Jump to content
Dogomania

3 suki husky wyrwane smierci glodowej - chore, bezdomne - potrzebne fundusze!!!!

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pysioo napisał(a):
Dlaczego napisałaś, że Kala nie ma charakteru typowego dla husky? Nie jest taka energiczna?

Nie jest, to taki kochany miś przytulak. To ona pierwsza zaczyna wyć jak od nich wychodzę.

Posted

mam nowym fajnych chetnych z rzeszowa, do sprawdzenia jeszcze. Ogrodzenie maja calkiem dobre, ale furtke dosyc niska, jak myslisz czy Kala jest typem uciekiniera?

Posted

Sayrel napisał(a):
mam nowym fajnych chetnych z rzeszowa, do sprawdzenia jeszcze. Ogrodzenie maja calkiem dobre, ale furtke dosyc niska, jak myslisz czy Kala jest typem uciekiniera?

Raczej nie,ale ciężko powiedzieć co będzie jak rana całkiem się zagoi. W tej chwili nie myśli nawet o szaleńczych gonitwach. Jednak ogrodzenie musi być szczelne.

Posted

Wzbraniać się nie będziemy:evil_lol: Myślę,że najwcześniej w czwartek będzie ją można wysłać w podróż, wetka i tak kręciła nosem,że strasznie szybko. Czy macie kogoś na miejscu kto w razie jakichkolwiek problemów pomoże przy suni?

Posted

Sayrel napisał(a):
W lublinie? Czy w sopocie?
Ok to zlecam dziewczynom przelew.

W Lublinie tak jak się umawiałyśmy aby sunię wysterylizować jeszcze u nas. We wtorek zaraz po zabiegu zadzwonię do osoby która ma ją przewieść i jej potencjalnego domu. Wetka mówi,że nie powinniśmy jej kąpać, dopiero po zdjęciu szwów jak będzie w ciepłym domu.

Posted

Pysioo napisał(a):
Co u dziewczynek?

Siedzą smutne i wynudzone, jak tylko je wypuszczę to Sara szaleje nawet poszczekuje zachęcając do zabawy. Kala jak to ona przychodzi na przytulasa i drapanie pod brodą.