karusiap Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 nie imion nie maja bo wlascciele nie chcieli by sie wszyscy za bardzo przyzwyczaili...wiec masz pelne pole wyboru:) a tak w moim imieniu pobawcie sie troszke z sunia ktora zostaje..pewnie bedzie zdezorientowana.... Quote
Therion Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Trzymam za udana adopcje , no i szukamy domu dla drugiej suczki. Quote
Patia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Magda , ja nie moge dziś jechać :shake: :-( Muszę być w pracy do 21. .Ania. może jechać ale tylko jeśli uda się jej wrócić do domu do 18. Przepraszam :-( Proszę zadzwoń do mnie , bo mi się wykasowały numery. W piątek mogę jechać wieczorem. Mam straszny dzień:shake: Quote
karusiap Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 kurcze ale sie namieszao..ale coz zrobic,praca t praca...dziewczyny dajcie znac co i jak... Quote
Patia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Już jest dobrze , jedziemy w piątek Pokłamałam w pracy i wieczór piątkowy będę miła wolny Quote
mar.gajko Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Patia napisał(a):Już jest dobrze , jedziemy w piątek Pokłamałam w pracy i wieczór piątkowy będę miła wolny :evil_lol: Wolny? Tj., knajpa, książka, kino????:eviltong: NIE! Wolny, tj. wożenia psiaków;) !! Quote
magda s Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 czesc, piatek 18h wyjazd po psiaka, trosze szkoda ze nie dzis ale trudno. dzis zakupy tzn jedzonko i miska , ah juz bym chciała zeby u nas była jakieś propozycje imion??? Quote
karusiap Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 chyba najlepiej bedzie jak ja zobaczysz i jakies imie spontanicznie Ci sie nasunie...po prostu stwierdzisz ze to Twoja ...... i imie gotowe:) Quote
magda s Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 mam nadzieje bo narazie pustka w głowie, a dla takiego słodkiego ryjka to musi byc jakies IMIE... takie w sam raz:multi: Quote
karusiap Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 wszystko wyajsni sie juz jutro..psinki sa tak energiczne ze pasuja mi do nich jakies krotkie dynamiczne imionka:) Quote
black sheep Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ja mialam problem z głowy, imie już betyjka miala... ale za to jakie! Jak toś pyta jak się wabi, i ja mówie: Denis, zawsze odruch jest ten sam... : JAK??? I zdziwko. A zawsze najbardziej podobały mi sie takie proste psie imionka. Ale dla suni to nie wiem, kuzynka ma sunie "Diane" - jest kropkowana (dalamtynczyk) nawet fajnie pasuje. Quote
karusiap Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 ja tez mysle ze proste sa najlepsze..ja mam here i kuratora ale kurator to juz ze schroniska mial:) a denis fajne imie:) Quote
Therion Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 cZY W SPRAWIE DRUGIEJ SUCZKI BYŁY JAKIES TELEFONY ? Quote
karusiap Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 telefony byly ale potem cisza...jedna Pani obiecala ze w sierpniu jesli nikt sie nie znajdzie to wezmie jedna sunie...bo na lipiec miala wyjechac wiec juz niedlugo bedziemy sie z nia kontaktowac... Quote
Patia Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Oto zdjęcia suczek zrobione wczoraj. MNIEJSZA SUCZKA JEST JUŻ W NOWYM DOMKU!!! Quote
Patia Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Po suczkę przyjechała Magda , Karolina (siostra Magdy) i mama Magdy i Karoliny. Ciężko było się zdecydować , obie suczki są kochane ale w końcu pojechała mniejsza , bo jest bardziej nieśmiała i trochę bojaźliwa , duża lepiej sobie poradzi sama. Suńka bez problemu dała wziąć się na ręce i do samochodu , podczas jazdy była grzeczna , nie panikowała. Rano dzwoniła do mnie Karolina . Suczka przespała noc na tarasie ale rano już zwiedzała dom , goni kota , wyjadła biednemu kociakowi jego karmę. Karolina , Magda , Nina :iloveyou: Bardzo proszę o wszelaką pomoc w szukaniu domu dla drugiej suczki! Gdy wczoraj przyjechaliśmy suczki spały w rowie przy samej ulicy! Quote
karusiap Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 cudownie!!!!madzia i patia dziekuje:) czekam na sierpien by dzwonic do Pani ktora obiecala.... psinki niestety przeskakuja przez bramke...ale dom dla drugiej niezbedny...jestesce kochane Quote
Therion Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Rozwiesiłem kilka ogłoszen o nich w Kraku , moze sie uda w miare szybko znalezc drugiej dom. Quote
AgaG Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Bardzo się ciesze, że jedna sunia ma juz domek. :multi::multi::multi::multi::multi::multi:PAMIETAM O DRUGIEJ, ALE NA RAZIE NIE MAM NIC DLA NIEJ:-( Quote
karusiap Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 magda i jak tam psinka??jak sie nazywa??mam nadzieje ze wszystko ok. jak zniosla rozstanie??a jej siostra i mama??? dajce znac co i jak Quote
Therion Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Podnosze temat nadal aktualny jeszcze jedna szuka domu . Quote
Recommended Posts