red Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Cacuś ma szczęśćie, bo dzisiaj pojechał od Jamora do domu w Krakowie Pysio i Cacek może zająć jego miejsce w hotelu. Hotelik jest opłacony do 6 marca. Róbmy bazarki na dalszy pobyt Cacusia w hotelu, nie wiadomo kiedy znajdzie dom, ale na pewno dobre zdjęcia i poznanie jego charakteru przez Jamora, pomogą nam w szukaniu domu. Monday dzięki wielkie, że zabierzesz Cacusia ze schroniska do Warki :buzi: Quote
D O R K A Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Cacuś już w drodze do Jamora. Magda jak wróci z Warki to pewnie coś więcej napisze. Magda dziękujemy:Rose: Quote
Monday Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Cacek w Warce.... Wg mnie to jest idealny pies!!!!! W samochodzie ładnie, jak inne psy u jamora szczekały zza krat, to nawet nie odszczeknął. Bardzo grzeczny, agresji zero...tylko trochę się bał jak go na ręce brałam, żeby do samochodu wsadzić - ale tylko trochę. Typowo do domu, mieszkania!!! Przegrzeczniuch z niego - ale zobaczymy jak się rozkręci ;) Nie wiem czy wiecie, który u jamora to PKS, ale Cacuś to jego miniaturka. Widziałam też Lady - ale ona jest piękna!!!!! Quote
Onaa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Są jakieś zdjęcia Cacusia z podróży ? Pewnie sie biedak cieszył jak go zabierałaś z boksu. Quote
Monday Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 zdjęć nie mam.... będą fajne od jamora czy się cieszyl? ja wiem? cieszyl się, że w ogóle wychodzi z boksu...ale bał się samochodu najpierw, ale po chwili siedział grzecznie..potem całą drogę przeleżał Quote
Casablanca Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Monday napisał(a):zdjęć nie mam.... będą fajne od jamora czy się cieszyl? ja wiem? cieszyl się, że w ogóle wychodzi z boksu...ale bał się samochodu najpierw, ale po chwili siedział grzecznie..potem całą drogę przeleżał Jak miło, że się w hoteliku znalazł :) Teraz już tylko domku z miłością mu potrzeba... Quote
Monday Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 on bezproblemowy, fajny....taki pospolity.... mam mimo wszystko nadzieję, że znajdzie dom Nie wiecie ile on ma lat w karcie wpisane? Pychol to trochę poobijany jest... trzeba będzie zapłacić za odrobaczanie i szczepienie....to z 50zł więcej przy rachunku będzie, ale cóż...dla dobra Cacka Quote
tula Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Monday napisał(a):on bezproblemowy, fajny....taki pospolity.... mam mimo wszystko nadzieję, że znajdzie dom Nie wiecie ile on ma lat w karcie wpisane? Pychol to trochę poobijany jest... trzeba będzie zapłacić za odrobaczanie i szczepienie....to z 50zł więcej przy rachunku będzie, ale cóż...dla dobra Cacka A nie wydali Ci Monday jego karty? Z tego co ja słyszałam Cacuś ma tak ok 4 lat. Quote
Monday Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 nie...on ma mieć wpisane, że na DT u jamora... Quote
Monday Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 http://jamor.fotosik.pl/albumy/817445.html - brać i ogłaszać!!!! hm...poznał co to dom??? Quote
Monday Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 red, jak zrobisz tekst, to wklej go w pierwszym poście razem z linkiem do fotoalbumu!!!!! Oj, rozkręci się wątek Cacka... Quote
lilith27 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 zostało jeszcze osiem dni wyróżnione allegro pysia podmieniłam zatem na cacka dane sa też fotki od jamora w ogłoszeniu te co Monday wkleiła powyżej więc może upiecze się dwie pieczenie na jednym ogniu a jak tak to ogólnie za hektora też wyszło 19,10 złotych tula przelej (albo AnnaA) tą kwotę na konto Ewy http://www.dogomania.pl/threads/134003-Po-dw%C3%B3ch-latach-zwrot-bracia-wr%C3%B3cili-s%C4%85-w-hotelu..potrzeba-800-z%C5%82.-prosz%C4%99-o-pomoc jest tekst Milena pisała Niesamowity Cacuś, ofiara sadysty… Ten malutki słodki psiaczek trafił do schroniska w stanie wycieńczenia. Jakiś sadysta związał mu prącie sznurkiem, nie wiadomo jak długo tak chodził, wyglądało jak balon, psinka strasznie cierpiał, nie mógł oddawać moczu. Na szczęście uniknął amputacji prącia, jest wyleczony. Pomimo tak strasznych doświadczeń, Cacuś bardzo ufa człowiekowi, jest tak słodki i przyjazny, nie można przejść koło niego obojętnie. To jeszcze młody psiak, ma dopiero ok. 3-4 lat. Pomóżmy mu znaleźć dom, on tak pragnie być blisko człowieka. Jest malutki, grubiutki i cudowny. Kontakt w sprawie pieska: tel. 501-732-982 Quote
red Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Tak, Cacuś jest wykastrowany. Kontakt może być do mnie. Jaki on jest piękny, baryłka na centymetrowych nóżkach. Ktoś powiedział, że on ma dobre oczy. Quote
red Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='lilith27']zostało jeszcze osiem dni wyróżnione allegro pysia podmieniłam zatem na cacka dane sa też fotki od jamora w ogłoszeniu te co Monday wkleiła powyżej więc może upiecze się dwie pieczenie na jednym ogniu a jak tak to ogólnie za hektora też wyszło 19,10 złotych tula przelej (albo AnnaA) tą kwotę na konto Ewy http://www.dogomania.pl/threads/134003-Po-dw%C3%B3ch-latach-zwrot-bracia-wr%C3%B3cili-s%C4%85-w-hotelu..potrzeba-800-z%C5%82.-prosz%C4%99-o-pomoc jest tekst Milena pisała Niesamowity Cacuś, ofiara sadysty… Ten malutki słodki psiaczek trafił do schroniska w stanie wycieńczenia. Jakiś sadysta związał mu prącie sznurkiem, nie wiadomo jak długo tak chodził, wyglądało jak balon, psinka strasznie cierpiał, nie mógł oddawać moczu. Na szczęście uniknął amputacji prącia, jest wyleczony. Pomimo tak strasznych doświadczeń, Cacuś bardzo ufa człowiekowi, jest tak słodki i przyjazny, nie można przejść koło niego obojętnie. To jeszcze młody psiak, ma dopiero ok. 3-4 lat. Pomóżmy mu znaleźć dom, on tak pragnie być blisko człowieka. Jest malutki, grubiutki i cudowny. Kontakt w sprawie pieska: tel. 501-732-982 Lilikth, dlaczego na allegro są zdjecia Pysia? Quote
lilith27 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 troszkę zejdzie zanim się zaktualizuje jutro zajrzyj w ogłoszenie Quote
Monday Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Co do wydatków na Pysia, żeby pamiętać: "jamor" napisał(a):"red" napisał(a):Fajnie, że zrobiłeś zdjęcia na odchodne Pysia, naprawdę sympatyczni ludzie. Trzymajmy kciuki, żeby było wszystko ok. Cackowi się poszczęściło...wygryzł Pysia i sam teraz dupkę grzeje.....jemu też znajdziemy super domek. Jamor nie odrobaczyłyśmy go, dziś nie było weta. Pokryjemy koszt odrobaczenia. wstrzelił sie w jego miejsce ze nawet tuptus z dinem nie zauwazyli podmianki. dałem mu 1,5 tabletki cestala i friprex roz. L ( drapał sie, widac tez na zdjeciach) Quote
tula Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A Cacuś jest dzisiaj w Metrze, niestety jeszcze ze starymi zdjęciami bo ogłoszenie dodawałam wczoraj do południa. Quote
red Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Miałam jeden b.fajny telefon z okolic Olkusza, ludzie nie mają jednak internetu i nie da rady pokazać im zdjęć Cacusia. Jutro może uda im się dotrzeć do internetu, mają dzwonić. Tp był jedyny telefon, w gazecie zdjęcia są pewnie słabe. Ale i tak miał szczęście, od razu go pokazali. Tula, masz dobrą rękę.... Quote
lilith27 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 a mms-y odbierają? komórką fotki ja kiedyś wysyłałam Quote
red Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 No i Cacuś jedzie w sobotę do domu k. Olkusza.....przyjadą po niego, a ja z nimi do Jamora......Fajni ludzie, ale czekamy spokojnie do piątku, co by się coś nie odmieniło.... Quote
Monday Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 red napisał(a):no i cacuś jedzie w sobotę do domu k. Olkusza.....przyjadą po niego, a ja z nimi do jamora......fajni ludzie, ale czekamy spokojnie do piątku, co by się coś nie odmieniło.... wspaniale!!!! :) A weźmiesz ze sobą papiery schroniskowe??? Niech wypełnią na miejscu. Czyli odstępujesz miejsce u jamora, czy w sobotę zabierasz innego psiaka? Np. tego co miał ten niedowład nóg? Quote
Recommended Posts