e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 trzymamy bardzo mocno kciuki :) a kciuki dogomaniakow zawsze pomagaja ! glowa do gory bedzie wszystki oki:multi: Quote
Imbirka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 cześć Izuś, trzymam kciuki z poprawę, trzymaj się Quote
tygra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 witaj Iza przykro mi że badanie nie dokońca ok, ale mam nadzieję że do marca nie będzie się pogarszać, unikaj telewizora i kompa ogranicz. Trzymam kciuki Quote
Iza i Fidel Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 tygra napisał(a):witaj Iza przykro mi że badanie nie dokońca ok, ale mam nadzieję że do marca nie będzie się pogarszać, unikaj telewizora i kompa ogranicz. Trzymam kciuki ograniczylam :) W sumie to nie spytalam o jakies zalecenia... ide spac-dobrej nocki wszystkim !:hand: :sleep2: Quote
Medorowa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześć Izuś:p A ja dzisiaj spotkałam Fidzia z Twoim TZtem i Zuzią:eviltong: I go troszkę wymiziałam:razz: :razz: Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć Izuś:p A ja dzisiaj spotkałam Fidzia z Twoim TZtem i Zuzią:eviltong: I go troszkę wymiziałam:razz: :razz: TZ-ta wymiziałaś :cool3: :cool3: :cool3: ??? Quote
Iza i Fidel Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 leemonca napisał(a):TZ-ta wymiziałaś :cool3: :cool3: :cool3: ??? No pieknie !! Czego to sie czlowiek nie dowie na necie:mad::mad::mad: Quote
Kate I Luka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 madzia i medor napisał(a): A ja dzisiaj spotkałam Fidzia z Twoim TZtem i Zuzią:eviltong: I go troszkę wymiziałam:razz: :razz: ....no patrzcie, jak jeszcze jawnie się do tego przyznaje... Potem będzie mówiła, że o wszytskim Izo wiedziałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Kate I Luka napisał(a):....no patrzcie, jak jeszcze jawnie się do tego przyznaje... Potem będzie mówiła, że o wszytskim Izo wiedziałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bezczelna bestia !! Juz ja ja znajde w tej Zlotej Ryi :mad::mad: Poki co pokaze pare fotek z telefonu niestety.Wczoraj bylismy na dlugim spacerze i po drodze mijalismy staw z labedziami.Fidel nigdy nie lubial wody,ale wczoraj naprawde by do niej skoczyl!!! Dobrze,ze my przezorni-zapielismy go. Jak wracalismy to Madzia wyslala esa,ze moglybysmy sie umowic na spacerek,no,ale ja juz naprawde mialam dosc i nic nie wyszlo z naszego spotkania :( Fotki za chwile bo moj TZ strasznie kompa potrzebuje.. Quote
Kate I Luka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Iza i Fidel napisał(a):bezczelna bestia !! Juz ja ja znajde w tej Zlotej Ryi :mad::mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Witaj Izo :multi: A ja czekam na foteczki Fidelkowe :) Quote
Medorowa Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Iza i Fidel napisał(a):bezczelna bestia !! Juz ja ja znajde w tej Zlotej Ryi :mad::mad: :nerwy: :nerwy: :nerwy: Wy wstrętne baby w co Wy mnie wrabiacie :talker:;) A gdzie te foteczki, bo ja ich nie widzę:niewiem: Quote
Imbirka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dzieńdoberek:multi: a ja też czekam na te obiecane foteczki:p Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iza nie może się zalogować na dgm, więc narazie musimy cierpliwie czekać :p :p Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iza, no jak tak można? Klikaj celnie w kawisze i się szybciutko loguj bo nas tu skręca z ciekawoći:diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Kurtka wodna,tak to jest jak sie ma wszedobylskie bachory ;) Psuja wszystko,nawet komp rodzicow-najbardziej zakazana rzecz w domu ! Dzis zepsuli swoj komp,hihihi:) A moj juz dziala ,yuuupi !! Oto fotki:zalegle i nowe,cobyscie nie mowily ,ze ciotka Iza zla ;) Fotki bez sniegu sa z niedzieli.Poszlismy na spacer oczywiscie nad staw.Fidelowi nagle zachcialo sie plywac !! Zwlaszcza,ze labedzie sobie plywaly.Musielismy go zapiac,bo sytuacja stawala sie niebezpieczna !! Sepiszony jedne !!! Dzis ku radosci dzieci i psow spadl snieg.Duuuzo sniegu !!! Pies chcial go calego zjesc :D Z parapetu tez trza ten bialy puch zjesc Uuuu,juz mi sie pierniczy cos,bo fotek wiecej nie moge wkleic :( Julka fotek jest wiecej niz 2szt-popatrz dobrze :) Tak na serio to co chwile musze wysylac i potem edytowac.Nie ma innej rady,zeby wszystkiego nie stracic. Niestety wiecej fotek mi nie wchodzi,nie wczytuje sie image shack.Inaczej nie umiem...:( To juz definitywnie koniec zdjec na dzis. I jak Wam sie podobaja? Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iza i Fidel napisał(a): Oto fotki:zalegle i nowe,cobyscie nie mowily ,ze ciotka Iza zla ;) hmmmmmmmm:cool3:, ja widze tylko 2 fotki?:cool3::mad: a gdzie reszta? Quote
Iza i Fidel Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Imbir1 napisał(a):hmmmmmmmm:cool3:, ja widze tylko 2 fotki?:cool3::mad: a gdzie reszta? Julcia cofnij sie na poprzednia strone Quote
DORRAG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :evil_lol: moja też pierwsze co zrobiła jak wyszła na pole to zaczeła jeść śnieg:evil_lol: i to z takim zapałałem że nie mogłam jej odgonić. Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 już teraz widze więcej:p foteczki ekstra:multi: image dzisiaj zmieniło swoje imege:evil_lol: i może stąd te problemy:cool3: chociaz mnie dziś udało się bez problemów wstawić Quote
Iza i Fidel Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Witajcie kochani ! Zasypalo nas strasznie,az Fidzio rano sie przestraszyl i wyjsc nie chcial:crazyeye:Probuje znow wstawic wczorajsze fotki i idziemy odsniezac. uwielbiam ta osniezona mordke :loveu: Sniezny szal !! Konia z rzedem temu kto calego Fidela uchwyci na fotce !! Troche sie zmeczylem czy dam pani zrobic zdjecie dla ciotek? No poszly wszystkie zdjecia,ufff. Slyszalam teraz z radio Zet,ze na autostradzie i drodze do Wroclawia jest tragicznie ! Korki straszne,nie do rozladowania ! U nas jest mnooostwo sniegu.Mieszkam tu 1,5 roku.Ubiegla zima byla dluga i sniezna,ale tyle sniegu nie bylo.W nocy po naszej malej osiedlowej uliczce jezdzil plug-cale szczescie,ze o nas nie zapomnieli. Ide,do dziela !! Milego dzionka ! Quote
Recommended Posts