Poker Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Cioteczki potrzebuję pomocy. Szukam kogoś z miejscowości [B]Karwiany[/B] na wizytę. Ta Pani mówiła,że to około 2 km od Wrocławia. Możecie mi jakoś pomóc?[/I][/QUOTE] To jest wieś za Wrocławiem, jeszcze kawałek za Wysoką, kierunek Żórawina .Niestety z 25 km ode mnie. Nie mam pojęcia kto mieszka w pobliżu. Quote
diuna_wro Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 czy ktoś z Was zna dokładną datę Błogosławienia Zwierząt w zakonie św. Franciszka we Wrocławiu? może byśmy tam poszli z ulotkami psów bezdomnych? Quote
beta ata Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Nie znam daty, ale sądzę, że w dniu św. Franciszka. Trzeba sprawdzić w necie numer telefonu, zadzwonić do zakonu i zapytać. Quote
Luna_wro Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='diuna_wro']czy ktoś z Was zna dokładną datę Błogosławienia Zwierząt w zakonie św. Franciszka we Wrocławiu? może byśmy tam poszli z ulotkami psów bezdomnych?[/QUOTE] prawdopodobnie 4 październik:) Quote
NikaEla Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Cioteczki potrzebuję pomocy. Szukam kogoś z miejscowości [B]Karwiany[B][/B][/B] na wizytę. Ta Pani mówiła,że to około 2 km od Wrocławia. Możecie mi jakoś pomóc?[/I][/QUOTE] [quote name='Poker']To jest wieś za Wrocławiem, jeszcze kawałek za Wysoką, kierunek Żórawina .Niestety z 25 km ode mnie. Nie mam pojęcia kto mieszka w pobliżu.[/QUOTE] Ode mnie to nie jest daleko, ale ja zmotoryzowana nie jestem, a tam bez auta się nie dojedzie Quote
Klaudus__ Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Nikaragua']Ode mnie to nie jest daleko, ale ja zmotoryzowana nie jestem, a tam bez auta się nie dojedzie[/QUOTE] [I]Kurka szkoda... :roll: Pani bardzo zainteresowana moją tymczasowiczką. Nawet sama przyjechać by chciała,ale rygorystyczna wizyta musi być i amen ;) Dziękuję za dobre chęci - może jeszcze jakaś Cioteczka zobaczy moją prośbę i pomoże - Wy tam zgrane i sporo Was - więc może znajdę pomoc :)[/I] Quote
Klaudus__ Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Poker']To jest wieś za Wrocławiem, jeszcze kawałek za Wysoką, kierunek Żórawina .Niestety z 25 km ode mnie. Nie mam pojęcia kto mieszka w pobliżu.[/QUOTE] [I]Ta Pani mówiła,że do Wrocławia ma 3 km (ale nie powiedziała od której strony :P :))[/I] Quote
bros Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 kochani zerknijcie na wątek spacerowy Wrocławski, mam pewną propozycję kupna mrożonego mięsa dla naszych 4 łapów - sprawdziłam miesko kupując na wystawie i jestem bardzo zadowolona :) Quote
Poker Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Od południowych granic może tak ,ale ode mnie jest z 25 km. Nie wiem gdzie mieszka terierfanka . Jak pilna jest ta wizyta? dla którego piesia ? Quote
NikaEla Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Poker']Od południowych granic może tak ,ale ode mnie jest z 25 km. [B]Nie wiem gdzie mieszka terierfanka [/B].[/QUOTE]w połowie drogi między nami [quote name='Poker']Jak pilna jest ta wizyta? dla którego piesia ?[/QUOTE]też chciałam o to zapytać Quote
Zosia123 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ciotki i wujkowie! Ponieważ w weekend będę prawdopodobnie u ZuziaM, chciałabym jej zawieźć parę rzeczy dla psiaków. Potrzebne są: koce i kołderki do bud, gryzaki i piłeczki (pluszaki nie - tych ma dużo) oraz garnki/miski. Ja mieszkam na Sępolnie, ewentualnie możemy się umówić w schronisku albo mogę podjechać do kogoś, gdy będę wieźć Atosa. Piszcie PW albo dzwońcie: [FONT="]783 302 665.[/FONT] Quote
satia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Ta Pani mówiła,że do Wrocławia ma 3 km (ale nie powiedziała od której strony :P :))[/I][/QUOTE] powiedziała, powiedziała... od południa :) Pani ma mętlik w głowie bo na oku kilka suniek i warunki dość wyśrubowane. Nie wie, czy przyjedzie w niedzielę, odezwie się niedługo tak czy siak. [sama odpowiem - nie taka strasznie pilna ta wizyta, bo 'pani' nie wie, czy w niedzielę się do suni wybierze, bo mąż 'pani' jeszcze nie wie, który piesek. Narazie się orientujemy. Ale zapraszamy DTowców, za jednym zamachem wizyta i doradztwo] :) pozdrawiam Quote
