paula_t Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Panna Marple napisał(a):Faceci w czerni;) margoth137 napisał(a):Mafia Liderowska:) A czy na pierwszym planie to nie przypadkiem kobita?:D Tinka?:roll: Quote
Panna Marple Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Hi, hi:lol:. Cóż...w mafii też są kobiety:evil_lol: Quote
kasiainat Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Panna Marple napisał(a):Hi, hi:lol:. Cóż...w mafii też są kobiety:evil_lol: W tej mafii oprócz Liderka to same kobietki. Co prawda Lider jest tylko jeden ale niektóre dużo od niego charakterkiem nie odstają :-) Quote
paula_t Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 kasiaprzystał napisał(a):W tej mafii oprócz Liderka to same kobietki. Co prawda Lider jest tylko jeden ale niektóre dużo od niego charakterkiem nie odstają :-) To z Liderka taki rodzynek wśród tylu babek?:cool3: Quote
Panna Marple Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Wiedział jak się ustawić:evil_lol:- pan Serdel w haremie:evil_lol: Quote
Toska1 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 jak tam Liderek ? pogoda go nie rozpieszcza-raz wściekłe upały, teraz znowu ulewy ,a starsi panowie to niezbyt lubią takie zmiany :) Quote
Bjuta Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Mój Filip staruszek, ostatnimi dniami zachowuje się jakby miał 200 lat. Strasznie te wahania na niego działają. Quote
Panna Marple Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Mój starszak źle znosi deszcz i wilgoć:shake: Quote
kasiainat Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Przepraszam, za brak informacji ale ostatnio sama ledwo się kulam przez te zmiany pogody :oops: Odwiedziła nas dogomaniaczka Magda222 i myślałam, ze może będą zdjęcia Liderka ale Magda ma problem z aparatem. Liderek był bardzo grzeczny podczas jej wizyty i chętnie przyjmował smaczki od "obcego" :lol: Z Liderka leń śmierdzący się zrobił i ogólnie nie chce mu się chodzić na spacerki. Wychodzi za bramkę, przejdzie z 200 m i z powrotem biegnie do domu. Ku jego ogromnemu niezadowoleniu wychodzi teraz na spacerki na smyczy, dopiero tak z 500 m od domu go odpinam i wtedy już nie opłaca mu się zawracać i idzie nie bardzo zadowolony dalej :evil_lol: a wszystko w trosce o jego zanikającą talię :-) Nadal jest nerwusem - aktualnie wszystkie czarne psiury u nas gubią ogromne ilości sierści więc codziennie się czeszemy, czego Lider po prostu nie znosi i już dwa razy chciał mnie zeżreć. A jak widzi szczotkę w ręce to od razu ucieka do swojego pokoju :-) Quote
asiuniab Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 zdjęć u mnie nie widać, ale wiadomości super; cieszę się, że Liderek może uciec do swojego pokoju:), no i że ma swoje przyzwyczajenia, nie lubi dużo chodzić i już!! o już teraz widzę zdjęcia:) cudny parówek:) Quote
Ingrid44 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 takie piekne tereny a Liderek to "len smierdzacy"i nie docenia :lol::cool3::lol: Quote
Panna Marple Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='AgusiaP']I wyczesany też być nie lubi ;)[/QUOTE] Bo on nie musi poprawiać sobie urody:diabloti: Quote
Toska1 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 poszedł "czynsz" dla Liderka :) i głaski dołączam :) Quote
paula_t Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 I mój także :) Liderek to już starszy pan i nic dziwnego, że ma swoje przyzwyczajenia i humorki:evil_lol: Quote
Bjuta Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Księgowość prowadzę teraz marnie, bo tylko jak nie ma burz... A u nas w górach ciągle grzmi i grzmi :) Quote
Panna Marple Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Trudno to pogodą nazwać...Albo duszno, parno i gorąco, albo leje.. Quote
Recommended Posts