MikAga Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Irenaka!Twoja inteligencja nie odczytała tego,co napisałam.To co napisałaś-,,kiedy widzę oczy psa,który wraca za kraty,,-to ujma,dla Elinki. Quote
irenaka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='MikAga']Irenaka!Twoja inteligencja nie odczytała tego,co napisałam.To co napisałaś-,,kiedy widzę oczy psa,który wraca za kraty,,-to ujma,dla Elinki.[/QUOTE] Moja inteligencja? Dziewczyno, przecież ja jestem półgłówek:evil_lol: A dobro psa gdzieś widzisz? Bo piszesz tylko o Elince? Quote
gonia66 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='MikAga']Irenaka!Twoja inteligencja nie odczytała tego,co napisałam.To co napisałaś-,,kiedy widzę oczy psa,który wraca za kraty,,-to ujma,dla Elinki.[/QUOTE]?????:o Chyba jednak przesadziłaś.... Quote
irenaka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Panie i Panowie, proponuję wstrzymać oddech, albo napić się melisy:evil_lol:. To wątek Bingo, tą wymianą zdań mu nie pomożemy:shake: Quote
Temida Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Irenka lecimy na filiżaneczkę melisy z validolem :) Ja wciąż siedzę na telefonie i czekam aż zadzwoni o Bingo. Quote
majqa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='irenaka'](...) Jutro będę w hotelu, gdzie trzymam psy. Swego czasu moje psy dostały kubraczki na zimę od jednej z dziewczyn z dogo. Sprawdzę, czy jeszcze są , w jakim stanie i ewentualnie jak wszystko będzie OK, to wyślę do Sylwii. Kasa zostanie na inne wydatki. (...).[/QUOTE] Dziękuję... Quote
irenaka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Temida']Irenka lecimy na filiżaneczkę melisy z validolem :) Ja wciąż siedzę na telefonie i czekam aż zadzwoni o Bingo.[/QUOTE] To zaparzymy może meliskę za validolem na wątku? Co Ty na to? Każdy po kubeczku:evil_lol:. :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Częstować się proszę a tymczasem może telefon zadzwoni? Quote
irenaka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='majqa']Dziękuję...[/QUOTE] Postawisz skrzynkę szampana i jesteśmy kwita;). Właśnie zrobiłaś interes życia:evil_lol:. Quote
Temida Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Irenko wspólna meliska sama przyjemność :kaffee_2: Ja się piszę. A na coś mocniejszego się zgramy :) Quote
irenaka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Temida']Irenko wspólna meliska sama przyjemność :kaffee_2: Ja się piszę. A na coś mocniejszego się zgramy :)[/QUOTE] Coś mocniejszego, przy moim stanie ducha i ciała, może się skończyć tragicznie, ale może kiedyś;) A może Tobie jest po drodze i wpadniesz do Krakowa? Quote
Temida Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Irenko no mnie zawiewa sercem w stronę Krakowa, ale nie mogę się jakoś zmaterializować. Jak tylko się będę wybierać daję słowo że wiem gdzie się zgłosić :) Quote
papatkiole Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 buahahaha, i sie pojawiło towarzystwo wzajemnej adoracji :D Uwielbiam takie pisanie o sparwach o których nie ma się pojęcia. BRAWO, wielkie BRAWO dla panienek z grupy wsparcia elinki, i jaki poziom wypowiedzi, normalnie dech mi zaparło, jesteście wspaniałe (jak byście nie wyczuły to jest sarkazm). Cos mi się wydaje ze przy okazji jakiegos transportu do krakowa to zabiore więcej osób niz psiaków :D Quote
majqa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [COLOR=Red][B]Obecny stan wpłat na Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł ........................................... [SIZE=4][COLOR=Red][B]325zł[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Oczekiwane wpłaty to:[/B] Basia Z. - 100zł [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż. rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż. Quote
irenaka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Temida']Irenko no mnie zawiewa sercem w stronę Krakowa, ale nie mogę się jakoś zmaterializować. Jak tylko się będę wybierać daję słowo że wiem gdzie się zgłosić :)[/QUOTE] OKi, to czekam. Jakoś mi tak strasznie zapadłaś w serce. Pójdę chyba do kardiologa;). Cmoczki:loveu:, nocka już ciemna, Bingo też już śpi bezpieczny. Quote
Basia Z. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='majqa'][COLOR=red][B]Obecny stan wpłat na Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł ........................................... [SIZE=4][COLOR=red][B]325zł[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Oczekiwane wpłaty to:[/B] Basia Z. - 100zł [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż. rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż.[/QUOTE] Ja wpłaciłam dzisiaj pieniążki na konto Elinki - 100 zł tak jak deklarowałam i mam na to kwit , czyżby bank nie przekazał ? Quote
