Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to była niezapomniana podróż.. cztery dorosłe osoby i Albert w matizie.. a co najlepsze nawet nie było ciasno :D Pies zachwycony co jakiś czas wystawiał przez okno ten wielki pychol i naweszał zapach centrum Olsztyna. Usadowił się idealnie między mną a Anią i normalnie siedział całą droge z głowa pod sufitem.. bez problemu wsiadł do samochodu nawet nie trzeba było go prosić :D niestety wypadek tora na drodzę uniemozliwił nam dojazd do ośrodka ale przewieźliśmy go do Ani do polikliniki i dzięki temu nie będziemy musieli wozić go przez schroniskowy las.. teraz to chwila moment i będziemy na miejscu. Po południu wyruszamy po raz kolejny zaopatrzone w aparaty więc zdjęcia muszą być. Jest też kilka genialnych fotek z podróży mini autkiem Anety :D w życiu nie pomyślałabym, że ten samochód jest tak pojemny :D

Posted

będą fotki ja mam kilka ale poczekam ze wstawianiem bo Ania ma ciekawsze :) było super dzisiaj.. Albi na początku zamiast chodzić po bieżni to łapy brał do góry i pływał na powierzchni :D ale był bardzo dzielny na samym początku bał się trochę ale Ania mówi, że jak na pierwszy raz to był rewelacyjny :] a później myślałam, że go zabiłam suszarką.. na początku suszyłyśmy go na stojąco ale później położyłam go i leżał spokojnie.. na tyle spokojnie, że naprawdę myślałam, że nie żyje :( zawał czy coś pomyślałam.. złapałam go za fafle a on nic.. później zaczełam trząść jego wielką głową a On biedny zerwał się przerażony.. spał sobie biedaczek w tym ciepełku :) a ja durna już chciałam lecieć po pomoc i dobrze, że nie zdążyłam bo bym wystraszyła nie tylko Alberta :) ale naprawdę był dzielny.. dzisiaj to była taka krótka darmowa sesja, żeby oswoił się z 'akwarium' a w piątek popłyniemy już po całości ;) jestem tak szczęśliwa, że przedsięwzięcie doszło do skutku.. że Ania to wszystko nakręciła.. a Wy dobre ludki pomogliscie finansowo.. nie do opisania, więc nie będę nawet próbowała ;) :):):)

Posted

Albercik dzisiaj był bardzo dzielny. Za trzecim podejściem już załapał o co chodzi i zaczął maszerować. Albercik to kochany, ufny misiek, który wie, że jeśli ciocie mówią, że nic mu nie będzie to znaczy, że będzie ok i trzeba być dzielnym, nawet jeśli stoi się zanurzonym po pysk w wodzie i nagle grunt pod łapkami zaczyna się przesuwać.

W Piątek kolejna wizyta.
Na początek fotki z wczorajszej przejażdżki:

Posted

anetek100 napisał(a):
że też ja tego nie zobaczyłam:(:(:(:(:(:(:(Alberciniu cudny jesteś przedzielny:)

musisz z nami koniecznie kiedys pojechać w roli fotografa :) mogło być mase fajnych fot ale nie miałyśmy jak robić bo obie miałyśmy zajęte ręce.. poza tym jesteś fachowiec :)

Posted

magenka1 napisał(a):
a sunia nie tęskni za Albertem?

trochę pewnie tak ale musi wytrzymać.. trzeba je uczyć funkcjonowania oddzielnie bo adopcja podwójna nie oszukujmy się ale graniczy z cudem.. na szczęście nie jest sama ma dwóch kolegów w kojcu więc ma kogo ustawiać.. tym bardziej, że znają się już czas jakiś ;)

Posted

Na dzień17.12.2010r.

Na rehabilitację Alberta na konto "Zwierzyniec św. Franciszka" Stowarzyszenie w Olsztynie [FONT=Arial]BANK PKO SA Oddział w Olsztynie, [/FONT]
[FONT=Arial]nr konta 76 1240 5598 1111 0010 3338 5393 [/FONT]

wpłynęły pieniądze od:
Agnieszka Sz. 150,00 zł 25.11.2010r.
JOANNALIND 50,00 zł 30.11.2010r.

Razem na rehabilitację Alberta - 200,00 zł

Wielkie dzięki:loveu::loveu:

Z dwóch bazarków na rehabilitację Alberta i Hesi
http://www.dogomania.pl/threads/197485-SREBRNA-BIŻU-ŁYŻECZKI-WIDELCZYKI-KOSMETYKI-PIERNIKI-dla-Alberta-i-Hesi?p=15853171#post15853171

http://www.dogomania.pl/threads/197507-DLA-WSZYSTKICH-FAJNE-SŁOWNIKI-PORADNIKI-do-11.XII-na-Hesię-i-Alberta?p=15854646#post15854646

wpłaciłam 328,00 zł

wpłaty na rehabilitację Alberta i Hesi
Ania_i_Kropka 30,00 zł
yokosky 108,00 zł
Jagoda1 50,00

Razem na rehabilitację Alberta i Hesi - 516,00 zł :loveu:

Posted

Jaki on śliczny :) Mam nadzieję, że po tej rehabilitacji będzie mu lepiej. Jak dostanę pensję to jeszcze przed świętami prześlę kolejne 50 zł- będzie na jeden zabieg, bo chyba wcześniej coś było napisane o takim koszcie?

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Jaki on śliczny :) Mam nadzieję, że po tej rehabilitacji będzie mu lepiej. Jak dostanę pensję to jeszcze przed świętami prześlę kolejne 50 zł- będzie na jeden zabieg, bo chyba wcześniej coś było napisane o takim koszcie?

Tak jeden zabieg kosztuje 50 zł.

Posted

Dzisiaj kolejny dzień pływania :) Anetek nas zawozi więc bedzie dużo dobrych zdjęć ;) ide pakować sprzęt: szczotki, zgrzebła.. tyle czesania a on nadal połowę siebie zostawia z akwarium :/ ma tego futra multum :)

Posted

yokosky napisał(a):
Dzisiaj kolejny dzień pływania :) Anetek nas zawozi więc bedzie dużo dobrych zdjęć ;) ide pakować sprzęt: szczotki, zgrzebła.. tyle czesania a on nadal połowę siebie zostawia z akwarium :/ ma tego futra multum :)

...niedługo będziesz musiała załozyc mu kubraczek...

Posted

Jagoda1 napisał(a):
...niedługo będziesz musiała załozyc mu kubraczek...

:D:D:D jemu kubraczek już nie grozi.. ale jego stara derka leży w domu więc jak ktoś ze schronu będzie potrzebujący to ja służe pomocą :) dzisiaj Gandi pływał za to w pomarańczowym kapoku hahaha. Dziasiaj sesja była już półgodzinna a Duży maszerował dzielnie.. i bardzo się z tego cieszę bo już dostałam propozycję od Pani Doktor, żebym następnym razem z nim weszła do akwarium :D upiekło się na szczęście uffff! Anetka nagrała filmiki i narobiła mnóstwo zdjęć jak tylko będzie miała odrobinę czasu to wrzuci nam na pewno :)

Posted

hehe Kochana to że mnie boli głwa jak nie wiem co nie znaczy że nie pojade,ja patrząc na Alberta zapomniałam o bolu taki był kochany....potem w domku to już ból nie dał o sobie zpaomnięc także strasnzie się ciesze ze moglam go zobaczyc pluskającego sie w wodzie tzn chodzącego hehehe i ten jego faflunisty pycholek słodziak z neigo superasny