Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mądry najmądrzejszy :) tak ładnie już chodzi, że śmiało mogłby wystepować w reklamie ośrodka.. dzielnie maszeruje jak juz się znudzi to opiera pysk o barierkę przed sobą ale idzie dalej :) :) :) a w tym kapoku wygląda przesłodko :*

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Dziewczyny, czy on będzie miał jeszcze jakieś zabiegi? Pytam, bo nie wiem, czy mam przelewać te 50 zł jeszcze czy już koniec z zabiegami, a może trzeba spłacić jakieś długi w związku z nimi?

Albert musi8 mieć serie min 10 zabiegów, inaczej rehabilitacja nie ma sensu. Na razie miał 4 zabiegi w pełnym wymiarze czasowym ( za te krótsze nie płacimy) Zobaczymy po 10 zabiegach jak Albert będzie się czuł i wtedy Pani Doktor zdecyduje czy ta 10 wystarczy czy potrzebne są kolejne.

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Ok, w takim razie "zasilę" rachunek fundacji oraz będę miała na uwadze organizowane bazarki:)

Albercik posyła swój najpiekniejszy uśmiech...

Posted

przepraszam, że dopiero teraz ale mam ogrom pracy :( Albert i jeszcze dwa inne psiaki miał 'wejscie na scenę' podczas wielkiej WOŚP :) a poźniej wielkie zejście.. dzieciaki go napadly.. chyba ze 20 a On oczywiście szczęśliwy i cierpliwy :D

Posted

Dzisiaj zakupilismy dla Hesi i Alberta "riamadyl" z pieniędzy "bazarkowych".

Schronisko nie moze kupić leku ze względu na cenę, "miasto" nie zgodziło się.

Dziekujemy wszystkim, którzy wspomagaja nasze zwierzaki wpłatami i zakupami na bazarkach.:Rose: