__Lara Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Czyli psiaki miałby by jechać za granicę? Quote
majqa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Larko, decyzja nie zapadła. Wejdź na wątek kudłacza, tam jest więcej info. Quote
majqa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 OK, jestem po rozmowie z Sylwiaso. Jeśli Kar0la weźmie jamnika na parę dni, czyli np. do pn. to od poniedziałku może go przejąć sylwiaso pod Łowiczem (koszt miesięczny 250zł w tym jedzenie). Quote
majqa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Widzę, że piszę sama z sobą, trudno. Jutro jamniś z kudłaczem trafią (oby nic nie nawaliło) na jedną nockę do hoteliku w Łodzi, a potem, czyli w środę nocką ruszą do Łowicza do sylwiaso. Czego zatem potrzeba jamnikowi? 250zł opłaty miesięcznej za hotel u sylwiaso (w tym jest już karma), zebrania dodatkowej kasy na odrobaczenie, szczepienia, odjajeczenie i, tu asekuracyjnie dopiszę, coś, co może wyjść w praniu (mam na myśli głównie jakieś problemy zdrowotne). Quote
Kar0la Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ciężko jest pisać na dwóch wątkach jednocześnie by się nie pogubić. Może teraz jak już wszystko ustalone będzie już prościej. Quote
majqa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wiem, że ciężko. ;-) :-) Miotałam się na obu. Też mam nadzieję, że teraz już się wszystko poukłada. Quote
lucia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Kochane jesteście , że pieski zostają w kraju.Dokładam 10 zł do deklaracji stałej. Quote
majqa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziękuję Luciu, robimy co w naszej mocy, marnie, bo marnie ale... ;-) Quote
majqa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dzięki za nowy, podlinkowany banerek. :-) Quote
IVV Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 tez sie ciesze ,ze psy nigdzie nie zostana wywiezione :) gdzie mam podeslac jakies pieniadze ? prosze o pw Quote
sylwiaso Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wczoraj nie miałam szans wejść na dogo!ale wszystko potwierdzam rozmawiałam z Majqą czekam na bidulki w środe!!! Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 IVV napisał(a):tez sie ciesze ,ze psy nigdzie nie zostana wywiezione :) gdzie mam podeslac jakies pieniadze ? prosze o pw Dziękujemy i będziemy pamiętać, by dać znać. :-) Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dzwonił Adam. Uff... Nocleg hotelikowy dograny. Quote
Kar0la Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 :multi::multi::multi::multi: Kamień z serca. Quote
yoko100 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 doloze cos dla Jamnisia z mojego bazarku, im wiecej sie uzbiera tym wiecej bede mogla przekazac, zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/192132-MEGA-WYPASIONY-BAZAR-różności-wszelakie-do-18.09.-godz-23.00-na-mieleckie-psiaki Quote
majqa Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wieści z drogi ciąg dalszy... Czeski film normalnie. Bingo zajął miejsce pasażera i kierują wspólnie z Adamem. Iksik jedzie z tyłu. W kontenerku jedzie z kolei "dziczek" - szczeniak, który nawarczał na naszych chłopaków. Ci przyjęli to na klatę, olali siusiumajtka, złej reakcji z ich strony zero. Quote
Temida Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wczoraj ze mną kierował Iksik, dzisiaj jak tylko Adaś odjeżdżał to Bingo się na kierowcę uszykował :) Quote
ania z poznania Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 majqa napisał(a):.......olali siusiumajtka, złej reakcji z ich strony zero. Coraz bardziej mi się podobają! Quote
__Lara Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Kochany psiaczek jutro jedzie do hotelu z kolegą :D :D Quote
Temida Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Psiaczki cudowne, jak się cieszę że się udało. Dzięki Adaś za miłą wizytę i wszystkim dzięki za wszystko. Quote
papatkiole Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dubluje pościk ;) Temida napisał(a):Psiaczki cudowne, jak się cieszę że się udało. :) Dzięki Adaś za miłą wizytę i wszystkim dzięki za wszystko. to ja dziękuję za miłe towarzystwo, za łapanie piesów i przetrzymanie w foteliku. Napisz czy mi czy były jakieś koszty związane z hotelowaniem przez ten czas psiaków bo zapomniałem sie zapytać. Pozdrawiam Quote
mamanabank Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kudłaczek będzie ostrzyżony, a jamniorek gdyby fryzjera potrzebował to zapraszam do mnie :-) w trymowaniu jestem miszczem :-D Quote
Recommended Posts