MaDi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Pysioo']Jak tam Punia?[/QUOTE] Bardzo dobrze, mam nadzieję,że będzie jeszcze lepiej. W niedziele Kale odbiera jej nowa Pani. Quote
Sayrel Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Taaa razem z ciotka:] Bedziemy sie czesto widywac z Kala:) Quote
MaDi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Sayrel']Taaa razem z ciotka:] Bedziemy sie czesto widywac z Kala:)[/QUOTE] Przynajmniej będzie dużo relacji. Wczoraj w Radio Lublin był puszczany materiał o Kali i o tym,że nie wszystkie adopcje dochodzą do skutku. Quote
Sayrel Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 oo fajnie, w radiu luboin pracuje nasza adopcyjna ciotka Quote
MaDi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Sayrel']oo fajnie, w radiu luboin pracuje nasza adopcyjna ciotka[/QUOTE] Wiem,ale inna radiowa ciotka jest zdecydowanie bardziej pomocna:eviltong: Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Piękność! Lepiej trochę już z jej otwartoscią na człowieka? Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Z nią jest tak,że tańczy na mój widok teraz nawet bardzo, Muzzy był i widział:evil_lol: mimo jego wspaniałego podejścia do psów bała się go. Jak już ją złapię na smycz to idzie za mną i daje się dotykać,ale sama nadal nie podchodzi bardzo blisko,chyba że tylko aby dotknąć mnie nosem. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Punia miała dzisiaj "kliniczne SPA" było czesanie, kąpanie i czyszczenie uszu:evil_lol: Była grzeczna, tylko przez chwilę chciała zwiać z wanny przez okno(sama ją podpuściłam bo chwile wcześniej powiedziałam głośno aby nawet o tym nie myślała) Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Przeklejam z wątku suki Byłam dziś z MaDi u Puni w klinice. Kilka zdjęć i filmików. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ciemno było, stąd jakość. Filmiki: View My Video View My Video View My Video Generalnie suka jest wycofana, ale będą z niej psy. Mnie nie znała kompletnie, ale podchodziła do mnie, dała się wykąpać i wytrzeć. Przy robieniu zdjęć nie miała nic przeciwko. Suka bardzo dobrze reaguje na MaDi, próbowała ją nawet zaczepiać do zabawy. Zero agresji. Do innych psów spokojna, choć miała ochotę uciszyć czarną szczylkę, która ją obszczekiwała. Daje sobie zabrać kość, bez problemu można przy niej wszystko robić. Na początku nieco nerwowo reagowała na dźwięki ulicy, ale po paru minutach przywykła. Wg mnie trzeba jej kontaktu z możliwie dużą liczbą znających się na psich zachowaniach ludzi, a do tego socjalizacji i przyzwyczajenia do miasta itd. Doskonale nadaje się do mieszkania, raczej nie na podwórko - zdziczałaby. Jej potrzeba kontaktu z człowiekiem. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Hala']Śliczna jest. No to trza znaleźć domek. :)[/QUOTE] Cały czas szukamy.... Quote
Pysioo Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Super zdjęcia i filmiki! Wielkie dzięki! Widzę, że Punia intensywnie macha ogonkiem. Teraz będzie coraz lepiej. Trzeba dać jej trochę czasu na socjalizację, bo przecież raczej nie miała kontaktu z ludźmi do tej pory. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Pysioo']Super zdjęcia i filmiki! Wielkie dzięki! Widzę, że Punia intensywnie macha ogonkiem. Teraz będzie coraz lepiej. Trzeba dać jej trochę czasu na socjalizację, bo przecież raczej nie miała kontaktu z ludźmi do tej pory.[/QUOTE] Sądzę,że ona mogła być od szczeniaka w tej stodole i dlatego tak się zachowuje, będzie dobrze. Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jutro Kala jedzie do Krakowa, to się nazywa zaangażowanie nawet kilometry nie są przeszkodą dla osoby, która na prawdę chce adoptować psinę. Quote
Sayrel Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Ciocia wyeskortuje wyruszamy o 11, 3majcie kciuki, zeby moje tymczasowe nie zezarlo mi mieszkania podczas nieobecnosci;) Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Sayrel']Ciocia wyeskortuje wyruszamy o 11, 3majcie kciuki, zeby moje tymczasowe nie zezarlo mi mieszkania podczas nieobecnosci;)[/QUOTE] Powiedz po kogo jedziesz to na pewno będzie się dobrze sprawować. Quote
MaDi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Bardzo dobrze zakładam jej nowy osobny wątek. Quote
MaDi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Już jest na szybko, dodam więcej fotek później. http://www.dogomania.pl/threads/194300-SZKIELET-HUSKY...pom%C3%B3%C5%BC-jej-zaufa%C4%87.?p=15521922#post15521922 Quote
LadyS Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='MaDi']Kala pojechała po lepsze życie...[/QUOTE] Szczęścia! Oby jej się jak najlepiej wiodło! Quote
Recommended Posts