Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 cześć Iza:multi: fotki ekstra, Fidziu słodziak, a kicia jakie ma oczyska wielkie:loveu: :evil_lol: a za córką nie płakaj, jak jeździłam z dzieciakami na obozu a nie było jeszcze komórek:cool3: (rety kiedy to było?) to awsze mówiliśmy rodzicom, zeby zaczynali czytać listy dzeci od drugiego:cool3: pierwsze dni to dla dziecka przepaść na takim wyjeździe ale później jak wpadnie w wir zabaw, szaleństw to nie chce wracać później do domu:diabloti: Trzymamj się mamuśka, bedzie dobrze:lol: Quote
Anja33 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Iza i Fidel']witaj ranny ptaszku ! My tez wstalismy,bo do pracy :( Fidelek jeszcze dosypia,a Kota miauczy o cos do jedzenia. Zaraz poszukam fotek,aby cos wrzucic przed odeslanianiem kompa. czy ja Wam pisalam jak Fidziu przez mojego ojca rozcial sobie brode? Chyba tak....Na tej fotce widac jak to wygladalo.Juz jest OK-wszystko sie zasklepilo i nawet przy naruszeniu nie krwawi.Uffff... A tu juz panna Kota z panem (nie kotem:) ) Co oni tam ogladaja ??????? Hmmm,pan wyrzucil Kicie i sam slipi..... Tylko na co ??? Fidzia nic nie rusza.Jest na sofie i to najwazniejsze :) Gdzie jest Kicia ???? Aaaa,tu cie mam !! No dobra,juz schodze.... A taka jeszcze pare dni temu byla zima u nas... No i jak Wam sie podobaja fotki? Zmykam sie szykowac,bo juz kawka wypita. Milego dzionka wszystkim zycze !!! Witaj Izo Fotki nam się bardzo podobują :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zwierzyniec masz słodki ale już to mówiłam ;) ;) ;) ;) ;) U nasz od rana pada deszcz ale pogoda:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Życzę aby laptopik szybko odzyskał zdolności przerobowe abyś mogła długo i często być na dogo:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Siupelllllllll:multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Iza i Fidel']pa. [ A tu juz panna Kota z panem (nie kotem:) ) Co oni tam ogladaja ??????? Ciekawe co ich tak zaciekawiło:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Iza spacer jeszcze nadrobimy, a o Zuzię się nie martw, da sobie radę:razz: Quote
Iza i Fidel Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Yuuupi,jestem na dziecinnym kompie:multi: :multi: Troche klawiatura tu do kitu,bo nie wszystkie przyciski dzialaja,trza w nie walic,a jestem !! Madzia,moze i lepiej z tym spacerem w pozniejszym terminie,bo ja teraz pracuje i jak sie domyslasz wracam z pracy i padam.W niedziele odgruzowuje dom.Jeszcze z tydzien i znow wolne !!:multi: Moj Konrad nigdzie nie pojechal,wiec doglada zwierzynca. Martwilam sie o moja Zuzie,a ona calkiem dobrze sobie radzi,a nawet za dobrze!! Otoz tak sie rozbestwila,ze maja z nia problemy! Codziennie dostaje zjebki , bo jest niegrzeczna.To jest znak,ze dobrze sie tam czuje,bo zachowuje sie jak w domu.Niestety jest rozpieszczona.... Ide szykowac sie do pracy.Milego dzionka !! Acha,jak macie ochote to zdjecia Zuzi z obozu sa tu: www.sportinglca.strefa.pl Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Iza i Fidel napisał(a): Martwilam sie o moja Zuzie,a ona calkiem dobrze sobie radzi,a nawet za dobrze!! Otoz tak sie rozbestwila,ze maja z nia problemy! Codziennie dostaje zjebki , bo jest niegrzeczna.To jest znak,ze dobrze sie tam czuje,bo zachowuje sie jak w domu.Niestety jest rozpieszczona.... :evil_lol: no widzisz Izuś, a tak się martwiłaś :) A fotki już klikam i oglądam ;) Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 fotek masa, widać , że dzieciaczki zadowolone, młodzież też , tylko gdzie Twoja Zuzia? :niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] Martwilam sie o moja Zuzie,a ona calkiem dobrze sobie radzi,a nawet za dobrze!! Otoz tak sie rozbestwila,ze maja z nia problemy! Codziennie dostaje zjebki , bo jest niegrzeczna. Ha ha, ja właśnie za to Zuzie tak lubię:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Kasia tu na tym zdjeciu jest Zuzia, to ta dziewczynka pijąca napój :p http://www.sportinglca.strefa.pl/dunajec/1/sany0070.html Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hehehe, a widzisz tak się o nią bałaś, mówiłam, ze będzie oki:lol: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Kasia tu na tym zdjeciu jest Zuzia, to ta dziewczynka pijąca napój :p http://www.sportinglca.strefa.pl/dunajec/1/sany0070.html byłam, widziałam, córunia ładniutka :) Quote
