paula_t Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Monika89']Pozostaje jeszcze płynięcie statkiem. Dłuższe, ale pewniejsze.[/QUOTE] Też prawda :) Ale wiesz, nie każdy taki świrus jak my, że 3/4 swojego życia podporządkowuje czworonogom:eviltong: Quote
asiuniab Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='paula_t']Też prawda :) Ale wiesz, nie każdy taki świrus jak my, że 3/4 swojego życia podporządkowuje czworonogom:eviltong:[/QUOTE] ooooo nie kochana to my jesteśmy normalni, a inni są wyczłowieczeni i tyle:) Quote
Bjuta Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Poszło 300 zł na hotelik Liderka. Na koncie zostało 680, bo przyszło już 110 od p.b na luty! :) U Kasi płacimy po miesiącu, więc to było na styczeń. Zapłaciłam jednak tak, jakby Liderek był tam już cały miesiąc (a nie od dwunastego) w ramach zagospodarowania (Kasia np kupiła mu to fioletowe leżanko) - ale uzupełnię mu sama tą swoją samowolkę ;) żeby nie szło ze składek (ale dopiero jak dostanę kasę z drugiej pracy, koło dziesiątego) Quote
paula_t Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dziękujemy Bjuta za prezencik dla Liderka:loveu: Czyli nie płacimy z góry tylko dopiero po miesiącu? Do kiedy najlepiej, żeby spływały deklaracje? Quote
Bjuta Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Tak jak spływają, byle raz na miesiąc - Po prostu mentalnie trzeba od sumy na koncie Liderka odjąć 300 zł. Niby ma dzisiaj 680, ale już leci luty, więc w pewnym sensie codziennie mu 10 zł z tego konta ubywa, ale widać to dopiero po miesiącu.. To jest jedyny przeze mnie psiak rozliczany po miesiącu i trochę mnie to stresuje. Quote
paula_t Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Nic się Ciotka nie stresuj, dobrze będzie :) Codziennie trzeba z tego konta odejmować 10zł, ale Liderek ma praktycznie komplet deklaracji, więc też co jakiś czas będzie się do tej kwoty dokładać spływające deklaracje. Quote
paula_t Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Odwiedzam Lidercia kochanego, żeby nie czuł się samotny ;) Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Ja tez odwiedzam naszego przytulaczka :) Quote
paula_t Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Może będą jakieś zdjęcia paróweczki:razz: Nie mogę się doczekać:loveu: Quote
Bjuta Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Melduję, że wpłynęło 30 od Bety Eso (tak się domyślam) i 30 od Toski (zaksięgowałam na styczeń?) Nasz królewicz ma 740 zł na koncie. Krezus jeden... ;) Quote
asiuniab Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bjuta']Melduję, że wpłynęło 30 od Bety Eso (tak się domyślam) i 30 od Toski (zaksięgowałam na styczeń?) Nasz królewicz ma 740 zł na koncie. Krezus jeden... ;)[/QUOTE] Tak, na pewno od Bety Eso, ponieważ pisała do mnie na fb, że zrobiła przelew, przepraszam, że tu nie poinformowałam:oops::oops: Quote
Bjuta Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 To ja już sobie zapamiętam jej dane - i będę rozpoznawać wpłaty. :) Quote
Toska1 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bjuta']Melduję, że wpłynęło 30 od Bety Eso (tak się domyślam) i 30 od Toski (zaksięgowałam na styczeń?) Nasz królewicz ma 740 zł na koncie. Krezus jeden... ;)[/QUOTE] zaksięguj na luty,bo tak jak pisałam ,za styczeń płaciłam jeszcze do schroniska :) Quote
Bjuta Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Dziewczyny może ma ktoś coś do dorzucenia na psisłownik? W ramach podlinkowywania na nowo różnych wątków, przypomniałam sobie o nim: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/133777-Psis%C5%82ownik-dogomanii[/url] Quote
paula_t Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 A ja znowu, tak jak i o metamorfozach o nim nie słyszałam:oops: Quote
Mysza2 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Bjuta']Dziewczyny może ma ktoś coś do dorzucenia na psisłownik? W ramach podlinkowywania na nowo różnych wątków, przypomniałam sobie o nim: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/133777-Psisłownik-dogomanii[/URL][/QUOTE] coś tam dorzuciłam:) A Liderek to mi wybaczy jak zaproszę na giełdę staroci:) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239481-Gie%C5%82da-staroci-i-nie-tylko-dla-Milo-do-10-02-2013-godz-22-00[/url] Quote
asiuniab Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='paula_t']A ja znowu, tak jak i o metamorfozach o nim nie słyszałam:oops:[/QUOTE] Paula nie martw się, to tak jak ja;) Quote
Kryzia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Z bazarku dla Liderka jest 105 zł :) Poproszę skarbnika o nr konta. Quote
paula_t Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Kryzia']Z bazarku dla Liderka jest 105 zł :) Poproszę skarbnika o nr konta.[/QUOTE] Super wynik, gratuluję:multi: Quote
Recommended Posts