Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panna Marple napisał(a):
Hi, hi:lol:. Cóż...w mafii też są kobiety:evil_lol:

W tej mafii oprócz Liderka to same kobietki.
Co prawda Lider jest tylko jeden ale niektóre dużo od niego charakterkiem nie odstają :-)

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
W tej mafii oprócz Liderka to same kobietki.
Co prawda Lider jest tylko jeden ale niektóre dużo od niego charakterkiem nie odstają :-)

To z Liderka taki rodzynek wśród tylu babek?:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam, za brak informacji ale ostatnio sama ledwo się kulam przez te zmiany pogody :oops: Odwiedziła nas dogomaniaczka Magda222 i myślałam, ze może będą zdjęcia Liderka ale Magda ma problem z aparatem. Liderek był bardzo grzeczny podczas jej wizyty i chętnie przyjmował smaczki od "obcego" :lol:
Z Liderka leń śmierdzący się zrobił i ogólnie nie chce mu się chodzić na spacerki. Wychodzi za bramkę, przejdzie z 200 m i z powrotem biegnie do domu. Ku jego ogromnemu niezadowoleniu wychodzi teraz na spacerki na smyczy, dopiero tak z 500 m od domu go odpinam i wtedy już nie opłaca mu się zawracać i idzie nie bardzo zadowolony dalej :evil_lol: a wszystko w trosce o jego zanikającą talię :-)
Nadal jest nerwusem - aktualnie wszystkie czarne psiury u nas gubią ogromne ilości sierści więc codziennie się czeszemy, czego Lider po prostu nie znosi i już dwa razy chciał mnie zeżreć. A jak widzi szczotkę w ręce to od razu ucieka do swojego pokoju :-)

Posted

zdjęć u mnie nie widać, ale wiadomości super; cieszę się, że Liderek może uciec do swojego pokoju:), no i że ma swoje przyzwyczajenia, nie lubi dużo chodzić i już!!

o już teraz widzę zdjęcia:) cudny parówek:)