anetek100 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 JOHANNALIND napisał(a):Yokosky- wysłana do Ciebie książeczka z bazarku- Pilates, wczoraj do mnie wróciła z adnotacją "nie odebrane w terminie". Poczta jeszcze kazała sobie zapłacić za odbiór 4,20, no ale przynajmniej książeczka nie zginęła...Co mam z nią dalej zrobić???a może ja adres źle skopiowałam;( Quote
JOHANNALIND Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 anetek100 napisał(a):a może ja adres źle skopiowałam;( Sprawa wyjaśniona- wychodzi na to, że poczta winna...:( Quote
Ania_i_Kropka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Dzięki rehabilitacji nasz olbrzym szaleje na spacerach: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Albert i przyjaciele czyli klan wesołych staruszków: Quote
BasiaD Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Albercik wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom... Quote
JOHANNALIND Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='anetek100']az milo popatrzec na radosc tych pieskow:)[/QUOTE] Och, tak :) Zupełnie nie wyglądają na wiekowe...:)Tak samo ostatnio bryka moja sunia, a ma już 12 lat na karku. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Albert rozkochuje w sobie coraz to nowych wolontariuszy. Albert i Ula: Quote
azalia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Albert to piękny,cudowny pies!Oby szczęście mu dopisało,żeby znalazł kochającego człowieka jak najszybciej!Duże psy są wspaniałe,ja mam prawie 50-cio kilowego za schroniska i dla równowagi mała sunia.Pozdrawiam! Quote
nkidman Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Witam Czy ktos mi moze powiedziec czy Albert znalazl juz dom? Bardzo prosze o kontakt [email protected] Quote
Jagoda1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='nkidman']Witam Czy ktos mi moze powiedziec czy Albert znalazl juz dom? Bardzo prosze o kontakt [email protected] Albert nadal w schronisku. Quote
nkidman Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Hej czy ktos moglby mi podac mail do osoby z ktora moge porozmawiac o tym psie? Kto mi udzieli odpowiedzi na duzo pytan? Quote
rencia42 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Piękny jest,jak milo popatrzeć jak szaleje na spacerkach. Quote
JOHANNALIND Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 nkidman napisał(a):Hej czy ktos moglby mi podac mail do osoby z ktora moge porozmawiac o tym psie? Kto mi udzieli odpowiedzi na duzo pytan? zgłoś się do yokosky poprzez PW, bo nie znam do niej maila, a to osoba, która Albertem zajmuje się od początku... Quote
Jagoda1 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 nkidman napisał(a):Hej czy ktos moglby mi podac mail do osoby z ktora moge porozmawiac o tym psie? Kto mi udzieli odpowiedzi na duzo pytan? Podałam na pw telefony. Quote
yokosky Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Witam bardzo proszę o kontakt w sprawie Gandiego. na pw wysłałam mój numer telefoniczny.. pozdrawiam :) Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Psiak ma sie dobrze, szaleje na spacerach, kocha wszystkich, jest ulubieńcem wszystkich:) Tylko domu wciąż brak.... Ze współmieszkańcami Tolą i Liskiem Quote
koosiek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Przepraszam za mały off, ale jest tu kilka osób z Mazur, a ja pilnie szukam kogoś do wizyty p/a pod Oleckiem dla tego szczyla: http://www.dogomania.pl/threads/205236 Może mogłybyście pomóc? EDIT: nieaktualne. Quote
asiek.l-g Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 cieszę się ze udało nmi sie odnaleśc wątek Albercika, śledziłam jego watek ale nie zapisałam i sie zgubił, miałam nadzieje że juz w domku razem sie grzeją Albercik i Tola, bo tak mi sie marzy aby razem zostały adoptowane, trzymam kciuki za Wasz domek psiulki kochane. Quote
JOHANNALIND Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Yokosky, odezwij się do mnie- wysłałam Ci PW kilka dni temu :) Quote
yokosky Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Gandalf nadal w schronisku Tola to samo :( jak to jest możliwe, że tak wyjątkowe psiaki nie mogą znaleźć domu chociaż na ostatnie lata życia :/ Quote
Recommended Posts