Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK, jestem po rozmowie z Sylwiaso. Jeśli Kar0la weźmie jamnika na parę dni, czyli np. do pn. to od poniedziałku może go przejąć sylwiaso pod Łowiczem (koszt miesięczny 250zł w tym jedzenie).

Posted

Widzę, że piszę sama z sobą, trudno. Jutro jamniś z kudłaczem trafią (oby nic nie nawaliło) na jedną nockę do hoteliku w Łodzi, a potem, czyli w środę nocką ruszą do Łowicza do sylwiaso. Czego zatem potrzeba jamnikowi? 250zł opłaty miesięcznej za hotel u sylwiaso (w tym jest już karma), zebrania dodatkowej kasy na odrobaczenie, szczepienia, odjajeczenie i, tu asekuracyjnie dopiszę, coś, co może wyjść w praniu (mam na myśli głównie jakieś problemy zdrowotne).

Posted

IVV napisał(a):
tez sie ciesze ,ze psy nigdzie nie zostana wywiezione :)
gdzie mam podeslac jakies pieniadze ? prosze o pw

Dziękujemy i będziemy pamiętać, by dać znać. :-)

Posted

Wieści z drogi ciąg dalszy...

Czeski film normalnie. Bingo zajął miejsce pasażera i kierują wspólnie z Adamem. Iksik jedzie z tyłu. W kontenerku jedzie z kolei "dziczek" - szczeniak, który nawarczał na naszych chłopaków. Ci przyjęli to na klatę, olali siusiumajtka, złej reakcji z ich strony zero.

Posted

dubluje pościk ;)

Temida napisał(a):
Psiaczki cudowne, jak się cieszę że się udało. :) Dzięki Adaś za miłą wizytę i wszystkim dzięki za wszystko.

to ja dziękuję za miłe towarzystwo, za łapanie piesów i przetrzymanie w foteliku.
Napisz czy mi czy były jakieś koszty związane z hotelowaniem przez ten czas psiaków bo zapomniałem sie zapytać.
Pozdrawiam