NikaEla Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Wrocławianki! kora78 [B]szuka pilnie kogoś do wizyty PA na ul Słowiańskiej, dla białej bokserki[/B] z wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214583[/url] Quote
terierfanka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='satia']powiedziała, powiedziała... od południa :) Pani ma mętlik w głowie bo na oku kilka suniek i warunki dość wyśrubowane. Nie wie, czy przyjedzie w niedzielę, odezwie się niedługo tak czy siak. [sama odpowiem - nie taka strasznie pilna ta wizyta, bo 'pani' nie wie, czy w niedzielę się do suni wybierze, bo mąż 'pani' jeszcze nie wie, który piesek. Narazie się orientujemy. Ale zapraszamy DTowców, za jednym zamachem wizyta i doradztwo] :) pozdrawiam[/QUOTE] no to jak nie pilna, to może ja będę mogła :) bo na razie czasu u mnie zero, ale za tydzień, dwa może się polepszy :) Quote
kora78 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Nikaragua']Wrocławianki! kora78 [B]szuka pilnie kogoś do wizyty PA na ul Słowiańskiej, dla białej bokserki[/B] z wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214583[/url][/QUOTE] tak i prosze, by 2 dogomanki sie razem wybraly, bo to okolica dosc niebezpieczna, jak sie dowiedzialam. czy to prawda? Quote
satia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='terierfanka']no to jak nie pilna, to może ja będę mogła :) bo na razie czasu u mnie zero, ale za tydzień, dwa może się polepszy :)[/QUOTE] oczywiście :) zważywszy, że mąz mi w weekend do W-wy wyjeżdża. Zazdraszczam zdjęcia (avatara?). U mnie właśnie koty są największym problemem. Pewna pani od tersury powiedziała mi, że najtrudniejsze są adopcje do domów, gdzie są koty. Ale szczegóły to na PW. Karwiany są b. blisko od Ołtaszyna (autem 3 minuty). Do rynku jadę jakieś 20 min. pozdrawiam Quote
terierfanka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='satia']oczywiście :) zważywszy, że mąz mi w weekend do W-wy wyjeżdża. Zazdraszczam zdjęcia (avatara?). U mnie właśnie koty są największym problemem. Pewna pani od tersury powiedziała mi, że najtrudniejsze są adopcje do domów, gdzie są koty. Ale szczegóły to na PW. Karwiany są b. blisko od Ołtaszyna (autem 3 minuty). Do rynku jadę jakieś 20 min. pozdrawiam[/QUOTE] no to czekam na ostateczną decyzję, co do psa i terminu wizyty :) co do zdjecia w avatarze - Emir (wzięty ze schronu 6 mcy temu) pogodził się z kotem dość szybko, ale to zależy i od psa, i od kota :) teraz mam przez chwilę drugiego psa na tymczasie i kot nie wychodzi ze "swojego" pokoju Quote
Poker Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Bez przesady z tą Słowiańską.Jest blisko mnie.Mogę nawet jutro do południa zrobić tę wizytę albo w piątek też do południa. Quote
NikaEla Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Poker']Bez przesady z tą Słowiańską.Jest blisko mnie.Mogę nawet jutro do południa zrobić tę wizytę albo w piątek też do południa.[/QUOTE] weszłam na wątek i coś tam mieszają... nie bardzo rozumiem.... Quote
droid-2005 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ja mieszkam można powiedzieć przy tej ulicy przeszło dwadzieścia kilka lat, z czystym sumieniem i ręką na sercu piszę,że naprawdę jest to nieciekawa okolica zwłaszcza wieczorową porą dziwne rzeczy mają tu miejsce. Quote
LILUtosi Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Zrobiła sie afera nie wiadomo o co. Ech. Quote
kora78 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 poker, mam wiec prosbe. czy napiszesz pm do osoby z tego watku i dowiesz sie o adres i nr tel i zrobisz te wizyte? normalna rozmowa i oglad sytuacji bedzie zawsze najlepszy. Quote
Poker Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 kto ma prośbę o wizytę? Ty czy jakaś osoba'? Nie byłam na wątku tego psa.Jeżeli ktoś chce mojej pomocy, to niech sam się zgłosi. Quote
aanka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 przeprasza m .Kora .moze ja pojadę sama pociągiem . Kora nam b, pomaga na wątku i działam y wspólnie .. najlepiej ,jak sama sprawdzę ... Quote
Poker Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='aanka']przeprasza m .Kora .moze ja pojadę sama pociągiem . Kora nam b, pomaga na wątku i działam y wspólnie .. najlepiej ,jak sama sprawdzę ...[/QUOTE] nie ma problemu, ja naprawdę mam co robić. Nie gniewam się. Quote
Recommended Posts