Jump to content
Dogomania

3 suki husky wyrwane smierci glodowej - chore, bezdomne - potrzebne fundusze!!!!

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daj mi namiar do nich do Agata z malamutow im wszystko powie.
Co do domku w Kraku - jezeli sie zdecyduje to sie nadaje. To zaprzyjazniona osoba, ktora znamy.
Sama jestem z Krakowa wiec akurat tu problemow z wizytami nie mam.

Posted

Sayrel napisał(a):
Daj mi namiar do nich do Agata z malamutow im wszystko powie.
Co do domku w Kraku - jezeli sie zdecyduje to sie nadaje. To zaprzyjazniona osoba, ktora znamy.
Sama jestem z Krakowa wiec akurat tu problemow z wizytami nie mam.

A widzisz, a ja jestem ślepa, bo nie zauważyłam :lol:

Posted

Kala zafundowała mi dzisiaj koncert operowy podczas czesania brzucha, nie wiem o co jej chodziło ale raczej była zadowolona bo rozkładała się brzuchem do góry.

Posted

Ja mam haszczycę i mieszkamy w bloku. Początki naszego "współżycia" nie były miłe... bo dziewczyna wyła okrutnie. Ale po klikunastu tygodniach uspokoiła się. Teraz tylko ogłasza swoje niezadowolenie, kiedy w dzień wolny od pracy zostawiamy ja samą w domu. :d
Jednak w życiu bym jej nie oddała. Uwielbiam moja pluszową staruszkę. :)

Posted

Nie tylko północniaki lubią powyć :) Moje suczydła nie wyją jak zostają, pewnie dlatego że są 2 ale 2 piętra pod nami ich koleżanka, kundelka Zuzia czasem sobie powyje jak sama zostaje ;) Każdy pies ma prawo tęsknić i trzeba go przyzwyczaić do zostawania samemu. Trzymanie hasiora w bloku ma jeden bardzo duży plus: nie podkopuje się pod ogrodzeniem albo nie wyłazi górą i nie poluje na okoliczne kury :diabloti: Miesiąc spędzony na działce uświadomił mi jakie zagrożenia są w domu z ogrodem gdy pies zaczyna się nudzić :shake:

Posted

Plicha napisał(a):
Nie tylko północniaki lubią powyć :) Moje suczydła nie wyją jak zostają, pewnie dlatego że są 2 ale 2 piętra pod nami ich koleżanka, kundelka Zuzia czasem sobie powyje jak sama zostaje ;) Każdy pies ma prawo tęsknić i trzeba go przyzwyczaić do zostawania samemu. Trzymanie hasiora w bloku ma jeden bardzo duży plus: nie podkopuje się pod ogrodzeniem albo nie wyłazi górą i nie poluje na okoliczne kury :diabloti: Miesiąc spędzony na działce uświadomił mi jakie zagrożenia są w domu z ogrodem gdy pies zaczyna się nudzić :shake:

Też jestem tego zdania w mieszkaniu zdecydowanie łatwiej je upilnować, jednak są minusy np brak możliwości wybrania sobie chłodnego miejsca latem.

Posted

Nie zjadła:multi: Wszystko było w biegu wiec nie mam wiele do napisania, jutro trochę z nią posiedzę.
Jest bardzo bojaźliwa wobec obcych osób, na hotelową opiekunkę reagowała pozytywnie, zdecydowanie woli kobiety. W czasie transportu zaśliniła się bardzo z nerwów. Powędrowała ze mną do boksu z podkulonym ogonem i na lekko ugiętych łapach nie szarpała się. Nawet w tej szarówce zauważyła że znacznie przytyła.
Może uda mi się załatwić wizytę zoopsychologa, zobaczymy co powie.
Wierzę,że będzie dobrze.

Posted

Piękne panny :loveu: Trzeba będzie je odwiedzić, będę w klinice po wydruk z leczenia Joy, to jakoś się umówimy i może na jakiś spacer weźmiemy laski?