Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, chodzi o tę śodę.Chyba ,że będzie oberwanie chmury.Ale psy i tak chcą siusiu,więc trzeba będzie odpowiednio się ubrać.

Lepiej żeby było słoneczko...

Tak jeszcze tylko się zastanawiam, czy szanowna dyrekcja schroniska dopuści do psów osoby, które nie przeszły szkolenia i nie mają identyfikatora...

Posted

figunia no i transport się znalazł. a ja nie mogę znaleźć mojej skrzynki na nowym dogo :(

Irysku, w prawym górnym rogu masz symbol koperty, to Twoja skrzynka odbiorcza :)

Posted

Szkoda że nas tak mało będzie. Być może wpadną Szira i Ulv, ale raczej na krótko. Obawiam się, że nie da rady wyciągnąć boksu Wiarusa i Slodziaka, a tak mi zależy na wypromowaniu  przede wszystkim Slodziaka, który jest bardzo przeciętny i co gorsza nie garnie się do ludzi.

Posted

Naszykowałam obroże , smycze, smaczki. Powinnam być pod domem Figuni ok. 12.15. Wracać muszę nie później  niż o 14.30. Dobre i 2 godziny. Można chociaż na trochę parę psów wziąć na spacer.

Posted

Naszykowałam obroże , smycze, smaczki. Powinnam być pod domem Figuni ok. 12.15. Wracać muszę nie później  niż o 14.30. Dobre i 2 godziny. Można chociaż na trochę parę psów wziąć na spacer.

Teraz dopiero mogę odpowiedzieć - cały wieczór nie miałam netu. Już myślałam, że to jakaś większa awaria (nie tylko u mnie), zwłaszcza, że rano też początkowo internet się nie włączał, no ale za drugim razem się udało...

Zosiu - cieszę się, że pamiętasz. Tak też sądziłam, ale wolałam się upewnić, coby szansy na przekazanie fantów nie zaprzepaścić...:)

Poker -  o takim luksusie zabrania mnie spod drzwi domu nawet nie marzyłam :)...Dziękuję!!!

Posted

We wtorek 30 września o godz.15 jest spotkanie dla chętnych na wolontariat w naszym schronie.

o to podjadę, nareszcie wiadomo o spotkaniu chwilę przed, a nie jak zawsze parę dni po!

Posted

2.JPG

Potrzebny DT a najlepiej BDT dla Chipka, malutkiego wystraszonego psiaka, który średnio radzi sobie ze smyczą, boi się dotyku, na spacerze to już wcale nie wolno głaskać,

do psów (samców również) przyjazny, sam został znaleziony na Stabłowicach z drugim takim maluchem, ale Dale już adoptowany.

Już jest lepiej niż na początku, ale wciąż "do domu daleko".

Maluszek jest wielkości jamnika, albo nawet mniejszy. W boksie wystraszony.

Posted

Witam was,

Tak daaawno mnie tu niebylo...

Jestem w Polsce, (najprawdopodobniej, jak nic niewypadnie) od 25-26 pazdziernika, i wzielabym do siebie jakiegos malutkiego staruszka, na DS.  Mamy teraz niestety male mieszkanko, i nadal 3 nasze psy, wiec najlepiej suczke, i taka raczej spokojna, albo piesek, ale zagadzajacy sie z innymi psami.  

Kogo byscie mi zaproponowaly?  Niemoge nigdzie jezdzic, bo tylko tam i spowrotem jade, wiec piesek musialby byc we Wroclawiu lub na drodzie do Zgorzelca  

pozdrawiam was serdecznie,

Agnes

Posted

Reksiu21, nieraz myślałam o Tobie, gdzie się podziewasz, co robisz.A tu taka niespodzianka.

Może ten piesio ze zdjęcia powyżej by Ci pasował.Spełnia Twoje oczekiwania jak wynika z opisu.Jest w schronie we Wrocławiu.

Posted

Poker, a o ktore zdjecie ci chodzi? Chetnie wezme jakiego kudlatego zeby niemarzl odrazu jak go do koni ze soba zabiore. I najlepiej jak najmniejszy, zebym mogla na rece bez problemu wziasc, bo schody mamy strome i duzo ich.