Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witaj Iza przykro mi że badanie nie dokońca ok, ale mam nadzieję że do marca nie będzie się pogarszać, unikaj telewizora i kompa ogranicz. Trzymam kciuki

Posted

tygra napisał(a):
witaj Iza przykro mi że badanie nie dokońca ok, ale mam nadzieję że do marca nie będzie się pogarszać, unikaj telewizora i kompa ogranicz. Trzymam kciuki

ograniczylam :)
W sumie to nie spytalam o jakies zalecenia...
ide spac-dobrej nocki wszystkim !:hand: :sleep2:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Cześć Izuś:p
A ja dzisiaj spotkałam Fidzia z Twoim TZtem i Zuzią:eviltong: I go troszkę wymiziałam:razz: :razz:

TZ-ta wymiziałaś :cool3: :cool3: :cool3: ???

Posted

madzia i medor napisał(a):

A ja dzisiaj spotkałam Fidzia z Twoim TZtem i Zuzią:eviltong: I go troszkę wymiziałam:razz: :razz:

....no patrzcie, jak jeszcze jawnie się do tego przyznaje... Potem będzie mówiła, że o wszytskim Izo wiedziałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
....no patrzcie, jak jeszcze jawnie się do tego przyznaje... Potem będzie mówiła, że o wszytskim Izo wiedziałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bezczelna bestia !! Juz ja ja znajde w tej Zlotej Ryi :mad::mad:

Poki co pokaze pare fotek z telefonu niestety.Wczoraj bylismy na dlugim spacerze i po drodze mijalismy staw z labedziami.Fidel nigdy nie lubial wody,ale wczoraj naprawde by do niej skoczyl!!! Dobrze,ze my przezorni-zapielismy go.

Jak wracalismy to Madzia wyslala esa,ze moglybysmy sie umowic na spacerek,no,ale ja juz naprawde mialam dosc i nic nie wyszlo z naszego spotkania :(
Fotki za chwile bo moj TZ strasznie kompa potrzebuje..

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
bezczelna bestia !! Juz ja ja znajde w tej Zlotej Ryi :mad::mad:

:nerwy: :nerwy: :nerwy:
Wy wstrętne baby w co Wy mnie wrabiacie :talker:;)

A gdzie te foteczki, bo ja ich nie widzę:niewiem:

Posted

Kurtka wodna,tak to jest jak sie ma wszedobylskie bachory ;) Psuja wszystko,nawet komp rodzicow-najbardziej zakazana rzecz w domu !
Dzis zepsuli swoj komp,hihihi:) A moj juz dziala ,yuuupi !!

Oto fotki:zalegle i nowe,cobyscie nie mowily ,ze ciotka Iza zla ;)

Fotki bez sniegu sa z niedzieli.Poszlismy na spacer oczywiscie nad staw.Fidelowi nagle zachcialo sie plywac !! Zwlaszcza,ze labedzie sobie plywaly.Musielismy go zapiac,bo sytuacja stawala sie niebezpieczna !!

Sepiszony jedne !!!

Dzis ku radosci dzieci i psow spadl snieg.Duuuzo sniegu !!!
Pies chcial go calego zjesc :D

Z parapetu tez trza ten bialy puch zjesc

Uuuu,juz mi sie pierniczy cos,bo fotek wiecej nie moge wkleic :(
Julka fotek jest wiecej niz 2szt-popatrz dobrze :)
Tak na serio to co chwile musze wysylac i potem edytowac.Nie ma innej rady,zeby wszystkiego nie stracic.

Niestety wiecej fotek mi nie wchodzi,nie wczytuje sie image shack.Inaczej nie umiem...:(
To juz definitywnie koniec zdjec na dzis.
I jak Wam sie podobaja?

Posted

już teraz widze więcej:p foteczki ekstra:multi:
image dzisiaj zmieniło swoje imege:evil_lol: i może stąd te problemy:cool3: chociaz mnie dziś udało się bez problemów wstawić

Posted

Witajcie kochani !
Zasypalo nas strasznie,az Fidzio rano sie przestraszyl i wyjsc nie chcial:crazyeye:Probuje znow wstawic wczorajsze fotki i idziemy odsniezac.

uwielbiam ta osniezona mordke :loveu:

Sniezny szal !! Konia z rzedem temu kto calego Fidela uchwyci na fotce !!

Troche sie zmeczylem czy dam pani zrobic zdjecie dla ciotek?

No poszly wszystkie zdjecia,ufff.
Slyszalam teraz z radio Zet,ze na autostradzie i drodze do Wroclawia jest tragicznie ! Korki straszne,nie do rozladowania !
U nas jest mnooostwo sniegu.Mieszkam tu 1,5 roku.Ubiegla zima byla dluga i sniezna,ale tyle sniegu nie bylo.W nocy po naszej malej osiedlowej uliczce jezdzil plug-cale szczescie,ze o nas nie zapomnieli.

Ide,do dziela !! Milego dzionka !