elinka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Basiu, pieniądze jeszcze do mnie nie dotarły. Jak tylko dojdą zaraz na wątku napiszę i Ci je odeślę. Quote
majqa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Basia Z.']Ja wpłaciłam dzisiaj pieniążki na konto Elinki - 100 zł tak jak deklarowałam i mam na to kwit , czyżby bank nie przekazał ?[/QUOTE] Już mamy Basiu odpowiedź więc zdecyduj proszę, bo szkoda opłat bankowych, czy życzysz sobie zwrotu na swoje konto, czy może Elinka, jeśli się zgodzi, przeleje je na konto Sylwiaso. Edit: Banki księgują Basiu wpłaty o różnych godzinach więc nie niepokój się. Na pewno Twoja wpłata dotrze. Quote
Basia Z. Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='elinka']Basiu, pieniądze jeszcze do mnie nie dotarły. Jak tylko dojdą zaraz na wątku napiszę i Ci je odeślę.[/QUOTE] ?... myślałam, że bank przekazuje natychmiast, przelew był robiony o godz. 13.17 hm, to na pewno jutro będziesz miała ale do mnie nie odsyłaj tylko tam gdzie będzie teraz Bingo, bo ja musiałabym znów robić przelew w banku i znów niepotrzebnie mi potrącą prowizję Quote
elinka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 To w takim razie proszę o konto tego do kogo mam wysłać pieniądze. Quote
majqa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Już Ci podałam Elinko konto Sylwii na PW. Quote
elinka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 jest [COLOR=White].......... [/COLOR] Quote
ewtos Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='papatkiole']buahahaha, i sie pojawiło towarzystwo wzajemnej adoracji :D Uwielbiam takie pisanie o sparwach o których nie ma się pojęcia. BRAWO, wielkie BRAWO dla panienek z grupy wsparcia elinki, i jaki poziom wypowiedzi, normalnie dech mi zaparło, jesteście wspaniałe (jak byście nie wyczuły to jest sarkazm). [/QUOTE] Dołączam się do tego "towarzystwa wzjemnej adoracji" jak piszesz,choć na oczy nie widziałam ani Szarotki, ani andegawenki, MikAgi i Elinki ale zapewniam Cię,że nie my je tworzymy ono odnoszę wrażenie już istnieje i wyrażnie je widać na tym wątku. Zabieram głos bo znam dom jaki tworzy Elinka, znam jej troskę o psy i starania o przyszłe DS dla swoich podopiecznych, wzorowe wizyty przed i po adopcyjne, skrzętne rozliczanie się z każdej złotówki. Żaden pies nie był wystawiany za drzwi ani oddawany do przypadkowego DS nie mówiąc o schronisku.Sama na PW pisałam,ze zabiorę Lilkę (tymczasowiczkę Elinki) bo Elinka miała skierowanie do szpitala,chciałam żeby zajęła się sobą ,ale nie dała mi jej i dalej robiła wszystko by umieścić bardzo wrażliweą sunię w DS, a nie na kolejnym tymczasie by nie dostarczać suni dodatkowych stresów.Więc proszę waż słowa, które bardzo bolą bo są niesprawiedliwe. Zmykam z wątku bo tu nic po mnie a Ty Elinko nie zrażaj się bo wiele psów potrzebuje naszej pomocy. Quote
elinka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ewtos, bardzo dziękuję Tobie, jak i innym dziewczynom, że wstawiacie się za mną. To bardzo miłe, chociaż teraz jest mi bardzo przykro i wstyd :oops:[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_redface.gif[/IMG], że przeze mnie Wam się tu obrywa. Nie chciałam na ten temat więcej już się wypowiadać, bo to i tak nie ma sensu. Może na opiece nad psami według niektórych się nie znam, ale życie już dawno mnie nauczyło, że ludzie jak chcą źle myśleć to będą tak myśleli i ich myślenia nikt nie zmieni. Nie ma więc sensu skakać sobie do oczu. DT u elinki to rozdział już zamknięty. Skoro nie mam pojęcia o opiece nad psami to chyba powinniśmy się tylko cieszyć, że Bingo nie dostał się w moje ręce. Szkoda tylko, jak to ktoś napisał, że ta złość nie jest skierowana na tych co psy faktycznie krzywdzą. Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Elinko te wszystkie niemile uwagi pod Twoim adresem nie powinny miec wplywu na to czy bedziesz prowadzic Dt. dla psow czy nie, bo to nie psy pisaly te uwagi tylko ludzie. Lilka i inne pieski mialy u Ciebie wspaniale dt. :):) pomysl o tym jaka mialas satysfakcje jak Ci sie udalo te wystraszone biedactwa wyprowadzic na prosta. To sie w sumie liczy. Wielu ludzi nie da sie prawie nigdy zadowolic, bo glownie nie sa z siebie zadowleni i szukaja przyczyny w innych. Do tej pory zaluje, ze nie udalo sie nam spotkac, mam nadzieje, ze dojdzie do tego w przyszlym roku. :):) Quote
elinka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Szarotko, nie wiem, może z czasem wrócę do prowadzenia DT, ale na razie nie. [quote name='majqa']Już Ci podałam Elinko konto Sylwii na PW.[/QUOTE] Pieniądze od Basi Z. przyszły, już wysłałam je do Sylwii. Quote
Recommended Posts