Therion Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Przypominam o mixach boksera , które czekaja na dom. Quote
Frotka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja tu zaglądam ale tylko po to żeby sama prosić o pomoc. Mam pod opieką łacznie kilkanaście szcezniaków z różnych suk. Część w Krakowie, część w Zakopanem. Małe i duże, kudłate i gładkowłose. Bardzo proszę nie zapominajcie o mnie. A u Kariny czekają jeszcze tricolorki.... Quote
Therion Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Frotka pamietam o twoich podopiecznych, ale nowych domow brak. Quote
karusiap Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Therion dzieki ze chociaz ty sie interesujesz losem psinek....juz jestem nie moge sie dodzwnic do wlasciciela ale mysle ze karma bedzie potrzenba jak najszybciej sie dowiem Quote
irma Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 dziewczyny jest oferta z allegro - czy sunie nadal czekają na dom ? Quote
Therion Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 karusiap ma kontakt z włascicielami, trzeba na nia poczekac, na 1 stronie sa tel. do niej. Quote
karusiap Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 tak tak sunie nadal czekaja na dom..dzwoni ktos co jakis czas i na tym sie konczy...tylko czy jest jakis kontakt z ososba zainteresowana z allegro..wiecie zeby sie czegos dowiedziec gdzie ma pojsc psinka... Therion w niedziele prawdopodobnie pojade do wlascicieli, jesli ktos by wzial jednego pieska to moze chciaz jakas mniejsza karma dla drugiego??jesli ktos wezmie... Quote
Therion Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 W takim razie jutro postaram sie załawic 15 kg. worek karmy i moze w sobote Ci dam, tylko gdzie i jak ? Quote
karusiap Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 no to zeby juz ci nie robic klopotu to ja podjade gdzie ci bedzie pasowalo nawet pod dom..poprosze tate to zabierzemy autem Quote
Therion Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 To jak bede miał worek to sie umowimy, jutro pod wieczor albo w sobote. Quote
Therion Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Numer komorki w ogloszeniu jest twoj, wysle Ci sms, jak bede mial juz karme. Quote
karusiap Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 ok czekam na wiadomosc..pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje Quote
Therion Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nie ma sprawy, oby tylko nie trafiły do schroniska, mam nadzieje ,ze jak beda miec jedzenie to je przytrzymaja w domu. Quote
karusiap Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 ja juz sie postaram przemowic wlascicielom do rozsadku... Quote
Therion Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Irmo obydwie suczki czekaja nadal na dom, osoba z allegro musi kontaktowac sie z karusiap. Quote
Therion Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Teraz doczytałem,ze brak zgody rodziców, chyba dobrze byłoby przedłuzyc aukcje. Quote
karusiap Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 kurcze no to nie dobrze z tym allegro...wycofal sie ale moze to i lepiej bo bez zgody rodzicow nie ma co... jutro pieski dostana karme:) dziekuje Therion Quote
karusiap Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 tak tak niestety czekaja...bylam dzis u nich..sa takie radosne i pelne zycia... Quote
karusiap Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 psinki nadal szukaja domku a z dnia na dzien przyzwyczajaja sie do obecnego domku...ktory nie moze byc ich na zawsze...niestety Quote
Therion Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Czy własciciele narazie beda je trzymac u siebie ? Teraz fatalny czas na nowe domy, wakacje w pełni. Quote
karusiap Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 na razie tak...ale nie wiem ile to potrwa...poza tym to tez nie najlepiej jak za bardzo sie psinki do nich przywiaza ale na razie sa bezpieczne.. Quote
Recommended Posts