou:

Bardzo proszę o wszelaką pomoc w szukaniu domu dla drugiej suczki!
Gdy wczoraj przyjechaliśmy suczki spały w rowie przy samej ulicy!

Posted

cudownie!!!!madzia i patia dziekuje:)
czekam na sierpien by dzwonic do Pani ktora obiecala....
psinki niestety przeskakuja przez bramke...ale dom dla drugiej niezbedny...jestesce kochane

Posted

Bardzo się ciesze, że jedna sunia ma juz domek. :multi::multi::multi::multi::multi::multi:PAMIETAM O DRUGIEJ, ALE NA RAZIE NIE MAM NIC DLA NIEJ:-(