Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Marysiu, jestem pewna, ze to oplata za przelew, ktora zostala odjeta od calej kwoty.

Zapraszamy do wplat, co by rowna sume uzyskac.

Pierwotna transakcja Data Typ Status Szczegóły Brutto Opłata Netto 6 września 2010 Płatność z M.... S... Zakończone ... £10,00 GBP -£0,59 GBP £9,41 GBP

Przeliczenie na:
Do Złoty polski
Przeliczenie z:
-£9,41 GBP Przeliczenie na:
43,45 PLN Kurs wymiany:
1 Funt brytyjski = 4,61829 Złote polskie
Data:
7 września 2010 Godzina:
18:07:19 CEST Status:
Zakończone

Tak to wyglada na wyciągu...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Pierwotna transakcja Data Typ Status Szczegóły Brutto Opłata Netto 6 września 2010 Płatność z M.... S... Zakończone ... £10,00 GBP -£0,59 GBP £9,41 GBP

Przeliczenie na:
Do Złoty polski
Przeliczenie z:
-£9,41 GBP Przeliczenie na:
43,45 PLN Kurs wymiany:
Data:
7 września 2010 Godzina:
18:07:19 CEST Status:
Zakończone

Tak to wyglada na wyciągu...

weź ty się nam tutaj uspokój :mad:
nikomu przez myśl nie przeszło żeś cos mataczyła

ech ja wiem, ze czasami mam dziwny i niezrozumiały dowcip
ale nie chcialam nikogo w zadne wyrzuty sumienia wpędzac :crazyeye:

Posted

Okradli mnie!! Mi policzyli rowno 4.60:lol:

Jak od 5 lat wysylam pieniazki z wyspy do PL tak jeszcze nigdy nie udalo mi sie dokladnie trafic po ile sobie policza i ile tego wyjdzie, choc zawsze sprawdzam aktualny kurs £:evil_lol::evil_lol:
To jak gra w lotto:lol:

Posted

DarkWater napisał(a):
Maryniu ja symbolicznie 5zł dorzucę (sama rozumiesz, muszę na bilet na samolot zbierać...)
Darkusia ja jestem bardzo wyrozumiała kobieta :roll:. Bilet rzecz święta :evil_lol: tym bardziej, że wiem w jakim celu. Bardzo dziekuję w imieniu nas wszystkich i Kaskaderki :loveu:. Zaraz podam Ci konto na PW
Plicha napisał(a):
Już tylko 2 dni zostały do podróży :multi::multi::multi:
... i 2 noce :p:p. Matko jak się cieszę:lol:. Bardzo jestem ciekawa czy Kaskaderka swoją psią intuicją wyczuwa już te ostatnie godziny.

3 x napisał(a):
weź ty się nam tutaj uspokój :mad:
nikomu przez myśl nie przeszło żeś cos mataczyła
ech ja wiem, ze czasami mam dziwny i niezrozumiały dowcip
ale nie chcialam nikogo w zadne wyrzuty sumienia wpędzac :crazyeye:
3 X jeśli chcesz pociągnąć paskiem zuzlikową to ja w to wchodzę :evil_lol:. Do tej pory mogłam tylko klękać przed nią za to co robi dla psiaków, a teraz jest okazja żeby jej trochę obić tyłeczek:diabloti: Bóg nam wybaczy :loveu::loveu:
furciaczek napisał(a):
Jak od 5 lat wysylam pieniazki z wyspy do PL tak jeszcze nigdy nie udalo mi sie dokladnie trafic po ile sobie policza i ile tego wyjdzie, choc zawsze sprawdzam aktualny kurs £:evil_lol::evil_lol:
nie wiem kochany furciaczku jak sobie tam wyliczasz, ale Twoja kasiorka doszła w nienaruszonym stanie :evil_lol:

Zaraz zrobię rozliczenia dzisiejszych wpłat :p:p:p:p ( a jest co rozliczać :lol:)

Posted

Moja przyjaciółka z Niemiec (Polka) otworzyla link z mojego opisu w gadu-gadu i ją Kaskaderka też ścisnęła za serce. I postanowiła doplacić ta brakującą kwotę 27 zł. Co nineijszym czynię dzisiaj za nią, żeby pieniążki zdążyły dotrzeć przed podróżą Kaskaderki

