yokosky Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 JOHANNALIND napisał(a):wtedy nie bardzo będziesz mieć dostęp do konta i niekoniecznie dowiesz się, ile wpłat faktycznie było...z tego, co się orientuję większość osób w podobnych przypadkach podaje swoje konto i z tego się rozlicza... zajmą się tym zaufane i rzetelne osoby poza tym wydaje mi się, że konto naszego stowarzyszenia bezpieczniej jest podawać niż prywatne ( ja tam nie lubię szastać swoimi danymi osobowymi) i lepiej to wygląda zresztą :) Quote
anetek100 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 co do konta ja podaje swoje, bo nie będę wiedziała, co komu mam wysłac, kto wpłacił itp:)zatem jeśli chodzi o bazarek to na razie jest na mnie, potem wszystko wysyłam na stowarzyszenie:) Quote
Jagoda1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 yokosky napisał(a):zajmą się tym zaufane i rzetelne osoby poza tym wydaje mi się, że konto naszego stowarzyszenia bezpieczniej jest podawać niż prywatne ( ja tam nie lubię szastać swoimi danymi osobowymi) i lepiej to wygląda zresztą :) "yokosky" tez nalezy do Stowarzyszenia;) Quote
yokosky Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 JOHANNALIND napisał(a): nie chcecie przypadkiem jakiś fantów na bazarek? Mam płaszcz- raz założony, jest na mnie za duży oraz sukienkę na wesele/sylwestra- raz w niej byłam i już jest za duża, no i sporo biżuterii, która leży sobie i nic się z nią nie dzieje... pewnie, że chcemy :) wysłałam Ci PW w tej sprawie Quote
yokosky Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 umieściłam na face, że zbieramy na rehabilitacje Alberta i już dostałam wiadomość od koleżanki, że wrzuciła parę groszy do skarbonki ;) Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 yokosky napisał(a):umieściłam na face, że zbieramy na rehabilitacje Alberta i już dostałam wiadomość od koleżanki, że wrzuciła parę groszy do skarbonki ;) Super, Albercku, "posag" ci rośnie! Quote
yokosky Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dzisiaj JOHANNALIND podrzuciła pomysł z wirtualnymi cegiełkami.. powiedziałam, żę można spróbować po zakończeniu bazarku a teraz sobie pomyslałam, że może mogłabym zrobić łądny plakat z historią Alberta, rehabilitacją, cegiełkami itd i powiesiłabym na moim wydziale? Mój wydział zwierzolubny to może ludzie pomogliby i wrzucili po złotóweczce na konto. Tylko teraz kwestia tego czy my jako stowarzyszenie możemy sobie tak zbierać w takich miejscach publicznych czy trzeba jakieś pozwolenie (ja z uczelni oczywiście zdobendę)? Zawsze to też jakaś reklama schroniska oraz stowarzyszenia :) wtedy nawet na allegro konto można by utworzyć z takimi wirtualnymi cegiełkami np po 1 zł (tak, żeby symbolicznie było a jak ktos bedzie chciał to cegiełek więcej kupi).. Co Wy na to? Quote
anetek100 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 mogę zrobic na "brudno/na próbę" taki apel:)do sprawdzenia i akcetpacji hehehehehe Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 W sobotę spotykamy sie w schronisku, obgadamy;) Quote
yokosky Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 anetek100 napisał(a):mogę zrobic na "brudno/na próbę" taki apel:)do sprawdzenia i akcetpacji hehehehehe obgadamy w sobotę czy możemy tak zadziałać i wtedy jakbyś miała ochotę i czas to oczywiście byłabym wdzięczna tym bardziej, że ja na programach graficznych to tak cieniutko się znam. Tak wiesz ładne zdjątko wtedy prosty opis (tak, żeby nie było za dużo czytania żeby ludzie się nie zniechęcali i doczytali do końca a wtedy na necie opis bardziej szczegółowy i więcej zdjęć) oczywiście logo schronu i stowarzyszenia (żeby jasne było, że ściśle ze sobą współpracujemy).. zresztą co ja tu gadam :) jak wypali to dokładnie się umówimy.. głośno myślę bo już mam wizje heheheh właśnie na stronie dobrze byłoby dać też filmik wtedy, żeby była pewność że kuleje i każdy mógł zobaczyć jak wygląda.. znów wizja hahaha Quote
yokosky Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 dopijam herbatę i jadę do was psiaki :* Quote
Ania_i_Kropka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 W tym tygodniu chcemy zabrać Alberta do przychodni, żeby Pani doktor mogła go obejrzeć i dobrać odpowiednie zabiegi. Quote
JOHANNALIND Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Fajnie, że coś się klaruje...Postaram się jutro coś przesłać na to stowarzyszenie:) A co do fantów to dzisiaj zdjęcia były robione, ale z braku czasu jeszcze ich nie obrabiałam- do jutra wszystko powinno pójść na maila osoby który dostałam na PW Albert i Tola, na dobranoc przesyłam Wam buziaki:) Quote
yokosky Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 jak nie bedziesz miała czasu z tymi fotkami to rzuć mi na maila ( [email protected] ) ja obrobie i rzucę do Anetki. Quote
yokosky Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 magenka1 napisał(a):i jak tam sobota minęła w schronie bardzo dobrze :) poznałyśmy ludzi od adopcji honorowej i oni też dorzucą się do rehabilitacji.. już przesłałam im numer konta i kilka zdjęć Alberta jako bonus :) Nawet tresura poszła całkiem sprawnie chociaż muszę kończyć szybciej od innych bo Tola traci zainteresowanie za szybko. Ja po nieprzespanej nocy byłam bardziej skoncentrowana na działaniu niż ona :D tak z innej beczki! Wasza sunia chodzi już na spacery. Quote
anetek100 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='yokosky']jak nie bedziesz miała czasu z tymi fotkami to rzuć mi na maila ( [email protected] ) ja obrobie i rzucę do Anetki. tak ja je poprzerabiam jak coś:) Quote
yokosky Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 no ja właśnie myslałam, żeby Cię odciążyć z robotą i chociaż poprzerabiać :) Quote
anetek100 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 yokosky napisał(a):no ja właśnie myslałam, żeby Cię odciążyć z robotą i chociaż poprzerabiać :)baa dla mnie to nie obciążenie i robota...sama radocha:) Quote
yokosky Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 to w takim razie odwołuje propozycję :) tym bardziej, że dla mnie to jednak mała przyjemność heheheh.. to się dogadałyśmy ;) Quote
anetek100 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 dawaj kochaniutka co masz pokadruję sobie i pozmniejszam:) Quote
yokosky Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 przeraża mnie ta pogoda mam nadzieję, że psiaki nie marzną.. że Albert wchodzi do budy na noc :/ Quote
JOHANNALIND Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cześć, Wszystkim:) Chyba się jeszcze wstrzymam z wysyłką tych zdjęć, gdyż dzisiaj przytachałam od koleżanki jakieś futerko i jakiś płaszczyk- 2 wielgachne torby, na szczęście nie były ciężkie- tylko przez tę śnieżycę nieciekawie się je niosło:) no ale są już bezpiecznie w moim domku. Ponieważ mój mąż siedzi teraz w domu to ja mu zlecę następne zdjęcia, no i sprawdzam co tam jeszcze by dorzucić...a i jakieś opisy trzeba by porobić do tych zdjęć...Jutro będę wcześniej w domu, bo dzisiaj to właśnie wróciłam z Płocka, gdzie jechałam 120 km 2 godziny i tyleż czasu wracałam...masakra, no i potwornie mi zimno. Jakieś kakao trzeba by sobie na rozgrzanie zrobić:) Jak tam nasze psiaki sobie radzą w taką pogodę- czy w schronie są ocieplane budy? No i słyszałam, że w okolicach Olsztyna niezły mróz i spore śnieżyce się szykują:( Quote
Recommended Posts