Iza i Fidel Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dzieki za odwiedziny i pochwaly ! Zuzia jest jeszcze tu: http://www.sportinglca.strefa.pl/dunajec/5/sany0013.html Patrzylam czy w tym kompie sa jakies fotki Fidelka,ale tylko te znane Wam znalazlam :( Jeszcze poszukam... Co tam uy Was slychac przy sobocie? U nas lenistwo ,zaleganie na sofach przed tv.:lol: Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hehehe, ale Zuzka żaba:evil_lol::loveu::loveu::loveu: my siedzimy na dogo, a wcześniej szlajaliśmy się po polach:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] http://www.sportinglca.strefa.pl/dunajec/5/sany0013.html Ale oni tam mają super:crazyeye: :crazyeye: :cool3: Idziemy jutro, a raczej dziś na spacerek:razz: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 wow, czy to znaczy, że będą foteczki????????? Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Imbir1 napisał(a):wow, czy to znaczy, że będą foteczki????????? Muszę jeszcze do Izy zadzwonić, bo myślałam, że może będzie dzis na dgm:roll: Ale nie wiem, czy jej będzie dziś pasować:roll: zresztą teraz to już sama nie wiem, o której mi będzie pasować:roll: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 mamacia nie kombinuj:cool3::mad::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Madzia,dzis to chyba tylko z Konradem i Fidziem mozesz sie umowic.Ja i Wladek za ok.2 godz.jedziemy do Legnicy.Mamy tam przeprawe ze wspolnikiem(tzn TZ),no,a potem czekamy na Zuzie.Kiedy przyjedzie to ciezko powiedziec.Po perypetiach z wyjazdem wszystko jest mozliwe.Moi faceci wlasnie wrocili ze spaceru. Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witajcie Fidelki :) Pozdrawiamy :) :) :) Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Dzieki za odwiedziny i pochwaly ! Zuzia jest jeszcze tu: http://www.sportinglca.strefa.pl/dunajec/5/sany0013.html Patrzylam czy w tym kompie sa jakies fotki Fidelka,ale tylko te znane Wam znalazlam :( Jeszcze poszukam... Co tam uy Was slychac przy sobocie? U nas lenistwo ,zaleganie na sofach przed tv.:lol: Jaka śliczna żabcia!!!!- mówię tu o córci:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Doberywieczorek... Jak tam wrażenia Zuzi z zimowiska??? Quote
Iza i Fidel Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 WITAJCIE !! Widze nowa osobe w naszej galerii:jumpie: Wreszcie dopchalam sie do kompa:mdleje: Teraz u nas jest kolejka:4 osoby! Po tej niedzieli juz ma byc nasz komp:cool2: Dzis bylysmy z Magda i psiarnia na spacerze.WRESZCIE !!:multi: Nie wzielam aparatu,bo on jest duzy ...Mialam komorke i mam troche fotek i uwaga !!.. FILMIKI !! Musze jednak najpierw Fidzia wykapac,bo osiolek wytarzal sie w jakims goownie i capi jak diabli.Powierzchownie go umylam,wytarlam chusteczkami,tak ,zeby mogl wejsc do domu.Jednakze musze wpakowac go do wanny,bo smrod straszny.U nas spadl mokry snieg i tak czy siak to i my i psy bylysmy usamarowane strasznie. Jutro jak Magda wstanie wczesniej to tez pojdziemy. Nareszcie nasze psy sobie pobiegaly za wszystkie czasy!!! Wspomniane filmiki hitem nie sa ,ale w ogole sa :lol: Zapraszam wiec pozniej.Musze dzieciarnie gdzies rozgonic i siade tu powstawiac zdjecia i filmiki na youtube. Do pozniej !! Quote
Recommended Posts