Posted

AMIGA napisał(a):
Moja przyjaciółka z Niemiec (Polka) otworzyla link z mojego opisu w gadu-gadu i ją Kaskaderka też ścisnęła za serce. I postanowiła doplacić ta brakującą kwotę 27 zł. Co niniejszym czynię dzisiaj za nią, żeby pieniążki zdążyły dotrzeć przed podróżą Kaskaderki
AMIGA:loveu: kochamy Ciebie i Twoją przyjaciółkę z Niemiec. Tacy przyjaciele to skarb największy na tej ziemi.
Nasza Kaskaderka nawet chyba nie ma świadomości, że ma tyle wielbicielek w Polsce i za jej granicami. To już nawet nie wiem w jakim języku jej zaśpiewamy w sobotę "szczęśliwej drogi już czas..." :loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Marysiu, doszlo nienaruszone bo z PL konta wysylalam:evil_lol:
Sobota coraz blizej:multi::multi::multi:
sprytna bestia z tej naszej furciaczkowej:loveu::evil_lol:

Posted

A teraz 'przecudnej urody' rozliczenie finansowe dnia dzisiejszego :p:p:p

Wpłaty na konto dotarły od:

furciaczek 50,- :calus:
Lu-gosiak 24,55 :diabloti::calus:
Dzidzia56 20,- ( do moich łapek osobiście) :calus:

A teraz pędem na pierwszą stronę aby ją uaktualnić :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']1 Funt brytyjski = 4,61829 Złote polskie

Rzeczywiscie, to loteria. Szkoda tylko, ze wygranych nie ma i zaokraglaja zawsze w dol.

Nasza niunia jedzie pojutrze do domku!:sweetCyb:

Posted

[quote name='furciaczek']A bedzie jakas relacja z podrozy?:loveu::diabloti:
Ja to bym chciala Kaskaderke w objeciach nowej Pani zobaczyc:loveu::loveu:powiem tak ..... mam obiecane zdjęcia z przekazania małej Kaskaderki ze schroniska od Pani Irenki:loveu: chociaż kobieta nie ma komputera i będzie tylko robiła zdjęcia, ale przydusi swoja koleżankę aby mi je przesłała na maila. Jesteśmy w stałym kontakcie telefonicznym więc w razie czego ja będę 'przyduszać' Panią Irenkę :evil_lol:. Natomiast cioteczka Ilon_n:loveu:, która bardzo mocno włączyła się w zorganizowanie transportu dla Kaskaderki będzie naciskać naszego 'dobrego ducha':loveu:, który będzie wiózł Kaskaderkę do domciu o zdjęcia malutkiej juz w jej własnym domku. Tak czy siak zdjęcia będą .... bo ja sama bez nich bym nie wytrzymała:lol:.
[quote name='Freya73']Rzeczywiscie, to loteria. Szkoda tylko, ze wygranych nie ma i zaokraglaja zawsze w dol.
Nasza niunia jedzie pojutrze do domku!:sweetCyb: Madziu , tak jak pisała wcześniej Ilonka to są tylko banki, a bank to wiadomo cyferki się liczą brak i jednego ... serducha. Nic się nie martw:glaszcze: przy takich cudownych ciotkach jakie ma Kaskaderka na tym wątku krzywda dziewczynce sie nie stanie :lol:.
Też sie nie mogę doczekać tej soboty ... chyba zacznę z Toba znosić kwadratowe jajka:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ooo kwadratowe jajka...mysle ze dobrze by sie na bazarku sprzedaly i byly by pieniazki na inna psia bide:evil_lol::loveu:
to dobra mysl:hmmmm:, trzeba sie nad tym zastanowić bo taki ewenement na skalę światową by szedł 'jak ciepłe bułeczki' :evil_lol:
AMIGA napisał(a):
Tych jajek będzie chyba sporo
AMIGA sugerujesz, że pójdzie produkcja seryjna :diabloti:

Posted

AMIGA napisał(a):
Chyba tak, a do soboty to hohohoho ile ich naprodukujemy!
AMIGA:loveu:każde wyprodukowane jajo chcę widzieć na wątku:evil_lol:. Będę otwierać bazarek na inne bidy właśnie z tymi jajami :diabloti:

Posted

Mam wieści z frontu od Maji, która będzie przewozić Kaskaderkę ;)

godziny odbioru i dostarczenia naszej akrobatki już poustalane :)

Ruszają w sobotę rano!! :bigcool:

Posted

ilon_n napisał(a):
Mam wieści z frontu od Maji, która będzie przewozić Kaskaderkę ;)
godziny odbioru i dostarczenia naszej akrobatki już poustalane :)
Ruszają w sobotę rano!! :bigcool:
Ilonko chyba sie upije z radości:cunao: ale oczywiście juz po ...:chlup::chlup::chlup:
Wpisuję się na listę Twoich adoratorów tzn. adoratorek :evil_lol: