Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika89']Pozostaje jeszcze płynięcie statkiem. Dłuższe, ale pewniejsze.[/QUOTE]

Też prawda :)
Ale wiesz, nie każdy taki świrus jak my, że 3/4 swojego życia podporządkowuje czworonogom:eviltong:

Posted

[quote name='paula_t']Też prawda :)
Ale wiesz, nie każdy taki świrus jak my, że 3/4 swojego życia podporządkowuje czworonogom:eviltong:[/QUOTE]
ooooo nie kochana to my jesteśmy normalni, a inni są wyczłowieczeni i tyle:)

Posted

Poszło 300 zł na hotelik Liderka. Na koncie zostało 680, bo przyszło już 110 od p.b na luty! :)
U Kasi płacimy po miesiącu, więc to było na styczeń. Zapłaciłam jednak tak, jakby Liderek był tam już cały miesiąc (a nie od dwunastego) w ramach zagospodarowania (Kasia np kupiła mu to fioletowe leżanko) - ale uzupełnię mu sama tą swoją samowolkę ;) żeby nie szło ze składek (ale dopiero jak dostanę kasę z drugiej pracy, koło dziesiątego)

Posted

Tak jak spływają, byle raz na miesiąc - Po prostu mentalnie trzeba od sumy na koncie Liderka odjąć 300 zł. Niby ma dzisiaj 680, ale już leci luty, więc w pewnym sensie codziennie mu 10 zł z tego konta ubywa, ale widać to dopiero po miesiącu.. To jest jedyny przeze mnie psiak rozliczany po miesiącu i trochę mnie to stresuje.

Posted

Nic się Ciotka nie stresuj, dobrze będzie :) Codziennie trzeba z tego konta odejmować 10zł, ale Liderek ma praktycznie komplet deklaracji, więc też co jakiś czas będzie się do tej kwoty dokładać spływające deklaracje.

Posted

Melduję, że wpłynęło 30 od Bety Eso (tak się domyślam) i 30 od Toski (zaksięgowałam na styczeń?)

Nasz królewicz ma 740 zł na koncie. Krezus jeden... ;)

Posted

[quote name='Bjuta']Melduję, że wpłynęło 30 od Bety Eso (tak się domyślam) i 30 od Toski (zaksięgowałam na styczeń?)

Nasz królewicz ma 740 zł na koncie. Krezus jeden... ;)[/QUOTE]
Tak, na pewno od Bety Eso, ponieważ pisała do mnie na fb, że zrobiła przelew, przepraszam, że tu nie poinformowałam:oops::oops:

Posted

[quote name='Bjuta']Melduję, że wpłynęło 30 od Bety Eso (tak się domyślam) i 30 od Toski (zaksięgowałam na styczeń?)

Nasz królewicz ma 740 zł na koncie. Krezus jeden... ;)[/QUOTE]

zaksięguj na luty,bo tak jak pisałam ,za styczeń płaciłam jeszcze do schroniska :)

Posted

Dziewczyny może ma ktoś coś do dorzucenia na psisłownik? W ramach podlinkowywania na nowo różnych wątków, przypomniałam sobie o nim:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/133777-Psis%C5%82ownik-dogomanii[/url]

Posted

[quote name='Bjuta']Dziewczyny może ma ktoś coś do dorzucenia na psisłownik? W ramach podlinkowywania na nowo różnych wątków, przypomniałam sobie o nim:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/133777-Psisłownik-dogomanii[/URL][/QUOTE]
coś tam dorzuciłam:)
A Liderek to mi wybaczy jak zaproszę na giełdę staroci:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239481-Gie%C5%82da-staroci-i-nie-tylko-dla-Milo-do-10-02-2013-godz-22-00[/url]