Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zosia123']Słuchajcie, czy ktoś będzie w niedzielę w schronie?
Fochu i ja chciałybyśmy porobić foty niektórym zwierzom, ale potrzeba nam przewodnika :)[/QUOTE]

[quote name='ladySwallow']O, to i ja chętnie bym się dołączyła do wycieczki, o ile oczywiscie można.[/QUOTE]

[quote name='sunia2000']A w jakich godzinach byście planowaly być?może uda mi się wyrwać na kilka godzin:)[/QUOTE]

Gosi pasuje każda godzina. Mnie w zasadzie też - co prawda wolałabym może nie samym świtem, ale jak trzeba będzie to przyjadę :)

Posted

[quote name='Zosia123']Gosi pasuje każda godzina. Mnie w zasadzie też - co prawda wolałabym może nie samym świtem, ale jak trzeba będzie to przyjadę :)[/QUOTE]

Mnie też obojętne - aby tak, żeby jeździły w jedną i drugą stronę autobusy, czyli nie późno i nie jakoś bardzo rano. Dostosuję się :)

Posted

[quote name='sunia2000']Bo ja bym skoczyła rano na uczelnie i myśle, że tak na 11.30-12 mogłabym byc w schronie. Chyba, że wolicie się spotkac tak w okolicach 6-7 rano?:)[/QUOTE]

11.30 - 12 godzina dla mnie jak najbardziej!

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ja też będę w niedzielę, może się spotkamy ;)[/QUOTE]

To fajnie :)

Dziewczyny, gdybyśmy się nie mogły znaleźć, to ja będę przy Mikuni (boks nr 1).

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ja też będę w niedzielę, może się spotkamy ;)[/QUOTE]

Widzę,że dużo chętnych na jutrzejszy wypad do schronu:) Sprawdzałam pogodę, jutro ma cały dzień padać, nadal wszystkie chętne?Bo zdjęć w taką pogodę to się nie porobi:(

Posted

zapraszam na bazarek,pies był wrocławianinem,teraz siedzi na hoteliku za który juz nie ma kto placic :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/212004-Zbi%C3%B3rka-na-Spaniela-Browarka!do-21.08.2011-do-godz.17.00czasu-dogo-ZAPRASZAMY[/url]!

Posted

No jeśli będzie bardzo lało, to raczej nie ma sensu - nawet nie mam butów na taką pogodę :lol: Ale może akurat będzie ok - dziś też miało lać i jakoś się trzyma...

Posted

[quote name='sunia2000']Widzę,że dużo chętnych na jutrzejszy wypad do schronu:) Sprawdzałam pogodę, jutro ma cały dzień padać, nadal wszystkie chętne?Bo zdjęć w taką pogodę to się nie porobi:([/QUOTE]

No niestety już pada... 12 łap do wymycia... :(
Ale zobaczymy jutro, podaj mi nr telefonu na pw to będziemy dzwonić rano.
Faktycznie zdjęcia muszą być ładne, a takie tylko w słoneczku da się zrobić.

Posted

[quote name='fochu']kurczę może nie będzie tak źle ...
wezmę lampę błyskowa na wszelki wypadek
może coś się uda wykrzesać z fotek![/QUOTE]

A jak ci wychodzi robienie zdjęć zza krat? Zostało mi trochę misiów do obfocenia, ale z wyprowadzeniem ich będzie cięzko, pozostaje tylko robić ich buźki siedzące za kratami:(

Posted

[quote name='sunia2000']A jak ci wychodzi robienie zdjęć zza krat? Zostało mi trochę misiów do obfocenia, ale z wyprowadzeniem ich będzie cięzko, pozostaje tylko robić ich buźki siedzące za kratami:([/QUOTE]

nie wiem ,nie próbowałam ale spokojnie dam radę !

Posted

[quote name='paniMysza']mam do odania troche acany dla małych ras (tak na oko ze 4-5 kg). jest jakas potrzebujaca psina?[/QUOTE]

jeszcze raz sie przypominam. moze dla jakiejś mikropsinki na tymczasie lub w schronisku trzeba?

JUZ SIE CHETNY PSIACZEK ZNALAZŁ DZIEKI KORENII;)