Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Yokosky- wysłana do Ciebie książeczka z bazarku- Pilates, wczoraj do mnie wróciła z adnotacją "nie odebrane w terminie". Poczta jeszcze kazała sobie zapłacić za odbiór 4,20, no ale przynajmniej książeczka nie zginęła...Co mam z nią dalej zrobić???
a może ja adres źle skopiowałam;(

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albert to piękny,cudowny pies!Oby szczęście mu dopisało,żeby znalazł kochającego człowieka jak najszybciej!Duże psy są wspaniałe,ja mam prawie 50-cio kilowego za schroniska i dla równowagi mała sunia.Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Posted

nkidman napisał(a):
Hej czy ktos moglby mi podac mail do osoby z ktora moge porozmawiac o tym psie? Kto mi udzieli odpowiedzi na duzo pytan?

zgłoś się do yokosky poprzez PW, bo nie znam do niej maila, a to osoba, która Albertem zajmuje się od początku...

Posted

cieszę się ze udało nmi sie odnaleśc wątek Albercika, śledziłam jego watek ale nie zapisałam i sie zgubił, miałam nadzieje że juz w domku razem sie grzeją Albercik i Tola, bo tak mi sie marzy aby razem zostały adoptowane, trzymam kciuki za Wasz domek psiulki kochane.

• 4 weeks later...
Posted

Gandalf nadal w schronisku Tola to samo :( jak to jest możliwe, że tak wyjątkowe psiaki nie mogą znaleźć domu chociaż na ostatnie lata życia :/