Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie to się nowe dogo zaczyna powoli podobać, ale dopiero jak ktoś mi powiedział, że subskrypcje są w profilu pod hasłem "moja zwartość". To jedno mogli wyciągnąć na górę. A poza tym jest przejrzyściej.

Posted

Bjuta,pod hasłem"moja zawartość"nie ma subskrybcji niestety,tylko wątki na których się udzielałaś.

Subskrybcje zginęły,tak podano na forum administracji.Trzeba je kompletować od nowa,zaznaczając na

danym wątku,na górze po prawej stronie"śledź ten wątek".ONe będą się gromadzić w "lubiana zawartość".

Posted

Bjuta,pod hasłem"moja zawartość"nie ma subskrybcji niestety,tylko wątki na których się udzielałaś.

Subskrybcje zginęły,tak podano na forum administracji.Trzeba je kompletować od nowa,zaznaczając na

danym wątku,na górze po prawej stronie"śledź ten wątek".ONe będą się gromadzić w "lubiana zawartość".

Dobrze wiedzieć... :question:

Posted

Jak zwykle pierwszego poszło 300 zł opłaty czynszowej, a na koncie Liderka jest już prawie nazbierane na następny miesiąc! Księgowanie u parówy jest zajęciem totalnie bezstresowym! :) :) :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

To cudne stworzonko jeszcze nie w swoim DS??? Szok!

To szczególne stworzonko nadal u nas :-)

Liderek ma się całkiem nieźle poza tymi spacerami, których nadal nie cierpi :-) Trochę nam psisko spokorniało bo jego rolę przejęła nowa tymczasowiczka czyli Tośka. Teraz to ona burczy na inne psiaki i sprowadza je do pionu - Liderkowi też się dostało więc teraz schodzi jej z drogi i generalnie jest bardzo grzeczny :-)

2hqbcxu.jpg

9thl3b.jpg

xgl9gy.jpg

ilx8a1.jpg

2zfn88x.jpg

Posted

Ha! Ktoś wreszcie postawił Liderka do pionu :D
Ja to czasem jak wychodzę z moim Bandziorem na spacer, który chodzi, wącha, siada i jak to my mówimy, na starość zebrało mu się na kontemplację (czyli siedzi i ogląda) i tak chodzimy ponad godzinę, półtorej, to marzę o tym, żeby nie lubił spacerków jak Liderek ;)

Posted

Ja to czasem jak wychodzę z moim Bandziorem na spacer, który chodzi, wącha, siada i jak to my mówimy, na starość zebrało mu się na kontemplację (czyli siedzi i ogląda) i tak chodzimy ponad godzinę, półtorej, to marzę o tym, żeby nie lubił spacerków jak Liderek ;)

:megagrin: :megagrin: :megagrin:

To w końcu spacerujecie czy "kątem plujecie"  :megagrin: :megagrin: