Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Może jamor poszedłby na spłatę ratalną?No gdzie ta dziewczyna ma zabrać tego psiaka?Dziś 23 to są dwa dni na zabranie.. Ile miesięcznie to wynosi?Jakby tak na poczet długu 100 zł+miesięczna opłata to ile by było?Nie wierzę,żebyśmy Basię zostawili-to niemożliwe,żeby sama została z tym bigosem.. Spróbuj Basiu poprosić o rozłożenie na raty.. Nie wiem co Ty zrobisz..Jasna Anielka. E/W Quote
agusiazet Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Kto jest księgowym Dina??? Czy on ma jakieś stałe deklaracje? Ja nawet nie znalazłam na wątku ile kosztuje jego miesięczny pobyt u Jamora? Deklaruję 100 zł na spłatę długu i 30 zł miesięcznej deklaracji! Może ktoś jeszcze się dołoży??? PS. Jak to dobrze, że hotelik w Mielcu nie releguje psów za długi, nasz piękny Baj też by wyleciał:( PS.2 Komu mam przelać pieniądze? Quote
Monika_tbg Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 100 post jest rozliczenie za wrzesień 2010 150 post część za luty 154 post dopełnienie lutego 161 post luty zapłacony cały Quote
Monika_tbg Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ja doczytałam na wątku 12 zł za dobę, ale czy tak jest czy nie to nie wiem Basia musi powiedzieć, właśnie przeleciałam cały wątek Dinuta, a księgową jest chyba AgusiaW tzn tak mnie się wydaję że na koncie fundacyjnym jak wpływały jakieś pieniążki to wiedziała co i jak Quote
agusiazet Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Monika_tbg napisał(a):100 post jest rozliczenie za wrzesień 2010 150 post część za luty 154 post dopełnienie lutego 161 post luty zapłacony cały To są takie wyrywkowe informacje. A mnie chodzi o konkretną rozpiskę (najlepiej w pierwszym poście), kto ile deklarował na stałe, jednorazowo, ile wpłynęło, ile przelano do Jamora, a ile na dzień dzisiajszy wynosi dług! Bo, jeśli w grę wchodzą pieniądze, jak dla mnie, wszystko musi być jasno i przejrzyście, inaczej jet galimatias! Quote
Monika_tbg Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 to jest jasne że musi być wszystko przejrzyście, ale ja wyciągnęłam te informacje na szybko co znalazłam, resztę to musi już Basia podać Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Z postu nr.20-mowa jest o kwocie w wysokości 360 zł.Ja rozumiem,że to jest miesięczna opłata.Z innych postów rozumiem,że wpłacone jest do lutego.I tu już nie rozumiem..mamy nie zapłacone: marzec,kwiecień,maj,czerwiec..To jest więcej niż 600 zł.Bez dokładnej informacji o wysokości zaległości do niczego nie dojdziemy. Musimy wiedzieć z jaką kwotą mamy się zmierzyć.Basiu-jesteś wyjątkowym Człowiekiem i bardzo pragniemy pomóc.. Elżbieta Quote
dusje Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 jamor napisał(a):prosze o zabranie z hotelu Dina do 26 czerwca do go.14.00. totalna zlewka na moje apele o zaległosciach. nawet sie nie zapytacie czy zyje, jak sie czuje itd. przykro mi ze tak wyglada moj pierwszy wpis po 6 miesiacach bana za dupomanie,ale to ja codzienie gówna po nim sprzątam,karmie i dbam aby był zdrowy .pozdrawiam jamor, daj szanse na zebranie kasy i spasuj nieco.Od poczekania na kase nie umrzesz, co? ;):lol: Szanuje Twoja robote ale nie lubie takiego podejscia do tematu.Dogo znasz, wiesz ze ludzie wypruwaja sobie flaki zeby dac pare zlotych na bezdomniaki i ze tylko nieliczni tutaj jezdza wypasionymi furami a pod nogami maja dywan z euro i wypasione wille z mikro i makro plazma w kazdym salonie! Co zawinil ten ciapek? Gowno zawinil,obarczyl ludzi dobrej woli swoim istnieniem i tyle. Licze na to,ze dasz czas na splacenie zaleglosci no i tylko tyle w temacie. P.S. Na marginesie: blad dogo ze godzi sie na wszelakie stawki hotelowe.Dalabym 250-350 max w zaleznosci od wagi psa itd i basta!Nie podoba sie - szukajcie sobie klientow w necie i zarabiajcie! Dogo zyje dzieki hotelom a hotele dzieki bezdomniakom,quzwa.tyle ze to dogo decyduje o oddaniu psa do hotelu Quote
pikola Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ja mysle ze z czlowiekiem sie bedzie mozna dogadac.Nie wierze w inna opcje.. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Basiu-czyli zostaje: kwiecień - 360,- maj - 360,- czerwiec - 360 ---------------- razem 1.080 - zaległość Należy doliczyć zbliżający się lipiec - 360,- --------- Razem daje nam to 1.440.- ------------ Nie-żle.W poście 20-jest podana kwota 360,-Jesli w marcu wpłacono 300,-to jest zaległe 60 zł. W sumie:1.500 zł. -Czy będziesz Basiu próbowała dogadać się z jamorem? Elżbieta Quote
