Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
A nie było chętnych na adopcję? Kurczę taki psiak zasługuje na rodzinę, która by go kochała i rozpieszczała :)

nie :( jak zawsze piękny, poczciwy pysk.. każdy chce go pogłaskać.. ale za duży :(

Posted

Z tą wielkością to kurcze wszędzie problemy- ostatnio rozmawiałam z jedną panią z FOZ Ulga w Cierpieniu, która ma dużo kociąt do adopcji i mówiła, że wzięcie mają tylko te malutkie, które wydają się niewiele już urosnąć, a przecież wielkość to chyba nie jest wyznacznikiem problemów- mogą być problemy również z maluszkami. A ja tam mam koty wielkoludy i się z tego cieszę, bo jest co przytulać :)

Posted

magenka1 napisał(a):
Anetko kiedy my się wybierzemy w końcu do Alberta Hesi i do reszty cudaczków
prawdopodobnie jak dozbieram jeszcze cosik do darów jakie otrzymałam na rzecz piesków ze schroniska naszego

Posted

wczoraj był ostatni zabieg Gandalfa.. bryka teraz jak kozica górska :D aż tak mocno tylne łapy podnosi :D a na przednią łapkę dostał tabletki wzmacniające.. w czwartek pojadę do Niego zobaczyć jak się trzyma i na spacer oczywiście ;)

Posted

tak ja także widziałam jego ostatnie pływako i pierwszy raz plywanko Hesi...psiaki dawały sobie buziaczki a Albert sam wszedł na podnośnik hehe żeby bliżej hesiuli być...dzielne sympatyczne kochane piesie:)

Posted

Albert zakończył rehabilitację, wklejam fakturę, pozostaje jeszcze faktura za leki p. bólowe, wkleję później...
Rehabilitację odbywa jeszcze Hesia.
WSZYSTKIM DARCZYŃCOM BARDZO DZIĘKUJEMY W IMIENIU ALBERTA-MIŚKA:Rose:

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W BAZARKACH "Na rehabilitację Alberta i Hesi" :Rose:

• 2 weeks later...
Posted

co słychać u Alberta? jestem pełna podziwu dla osób, które zorganizowały rehabilitację!

ps a osobom, które nie chcą adoptować dużych psów zawsze się dziwię, ja wychodzę z założenia "im większy, tym lepszy" ;)

Posted

Cromikowa napisał(a):
a osobom, które nie chcą adoptować dużych psów zawsze się dziwię, ja wychodzę z założenia "im większy, tym lepszy" ;)

też dziwi mnie to jak wielkość staję się problemem :( ale cóż bywa i tak. Psiak jest naprawdę cudowny.. niesamowicie wrazliwy i bezkonfliktowy.. za wszystko stara się odwdzięczyć. uwielbiam jak przybiega staje na dwóch łapach opierając przednie na ramionach tylko po to żeby wtulić ten wielki pychol. Uwielbia zainteresowanie z każdym psem wita się radośnie z każdym człowiekiem. o takiej psiej wierności można marzyć.

Ostatnio ktoś pomylił kojce przy jego odstawianiu i wylądował w kojcu obok swojego.. a że tamten zamieszkiwały same malutkie psiaki wyglądał jak Guliwer w krainie liliputów :D

Posted

Yokosky- wysłana do Ciebie książeczka z bazarku- Pilates, wczoraj do mnie wróciła z adnotacją "nie odebrane w terminie". Poczta jeszcze kazała sobie zapłacić za odbiór 4,20, no ale przynajmniej książeczka nie zginęła...Co mam z nią dalej zrobić???