Kocurek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 kochani potrzebna dobra dusza do zrobienia wizyty poadopcyjnej.......jest takowa chetna?:))oczywiście Wroclaw. Quote
Zosia123 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Zapraszam na bazar dla Emusi :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244961-MISZ-MASZ-czyli-wszystko-dla-wszystkich!-Dla-Emki-do-14-07[/url] Quote
Kocurek Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 to jest ul.Lubinowa ....ok.10 min jazdy autobusem od Aquparku... Quote
Jara Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 ul. Łubinowa na Ołtaszynie? W tygodniu mogę pojechać. Co to za pies? ;) Quote
danka4u1 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Jara']ul. Łubinowa na Ołtaszynie? W tygodniu mogę pojechać. Co to za pies? ;)[/QUOTE] Jara, dzieki za chęć pomocy. W poniedziałek/wtorek będę miała nr tel., by umówić się z panią, u której jest pies. Nazywa się Peggi, a to jego i wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/139168-Dwupak-Meggi-i-Peggi-Pilne-wizyta-poadopcyjna-Wrocław?p=21055939#post21055939[/URL] Podam Ci na pw tel i sugestie do wizyty. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Quote
sunia2000 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Zapraszam na wątek Miłej, babcia ma bardzo mało czasu,może ktoś coś pomoże:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245158-Mi%C5%82a-po-kwarantannie-w-nagrod%C4%99-ig%C5%82a[/url]! Quote
sunia2000 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 A z wieczora zaproszę na wątek bazarkowy Vikuni:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245156-Wszystko-dla-psa-Dla-Viki-do-23-07-13-do-godz-20-00?p=21057486#post21057486[/url] Quote
zielona20 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [COLOR=#000000]Kochani nie macie może w schronisku psa rasowego lub w typie rasy BOKSER zeby tu zdjecia wstawic? Bo mam chetnego i tak szukam po okolicznych schroniskach[/COLOR] Quote
moris1001 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 W legnicy jest.Na kwarantannie ale 7-letni.[quote name='zielona20'][COLOR=#000000]Kochani nie macie może w schronisku psa rasowego lub w typie rasy BOKSER zeby tu zdjecia wstawic? Bo mam chetnego i tak szukam po okolicznych schroniskach[/COLOR][/QUOTE] Quote
moris1001 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nie,są na stronie schroniska.Ale jedna rzecz mnie dziwi.Zakładasz wątek 2-letniej suni boksera,że do adopccji a z drugiej strony szukasz psa tej samej rasy dla znajomego...Dziwne to bardzo... Quote
marako Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Zajrzałam na stronę schroniska (bo zaintrygowało mnie to pytanie o boksera) i zobaczyłam sznaucerkę, Bonę. Czy to średniaczka, czy olbrzymka? Na kwarantannie? (mam sznaucery pomagam sznauceropodobnym w potrzebie, dlatego pytam) Quote
zielona20 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Bo ta której szukam domu jest najprawdopodobniej chora a zwróciła się do mnie rodzina która szuka zdrowego psa tej rasy i pytali czy gdzieś w okolicach nie słyszałam, więc może przy okazji pomogę Quote
moris1001 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Powiem szczerze,że nie wiem.Mogę jutro zadzwonić do wolontariuszki i popytać.Albo podjechać do schronu i obejrzeć.[quote name='marako']Zajrzałam na stronę schroniska (bo zaintrygowało mnie to pytanie o boksera) i zobaczyłam sznaucerkę, Bonę. Czy to średniaczka, czy olbrzymka? Na kwarantannie? (mam sznaucery pomagam sznauceropodobnym w potrzebie, dlatego pytam)[/QUOTE] Quote
marako Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Też spisałam tel. do wolontariuszki i zadzwonię jutro. (ale jak nie dodzwonię się to poproszę o popatrzenie i info). Quote
moris1001 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Czyli chcą zamienić chorego psa na zdrowego :smhair2:?Niestety ten psiak też nie jest zdrowy,ma jakiś uraz tylnej łapki.[quote name='zielona20']Bo ta której szukam domu jest najprawdopodobniej chora a zwróciła się do mnie rodzina która szuka zdrowego psa tej rasy i pytali czy gdzieś w okolicach nie słyszałam, więc może przy okazji pomogę[/QUOTE] Quote
marako Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Nie, no mam nadzieję, że ci, co szukają boksera /zdrowego/, to nie ci sami, którzy oddali tamtą bokserkę, bo chora. To byłoby okropieństwo. Quote
Jara Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='moris1001']Czyli chcą zamienić chorego psa na zdrowego :smhair2:[/QUOTE] A kto napisał o zamianie? To dziwne, że ludzie chcą zdrowego psa? Quote
zielona20 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ale dopowiadacie historie... :P To jest tak: zajmuje sie starsza, chora babcia, z ktora ostatnio jest coraz gorzej i nie ma sily zeby zajmowac sie nawet yorkiem a co dopiero bokserem. Nie chce zeby trafila do schroniska dlatego szukam jej domu. Dzwonil do mnie Pan ktory na wstepie zapytal czy suczka jest zdrowa, pytal poniewaz niedawno pochowal swoja sunie, ktora pol roku walczyla ze zlosliwym rakiem, facet wozil ja po klinikach nawet w Warszawie i strasznie to przezyl. Zapytal czy nie wiem o jakims zdrowym bokserze do adopcji, obiecalam za popytam, ot cala filozofia ;) to chyba normalne ze nawet jak komus psiak sie nie spodoba to normalna osoba bedzie chciala na to miejsce wcisnac jakiegos innego skoro jest czlowiek ktory mysli powaznie o adopcji. Quote
moris1001 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Bardzo,bardzo dziękuję za wyjaśnienie.I przepraszam za podejrzliwość.Rozumiem,że ktoś może chcieć zdrowego psa i jeśli poważnie myśli o adopcji to jak najbardziej trzeba to wykorzystać :lol:.Jest mnóstwo zdrowych psiaków czekających na adopcję.Powodzenia :lol:[quote name='zielona20']Ale dopowiadacie historie... :P To jest tak: zajmuje sie starsza, chora babcia, z ktora ostatnio jest coraz gorzej i nie ma sily zeby zajmowac sie nawet yorkiem a co dopiero bokserem. Nie chce zeby trafila do schroniska dlatego szukam jej domu. Dzwonil do mnie Pan ktory na wstepie zapytal czy suczka jest zdrowa, pytal poniewaz niedawno pochowal swoja sunie, ktora pol roku walczyla ze zlosliwym rakiem, facet wozil ja po klinikach nawet w Warszawie i strasznie to przezyl. Zapytal czy nie wiem o jakims zdrowym bokserze do adopcji, obiecalam za popytam, ot cala filozofia ;) to chyba normalne ze nawet jak komus psiak sie nie spodoba to normalna osoba bedzie chciala na to miejsce wcisnac jakiegos innego skoro jest czlowiek ktory mysli powaznie o adopcji.[/QUOTE] Quote
zielona20 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Mam dobra wiadomosc, ten Pan ktory szuka zdrowego boksera, prawdopodobnie wezmie ta chora ;) w sobote jade z nia na wizyte przedadopcyjna :) Quote
Recommended Posts