Basia1968 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Zaległość to kwiecień i maj - po 300 zł no i dojdzie czerwiec wiecie co mieliśmy różne psy na tymczasie,mamy na hotelach u murki u asi ale w życiu nikt nie wypieprzyłby psa za to że ma dług 600 zł - jamor do końca lipca zabierzemy psiaka a do końca czerwca spłacimy dług - nie zabiorę go 26 czerwca bo nie mam gdzie - Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 To w takim razie rozumiem,że 600 zł+300 czerwiec=900 zł. ------------------- Drogie to jest. Basiu to podasz konto? E/W Quote
Basia1968 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 już podaję FUNDACJA NA RZECZ RATOWANIA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT "HAPPY GARDEN" W TARNOBRZEGU [FONT=MS Shell Dlg 2]ul. Wyspiańskiego 18/26 39-400 Tarnobrzeg[/FONT] REGON 180672033 NIP 867 222 62 52 NR KONTA BANK SPÓŁDZIELCZY W TARNOBRZEGU 35 9434 0002 2001 1000 0977 0001 całe popołudnie szukany malutkiej suni, która zaginęła /wątek 8 szczeniaczków ze stodoły/, osiem psów zdycha z głodu we wsi nieopodal naszego miasta Quote
Basia1968 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 nie nie skończy się - gdybym była twardzielem to bym po prostu olała wszystkie psy, koty i inne czworonogi. Ale nie jestem, kocham te stworzenia i nawet to, że jak w przypadku Dinusia - nie ma juz psina miejsca bo nie ma kasy - ja stanę na głowie i znajdę mu lokum. Ktoś powie zapewne - to po cholerę się za to bierzesz jak nie masz mozliwośći??? a dlatego, że może się uda, może znajdzie się rozwiązanie, może ktoś pomoże! Jeśli doczekam się swojego terenu i miejsca na prztrzymywanie psiaków gwarantuje, że co najmniej 10 psiaków będzie u mnie za free mieszkać! Będę zbierac po nich gówna z przyjemnością, karmić je z przyjemnością, doglądać z przyjemnością i będę je kochać!!!!! Jestem rozżalona niesamowicie!!!! Jest mi ciężko!! Ale pojebać to co ja czuję teraz szukamy kasy!! bo od tego zależy życie psinki! Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Basiu-ja wiem,że jest ciężko i nie gniewaj się na mnie za to co napisze,ale powiadom jamora,że my spłacimy ten dług.Dlaczego?A dlatego,żebyś nie znalazła się w sytuacji,że on postawi psa pod drzwiami.. Mnie sie wogóle wydaje,że był juz zwrot jakiegos psa od niego-ale może mylą mi się hotele? Byc może mój pesymizm znowu się odezwał,ale tak jakos mi dziwnie po tym wszystkim..Ja rozumiem biznes,ale mysle,że bym tak nie potrafiła. I wiesz co?Jeszcze i my bedziemy miały swoje hotele i psy pod nasza opieką szczęśliwe,bezpieczne i najedzone..Jeszcze będziemy górą! My oboje z uwagi na wiek-może nie w tym życiu,ale jeszcze bedzie dobrze w tym kraju i jeszcze wielu psom pomożemy!I do góry wysoko głowa! Elżbieta Quote
pikola Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Basia1968 napisał(a):nie nie skończy się - gdybym była twardzielem to bym po prostu olała wszystkie psy, koty i inne czworonogi. Ale nie jestem, kocham te stworzenia i nawet to, że jak w przypadku Dinusia - nie ma juz psina miejsca bo nie ma kasy - ja stanę na głowie i znajdę mu lokum. Ktoś powie zapewne - to po cholerę się za to bierzesz jak nie masz mozliwośći??? a dlatego, że może się uda, może znajdzie się rozwiązanie, może ktoś pomoże! Jeśli doczekam się swojego terenu i miejsca na prztrzymywanie psiaków gwarantuje, że co najmniej 10 psiaków będzie u mnie za free mieszkać! Będę zbierac po nich gówna z przyjemnością, karmić je z przyjemnością, doglądać z przyjemnością i będę je kochać!!!!! Jestem rozżalona niesamowicie!!!! Jest mi ciężko!! Ale pojebać to co ja czuję teraz szukamy kasy!! bo od tego zależy życie psinki!:happy1::happy1::happy1: Quote
Basia1968 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Eluniu takich ludzi mi potrzeba jak Ty. Ja wyję do monitora, bo nie mam juz pomysłu!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Bedzie dobrze!I Dino znajdzie dom i Ty będziesz szczęsśiwa i zadowolona!Zobaczysz! A teraz obie do boju-dla Dina,o jego bezpieczny i dobry dom!Basia do przodu. Nie patrz w tył.Są tu ludzie,którzy nie zapomną ile dobrego robiłas,robisz i zrobisz dla tych psów. Trzymaj się! Elżbieta Quote
Szarotka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 waldi481 napisał(a):To w takim razie rozumiem,że 600 zł+300 czerwiec=900 zł. ------------------- Drogie to jest. Basiu to podasz konto? E/W Czyli dlug jest 900 zl ??? Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 600 zł to zaległośc.Dochodzi jednak opłata za czerwiec czyli razem 900 zł.A za progiem lipiec.. E/W Quote
Recommended Posts