Bjuta Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Mnie to się nowe dogo zaczyna powoli podobać, ale dopiero jak ktoś mi powiedział, że subskrypcje są w profilu pod hasłem "moja zwartość". To jedno mogli wyciągnąć na górę. A poza tym jest przejrzyściej. Quote
azalia Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Bjuta,pod hasłem"moja zawartość"nie ma subskrybcji niestety,tylko wątki na których się udzielałaś.Subskrybcje zginęły,tak podano na forum administracji.Trzeba je kompletować od nowa,zaznaczając nadanym wątku,na górze po prawej stronie"śledź ten wątek".ONe będą się gromadzić w "lubiana zawartość". Quote
__Lara Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Bjuta,pod hasłem"moja zawartość"nie ma subskrybcji niestety,tylko wątki na których się udzielałaś. Subskrybcje zginęły,tak podano na forum administracji.Trzeba je kompletować od nowa,zaznaczając na danym wątku,na górze po prawej stronie"śledź ten wątek".ONe będą się gromadzić w "lubiana zawartość". Dobrze wiedzieć... :question: Quote
Bjuta Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Jak zwykle pierwszego poszło 300 zł opłaty czynszowej, a na koncie Liderka jest już prawie nazbierane na następny miesiąc! Księgowanie u parówy jest zajęciem totalnie bezstresowym! :) :) :) Quote
Toska1 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Mój "czynsz" dla Liderka posłany :) a z nim głaski dla starszego pana :) Quote
paula_t Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 I ja wreszcie przy pomocy innych odnalazłam wątek Lidercia :) Quote
Panna Marple Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Alleluja!!! Niech żyje nowe dogo! :megagrin: Quote
Figunia Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 To cudne stworzonko jeszcze nie w swoim DS??? Szok! Quote
kasiainat Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 To cudne stworzonko jeszcze nie w swoim DS??? Szok! To szczególne stworzonko nadal u nas :-) Liderek ma się całkiem nieźle poza tymi spacerami, których nadal nie cierpi :-) Trochę nam psisko spokorniało bo jego rolę przejęła nowa tymczasowiczka czyli Tośka. Teraz to ona burczy na inne psiaki i sprowadza je do pionu - Liderkowi też się dostało więc teraz schodzi jej z drogi i generalnie jest bardzo grzeczny :-) Quote
Panna Marple Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Nie ma to jak kobieta przejmie stery:) Pan Serdel poskromiony:) Quote
Toska1 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ależ pięknie wygląda Liderek :loveu: głaski dla niego nieustanne ! "czynsz"za listopad już posłany :) Quote
AgusiaP Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Śliczny, straszy seniorek z Laderka :) A Tosia też wiekowa panienka, ale widzę, że ustawia wszystkich po kątach :) Quote
Mysza2 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 A cóż to za przystojny pan na tych zdjęciach:) Quote
paula_t Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ha! Ktoś wreszcie postawił Liderka do pionu :D Ja to czasem jak wychodzę z moim Bandziorem na spacer, który chodzi, wącha, siada i jak to my mówimy, na starość zebrało mu się na kontemplację (czyli siedzi i ogląda) i tak chodzimy ponad godzinę, półtorej, to marzę o tym, żeby nie lubił spacerków jak Liderek ;) Quote
Figunia Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ależ on jest cudny, tylko się zakochać. Te oczy! Bródka! Brewki!!!Figurka...Niesamowity jest! Quote
Mysza2 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ja to czasem jak wychodzę z moim Bandziorem na spacer, który chodzi, wącha, siada i jak to my mówimy, na starość zebrało mu się na kontemplację (czyli siedzi i ogląda) i tak chodzimy ponad godzinę, półtorej, to marzę o tym, żeby nie lubił spacerków jak Liderek ;) :megagrin: :megagrin: :megagrin: To w końcu spacerujecie czy "kątem plujecie" :megagrin: :megagrin: Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ja to bym chciala tak postac I pokontemplowac. Moj szczenior ciaga mnie biegusiem po calym sasiedztwie. Quote
Recommended Posts