Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie. Ja znam Tuptusia. Zresztą jestem jedna z fanek opowieści z twojego hoteliku. To podnosi bardzo na duchu i niesamowicie poprawia humor.
To właśnie ja rozmawiałam na temat Dinusia i będę zapewne bardzo często"atakować" telefonicznie i nie tylko Jamora. Jestem agresywna:evil_lol::evil_lol: jak Dinuś, bo mam mało centymetrów w górę, więc czyms trzeba nadrobić. :evil_lol::evil_lol:

Posted

aaaa i mam taką wiadomość, że "wynegocjowałam":mad::mad: 100 zł miesięcznie na Dinusia od TSPZ
jestem wredna :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
wiem:evil_lol::evil_lol:

Posted

Basia1968 napisał(a):
aaaa i mam taką wiadomość, że "wynegocjowałam":mad::mad: 100 zł miesięcznie na Dinusia od TSPZ
jestem wredna :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
wiem:evil_lol::evil_lol:

I bardzo dobrze, szkoda że tylko tyle :diabloti::diabloti:

No to będą dwa jednookie potworki w jednym kojcu :evil_lol:

Posted

Dinuś bardzo bardzo zadowolony usiadł na tylnym siedzeniu,niestety nie zmieścił się do kociego transporterka mimo ze jest malutki to jednak od kota wiekszy:)czekam na wieści jak minęła mu podróż no i jak w nowym miejscu....mam nadzieje ze nie zjadł nikogo.

Posted

Dino dojechał. siedział za kierownicą. Własciwy kieorwca z pasazerem byli zwiazani w bagazniku. Dino wysiadł, chlapnął drzwiami ze szyba wypadła. z kopa otworzył sobie brame i sie zaczeło. Z bani wybił mi jedynke , potem rzucił sie na córke i przegryzł jej tętnice z nadgarstku. Potem przeskoczył przez ogrodzenie ,zgwałcił sąsiadke, udusił jej krowe i zjadł małego prosiaka. Nie co sie dalej dzieje na zewnatrz bo pozamykalismy sie w mieszkaniu. zaraz poszukam zdjeć. uwaga, bardzo drastyczne.

Posted

jamor napisał(a):
Dino dojechał. siedział za kierownicą. Własciwy kieorwca z pasazerem byli zwiazani w bagazniku. Dino wysiadł, chlapnął drzwiami ze szyba wypadła. z kopa otworzył sobie brame i sie zaczeło. Z bani wybił mi jedynke , potem rzucił sie na córke i przegryzł jej tętnice z nadgarstku. Potem przeskoczył przez ogrodzenie ,zgwałcił sąsiadke, udusił jej krowe i zjadł małego prosiaka. Nie co sie dalej dzieje na zewnatrz bo pozamykalismy sie w mieszkaniu. zaraz poszukam zdjeć. uwaga, bardzo drastyczne.
:roflt::roflt::roflt:Jamor, Grisham to przy tobie pikuś. Jedynie detektyw Rutkowski mógłby powalczyć.

Posted

:mdleje::roflt::cool2::crazyeye:ludeczkowie ale czaderski opis jesuuuuuu! czlek pada na kolana ! Dinus , trafiles do miejsca zaczarowanego:multi::multi::loveu::loveu:

Posted

jak na razie wszystko spoko. dzis juz smiało smigał i bawił sie z mniejszymi psami. Nie wykazuje zadnej agresji. to ze szczeka sobie , skacze , trurla z innymi psami to zwykła zabawa i przepychanki. Nie rozłozy skrzydeł bo w grupie wszystko ustawia Tuptus. według proporcji agresji to tuptus powinien juz byc 20 razy uspiony+ 3 razy krzesło elektryczne i 2 razy rozstrzelany. dzis mielismy odwiedziny przez Lilutosi z dogo. sekunde po przekroczeniu progu furtki Tuptus juz siedział na jej kozaczku z zebiskami kobry.
Dino pcha sie na kolana. jak juz usiadzie to stzrela swym slepiem na prawo i lewo , pilnuje aby kto mu pańcia nie zabrał. taki mały zazdrosnik

Posted

Basiu, to zmien tytul, zeby nie zapeszyc.

Jamor to Ty chlopie polski Cezar Milan jestes, u Ciebie psy wiedza kto jest przewodnikiem i od razu przestaja fikac i strzelac glupoty.