Jump to content
Dogomania

3 suki husky wyrwane smierci glodowej - chore, bezdomne - potrzebne fundusze!!!!

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sayrel']Taaa razem z ciotka:] Bedziemy sie czesto widywac z Kala:)[/QUOTE]
Przynajmniej będzie dużo relacji.
Wczoraj w Radio Lublin był puszczany materiał o Kali i o tym,że nie wszystkie adopcje dochodzą do skutku.

Posted

[quote name='Sayrel']oo fajnie, w radiu luboin pracuje nasza adopcyjna ciotka[/QUOTE]
Wiem,ale inna radiowa ciotka jest zdecydowanie bardziej pomocna:eviltong:

Posted

Z nią jest tak,że tańczy na mój widok teraz nawet bardzo, Muzzy był i widział:evil_lol: mimo jego wspaniałego podejścia do psów bała się go. Jak już ją złapię na smycz to idzie za mną i daje się dotykać,ale sama nadal nie podchodzi bardzo blisko,chyba że tylko aby dotknąć mnie nosem.

Posted

Punia miała dzisiaj "kliniczne SPA" było czesanie, kąpanie i czyszczenie uszu:evil_lol:
Była grzeczna, tylko przez chwilę chciała zwiać z wanny przez okno(sama ją podpuściłam bo chwile wcześniej powiedziałam głośno aby nawet o tym nie myślała)

Posted

Ciemno było, stąd jakość.

Filmiki:

View My Video

View My Video

View My Video

Generalnie suka jest wycofana, ale będą z niej psy. Mnie nie znała kompletnie, ale podchodziła do mnie, dała się wykąpać i wytrzeć. Przy robieniu zdjęć nie miała nic przeciwko. Suka bardzo dobrze reaguje na MaDi, próbowała ją nawet zaczepiać do zabawy. Zero agresji. Do innych psów spokojna, choć miała ochotę uciszyć czarną szczylkę, która ją obszczekiwała. Daje sobie zabrać kość, bez problemu można przy niej wszystko robić. Na początku nieco nerwowo reagowała na dźwięki ulicy, ale po paru minutach przywykła. Wg mnie trzeba jej kontaktu z możliwie dużą liczbą znających się na psich zachowaniach ludzi, a do tego socjalizacji i przyzwyczajenia do miasta itd. Doskonale nadaje się do mieszkania, raczej nie na podwórko - zdziczałaby. Jej potrzeba kontaktu z człowiekiem.

Posted

Super zdjęcia i filmiki! Wielkie dzięki!

Widzę, że Punia intensywnie macha ogonkiem. Teraz będzie coraz lepiej. Trzeba dać jej trochę czasu na socjalizację, bo przecież raczej nie miała kontaktu z ludźmi do tej pory.

Posted

[quote name='Pysioo']Super zdjęcia i filmiki! Wielkie dzięki!

Widzę, że Punia intensywnie macha ogonkiem. Teraz będzie coraz lepiej. Trzeba dać jej trochę czasu na socjalizację, bo przecież raczej nie miała kontaktu z ludźmi do tej pory.[/QUOTE]
Sądzę,że ona mogła być od szczeniaka w tej stodole i dlatego tak się zachowuje, będzie dobrze.

Posted

Jutro Kala jedzie do Krakowa, to się nazywa zaangażowanie nawet kilometry nie są przeszkodą dla osoby, która na prawdę chce adoptować psinę.

Posted

[quote name='Sayrel']Ciocia wyeskortuje wyruszamy o 11, 3majcie kciuki, zeby moje tymczasowe nie zezarlo mi mieszkania podczas nieobecnosci;)[/QUOTE]
Powiedz po kogo jedziesz to na pewno będzie się dobrze sprawować.