Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No niestety czas lecie dla wszystkich. On już zaczyna gryźć sobie biodra czyli nie tylko łokcie mu zaatakowało. Chodzi tam gdzie ja. Nawet do ubikacji wstaje żeby stać przy drzwiach. On taki wierny chłopak.

Posted

magda222 napisał(a):
Przelałam Szariczkowi 20 zł (maj) i 30 zł jednorazowo dla podreperowania budżetu.

Bardzo dziekuje, nie jest zle ale jak wiemy roznie to bywa....

Posted

Hehe, Szarik ma na koncie dokladnie tyle ile potrzebujemy na transport dla psiaka ze schroniska do hotelu :cool3:.

Ile mam przelac na konto z ta obrozą i czy są inne wydatki dla Szarika???

Posted

Z obrożą chwilę możemy poczekać ale trzeba go zaszczepić p/wściekliźnie. Chciałam też żeby był zaszczepiony na wirusówki bo ostatnio jedna onka dostała zielonej sraczki i wet mi powiedział że to koronowiroza. Nie na żarty się przestraszyłam. Na szczęście wypatrzyłam że Onka nażarła się chińskich smaczków z darów co kazałam tz wyrzucić a on do drewutni zaniósł. Ale strach został że nawet nie są zaszczepione a w takim stadzie choroba roznosi się szybko.

Posted

[quote name='Olena84']Czyli ile Ciocia;)? 372zł + ile na szczepienia bo ja nie wiem:([/QUOTE]

Kochan poczekaj do wieczora. Nie wiem ile da mi się do negocjować. ;-) Im więcej psów tym taniej.

Posted

!. Nadal nie wiem ile słać na konto na Szarika, wiec wysyłam 372zł za maj.
2. Osoby które wpłącaja na Szarika co miesiąc robia to sumiennie, ale nie wierze, że nikt nie chciał by żeby jak najszybciej on znalazł dom i dla jego szczęścia i dla siebie. Sama nic tu nie zdziałam...

Posted

Dzięki Olena.
Bo wet nie przyjechał - odwołał.
Przez te burze nie mieli prądu a później wszystkie operację musieli poprzekładać na wieczór.

A co do Szarusia to chłopak ładny, dość grzeczny, dziwie się że nikt nie dzwoni. Może imię ma pospolite za bardzo. Możecie go ogłaszać teraz jako Karlos? Na pewno nie nadaje się do dzieci. Normalnie atakuje.

Posted

[quote name='Olena84']A tego nie wiedzialam:(. Szczerze, mysle, że Szarik juz u Ciebie zostanie, jest coraz starszy, a ludzie wolą coraz młodsze:([/QUOTE]

Nie wiedziałaś że do dzieci nie tego? Ja zawsze pisałam że on nie lubi pewnych nagłych dotknięć. Dorosłemu da się przetłumaczyć , dzieciom nie. Ja nie mam dzieci ale ostatnio znajomi byli z chłopcem lat 6-7 i wyskoczył do niego choć chłopak nic nie robił. Tam na melinie dzieci musiały mu dokuczać.
Co do adopcji to nie takie psy znajdowały dom. Ale on jeszcze za młody na litość a za stary na ładny ogród.
Mówię Wam, zmieńcie mu imię do ogłoszeń.