Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przekazuję wieści od Jamora - spełniam jego prośbę :roll:
1 . Nasle na Was komornika, bo zapominacie ze pies jest u mnie w hotelu , przestane go karmic i wystawie przed brame
2. Pani Iwona, ksiegowa z frimy IWETMOT z warki jest zainteresowaną adopcją Dina, wiec cycki w gore i ruszyc cztery litery- tu macie tel. 512 268 157. Widziała go na razie na zdjeciach i bardzo jej sie spodobał

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za offa, ale szukam kogoś na już do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej koło Mińska Mazowieckiego a dokładnie w Zakole-Wiktorowo!! Najlepiej jutro albo w piątek!! PLEASE !!

Posted

prosze o zabranie z hotelu Dina do 26 czerwca do go.14.00. totalna zlewka na moje apele o zaległosciach. nawet sie nie zapytacie czy zyje, jak sie czuje itd. przykro mi ze tak wyglada moj pierwszy wpis po 6 miesiacach bana za dupomanie,ale to ja codzienie gówna po nim sprzątam,karmie i dbam aby był zdrowy .pozdrawiam

Posted

NIE JEST TAK, ŻE OLEWAMY DINUSIA - ROBIMY OGŁOSZENIA - MA MNÓSTWO OGŁOSZEŃ, TYLKO KTO ZECHCE PSIAKA BEZ JEDNEGO OCZKA?? NO WŁAŚNIE - W TYM JEST PROBLEM

Wiesz chciałabym codzienie sprzątąc gówna po psach, karmić je, głaskać, pielęgnować - TO TAKIE MOJE MARZENIE I NIE ZA KASE!! BO JA KOCHAM TE WSZYSTKIE BEZPAŃSKIE PIEPRZONE KUNDELKI !!
Ultimatum paskudne !

Guest Elżbieta481
Posted

Może poszedłby na spłatę ratalną?Ile wynosi ten dług?
Elżbieta

Posted

agusiazet napisał(a):
Bardzo paskudne:( Tak jest tylko wtedy, gdy hotel dla psów to tylko biznes:( Jaki dług ma Dino? Gdzie jest jakieś rozliczenie z hotelu, na której stronie?
Jestem z watku bezdomnego onka i tez ponawiam pytanie.

Guest Elżbieta481
Posted

Nie widzę rozliczenia.Ślepa jestem?
E/W