Jump to content
Dogomania

Cacuś-ofiara sadysty (schr.Radom) pojechał do domku k.Olkusza !

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monday']wspaniale!!!! :)
A weźmiesz ze sobą papiery schroniskowe??? Niech wypełnią na miejscu.
Czyli odstępujesz miejsce u jamora, czy w sobotę zabierasz innego psiaka?
Np. tego co miał ten niedowład nóg?

Teraz przyszło mi do głowy.
Bo jamorowi trochę się stadko w ocieplanym boksie popsuło...cacek za idealny...
Wcześniej brygada, gdzie każdemu czegoś brakowało - Tuptuś jednego oka nie ma, Dino też nie ma jednego, ale po drugiej stronie....A Pysiek nie miał połowy zębów:evil_lol:
Cacek za normalny do nich był!!!!

Ten z niedowładem nóg wyrównałby strate po Pysiu:diabloti:

Ale ja nie decyduję, bo nie ja się zgłaszam zbierać kasę, więc nic do gadania nie mam.

http://www.dogomania.pl/threads/190953-Irysek-ma-niedowład-tylnich-nóżek-pomóżmy-mu!-schr.Radom - on podobno nadal trochę kuleje

Posted

Monday, może faktycznie Irysek. Ale najpierw niech pojedzie Cacek, do soboty może się wszystko zmienić, czasem tak bywa, choć ludzie zakochali się w nim. Jeśli bym jechała z nimi, to nie chciałabym jechać do schroniska, odbędą daleką podróż w obie strony, to b.wrażliwi ludzie, więc z nimi nie. Chyba, że pojechalabym z kimś innym i spotkanie by było już u Jamora.

Posted

red napisał(a):
Monday, może faktycznie Irysek. Ale najpierw niech pojedzie Cacek, do soboty może się wszystko zmienić, czasem tak bywa, choć ludzie zakochali się w nim. Jeśli bym jechała z nimi, to nie chciałabym jechać do schroniska, odbędą daleką podróż w obie strony, to b.wrażliwi ludzie, więc z nimi nie. Chyba, że pojechalabym z kimś innym i spotkanie by było już u Jamora.

No tak, ale ja nie mogę w tym tyg. Dopiero po 6 marca bym mogła, a to strata czasu - cały tydzień opłacony i niewykorzystany.
Ale mogłabyś umówić sie niech cię ze schronu z psem odbiorą...
Mozesz już czekać na nich z naszykowanym Iryskiem. Nie muszą wcale do schroniska wchodzić. A ucieszą sie pewnie, że na miejsce psa, któremu oni dają dom pojedzie inny potrzebujący...

Posted

Cacuś jutro jedzie do domku k.Olkusza. Przyjedzie po niego cała rodzina do hotelu Jamora. Wiem od Jamora, że Cacuś jest psem bez wad, po prostu ideał......Niestety nie pojadę z nimi, jestem chora, szkoda.......

Posted

To czekamy na jutrzejsze wieści:) Red zdrowiej nam kochana:)
Jesli nikt w tym tygodniu nie może jechać zawieźć Iryska do Jamora to ja mogłabym wziąć w niedzielę Amelkę i pojedziemy go zawieźć. Tylko ktoś musi mi załatwić wydanie go ze schronu i muszę wiedzieć że u Jamora wszystko jest załatwione.

Posted

podmieniłam zatem już ogłoszenie pysia - cacka - na głuchego maksia
zostało dwa dni wyróżnione allegro
uznałam, że cacunia już jest bezpieczny
a maksiowi bardzo się to przyda

Posted

tula napisał(a):
To czekamy na jutrzejsze wieści:) Red zdrowiej nam kochana:)
Jesli nikt w tym tygodniu nie może jechać zawieźć Iryska do Jamora to ja mogłabym wziąć w niedzielę Amelkę i pojedziemy go zawieźć. Tylko ktoś musi mi załatwić wydanie go ze schronu i muszę wiedzieć że u Jamora wszystko jest załatwione.
Tula, Myślę też o Tymku, może jechać na miejsce Cacka, musi to być piesek mały, dla innych nie ma na razie miejsca. Boję się trochę wziać teraz Iryska. Myślę, że Tymek szybciej znajdzie dom, bo kasy mamy na miesiąc i trochę.

Posted

To jest Tymek ( z facebook)
Przygarnij Tymka!

Tymek to dwuletni, bury piesek ważący ok. 7,5 kilograma. Został znaleziony w grudniu 2010 roku przy ulicy Kościuszki w Radomiu. Przesympatyczny, łagodny i wesoły psiak. Nadaje się tylko do mieszkania. Jest wykastrowany i zaszczepiony.

Posted

Monday napisał(a):
red, miałaś telefon od nowych ludzi Cacka???

I co, który psiak jedzie?

Tak, wszystko jest ok, Cacuś chodzi za panią krok w krok, patrzy jej w oczy, miłość z wzajemnością...