Onaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To wizyta przedadopcyjna już była, tak szybko ? Quote
Monday Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Monday']wspaniale!!!! :) A weźmiesz ze sobą papiery schroniskowe??? Niech wypełnią na miejscu. Czyli odstępujesz miejsce u jamora, czy w sobotę zabierasz innego psiaka? Np. tego co miał ten niedowład nóg? Teraz przyszło mi do głowy. Bo jamorowi trochę się stadko w ocieplanym boksie popsuło...cacek za idealny... Wcześniej brygada, gdzie każdemu czegoś brakowało - Tuptuś jednego oka nie ma, Dino też nie ma jednego, ale po drugiej stronie....A Pysiek nie miał połowy zębów:evil_lol: Cacek za normalny do nich był!!!! Ten z niedowładem nóg wyrównałby strate po Pysiu:diabloti: Ale ja nie decyduję, bo nie ja się zgłaszam zbierać kasę, więc nic do gadania nie mam. http://www.dogomania.pl/threads/190953-Irysek-ma-niedowład-tylnich-nóżek-pomóżmy-mu!-schr.Radom - on podobno nadal trochę kuleje Quote
Casablanca Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Gratulacje dla Cacusia! Wizyta przedadopcyjna była? Szybko mu to poszło :) Quote
red Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Monday, może faktycznie Irysek. Ale najpierw niech pojedzie Cacek, do soboty może się wszystko zmienić, czasem tak bywa, choć ludzie zakochali się w nim. Jeśli bym jechała z nimi, to nie chciałabym jechać do schroniska, odbędą daleką podróż w obie strony, to b.wrażliwi ludzie, więc z nimi nie. Chyba, że pojechalabym z kimś innym i spotkanie by było już u Jamora. Quote
Monday Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 red napisał(a):Monday, może faktycznie Irysek. Ale najpierw niech pojedzie Cacek, do soboty może się wszystko zmienić, czasem tak bywa, choć ludzie zakochali się w nim. Jeśli bym jechała z nimi, to nie chciałabym jechać do schroniska, odbędą daleką podróż w obie strony, to b.wrażliwi ludzie, więc z nimi nie. Chyba, że pojechalabym z kimś innym i spotkanie by było już u Jamora. No tak, ale ja nie mogę w tym tyg. Dopiero po 6 marca bym mogła, a to strata czasu - cały tydzień opłacony i niewykorzystany. Ale mogłabyś umówić sie niech cię ze schronu z psem odbiorą... Mozesz już czekać na nich z naszykowanym Iryskiem. Nie muszą wcale do schroniska wchodzić. A ucieszą sie pewnie, że na miejsce psa, któremu oni dają dom pojedzie inny potrzebujący... Quote
red Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Cacuś jutro jedzie do domku k.Olkusza. Przyjedzie po niego cała rodzina do hotelu Jamora. Wiem od Jamora, że Cacuś jest psem bez wad, po prostu ideał......Niestety nie pojadę z nimi, jestem chora, szkoda....... Quote
Casablanca Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Gratulacje dla Cacusia!!! Śliczny happy end...oby ;) Quote
tula Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 To czekamy na jutrzejsze wieści:) Red zdrowiej nam kochana:) Jesli nikt w tym tygodniu nie może jechać zawieźć Iryska do Jamora to ja mogłabym wziąć w niedzielę Amelkę i pojedziemy go zawieźć. Tylko ktoś musi mi załatwić wydanie go ze schronu i muszę wiedzieć że u Jamora wszystko jest załatwione. Quote
lilith27 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 podmieniłam zatem już ogłoszenie pysia - cacka - na głuchego maksia zostało dwa dni wyróżnione allegro uznałam, że cacunia już jest bezpieczny a maksiowi bardzo się to przyda Quote
red Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Cacuś już w drodze do swojego wspaniałego domku....Bądź szczęśliwy maleńki. Quote
tula Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Super fantastycznie:):multi:kochany Cacuś:loveu: Red a rozmawiałaś z Jamorem, jaka tym razem relacja?:evil_lol: No i co robimy z Iryskiem? Quote
red Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 tula napisał(a):To czekamy na jutrzejsze wieści:) Red zdrowiej nam kochana:) Jesli nikt w tym tygodniu nie może jechać zawieźć Iryska do Jamora to ja mogłabym wziąć w niedzielę Amelkę i pojedziemy go zawieźć. Tylko ktoś musi mi załatwić wydanie go ze schronu i muszę wiedzieć że u Jamora wszystko jest załatwione.Tula, Myślę też o Tymku, może jechać na miejsce Cacka, musi to być piesek mały, dla innych nie ma na razie miejsca. Boję się trochę wziać teraz Iryska. Myślę, że Tymek szybciej znajdzie dom, bo kasy mamy na miesiąc i trochę. Quote
D O R K A Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Tymek źle znosi warunki schroniskowe... On taki chorowitek... Quote
red Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 To jest Tymek ( z facebook) Przygarnij Tymka! Tymek to dwuletni, bury piesek ważący ok. 7,5 kilograma. Został znaleziony w grudniu 2010 roku przy ulicy Kościuszki w Radomiu. Przesympatyczny, łagodny i wesoły psiak. Nadaje się tylko do mieszkania. Jest wykastrowany i zaszczepiony. Quote
Onaa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dobrze, że Cacuś znalazł wreszcie swój dom :). A Tymek jest trochę nawet podobny, tylko taki biedak wystraszony. Quote
Monday Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 red, miałaś telefon od nowych ludzi Cacka??? I co, który psiak jedzie? Quote
red Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Monday napisał(a):red, miałaś telefon od nowych ludzi Cacka??? I co, który psiak jedzie? Tak, wszystko jest ok, Cacuś chodzi za panią krok w krok, patrzy jej w oczy, miłość z wzajemnością... Quote
Casablanca Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 red napisał(a):Tak, wszystko jest ok, Cacuś chodzi za panią krok w krok, patrzy jej w oczy, miłość z wzajemnością... To cudownie...Miło patrzeć jak kolejna bieda znajduje domek :) Quote
red Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Przymierzam sobie łóżeczko, całkiem wygodne..... Quote
jotpeg Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 oby już zawsze było tak dobrze :p wszystkiego najlepszego Cacusiu!!! :loveu: Quote
Recommended Posts