marysia55 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Podrzucam naszą kaskaderkę nocną porą na pierwszą stronę:multi:, może ktoś dorzuci jeszcze kilka złotówek dla psinki:loveu: Quote
DarkWater Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Maryniu ja symbolicznie 5zł dorzucę (sama rozumiesz, muszę na bilet na samolot zbierać...) Quote
Plicha Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Już tylko 2 dni zostały do podróży :multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 DarkWater napisał(a):Maryniu ja symbolicznie 5zł dorzucę (sama rozumiesz, muszę na bilet na samolot zbierać...) :):) czyli brakuje juz tylko 27zl!!!!! Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Freya73']Marysiu, jestem pewna, ze to oplata za przelew, ktora zostala odjeta od calej kwoty. Zapraszamy do wplat, co by rowna sume uzyskac. Pierwotna transakcja Data Typ Status Szczegóły Brutto Opłata Netto 6 września 2010 Płatność z M.... S... Zakończone ... £10,00 GBP -£0,59 GBP £9,41 GBP Przeliczenie na: Do Złoty polski Przeliczenie z: -£9,41 GBP Przeliczenie na: 43,45 PLN Kurs wymiany: 1 Funt brytyjski = 4,61829 Złote polskie Data: 7 września 2010 Godzina: 18:07:19 CEST Status: Zakończone Tak to wyglada na wyciągu... Quote
3 x Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='zuzlikowa']Pierwotna transakcja Data Typ Status Szczegóły Brutto Opłata Netto 6 września 2010 Płatność z M.... S... Zakończone ... £10,00 GBP -£0,59 GBP £9,41 GBP Przeliczenie na: Do Złoty polski Przeliczenie z: -£9,41 GBP Przeliczenie na: 43,45 PLN Kurs wymiany: 1 Funt brytyjski = 4,61829 Złote polskie Data: 7 września 2010 Godzina: 18:07:19 CEST Status: Zakończone Tak to wyglada na wyciągu... weź ty się nam tutaj uspokój :mad: nikomu przez myśl nie przeszło żeś cos mataczyła ech ja wiem, ze czasami mam dziwny i niezrozumiały dowcip ale nie chcialam nikogo w zadne wyrzuty sumienia wpędzac :crazyeye: Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 banki są wyrachowane .. w końcu to oddaje znaczenie tego słowa ;) Quote
furciaczek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 1 Funt brytyjski = 4,61829 Złote polskie Okradli mnie!! Mi policzyli rowno 4.60:lol: Jak od 5 lat wysylam pieniazki z wyspy do PL tak jeszcze nigdy nie udalo mi sie dokladnie trafic po ile sobie policza i ile tego wyjdzie, choc zawsze sprawdzam aktualny kurs £:evil_lol::evil_lol: To jak gra w lotto:lol: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 DarkWater napisał(a):Maryniu ja symbolicznie 5zł dorzucę (sama rozumiesz, muszę na bilet na samolot zbierać...) Darkusia ja jestem bardzo wyrozumiała kobieta :roll:. Bilet rzecz święta :evil_lol: tym bardziej, że wiem w jakim celu. Bardzo dziekuję w imieniu nas wszystkich i Kaskaderki :loveu:. Zaraz podam Ci konto na PW Plicha napisał(a):Już tylko 2 dni zostały do podróży :multi::multi::multi: ... i 2 noce :p:p. Matko jak się cieszę:lol:. Bardzo jestem ciekawa czy Kaskaderka swoją psią intuicją wyczuwa już te ostatnie godziny. 3 x napisał(a):weź ty się nam tutaj uspokój :mad: nikomu przez myśl nie przeszło żeś cos mataczyła ech ja wiem, ze czasami mam dziwny i niezrozumiały dowcip ale nie chcialam nikogo w zadne wyrzuty sumienia wpędzac :crazyeye: 3 X jeśli chcesz pociągnąć paskiem zuzlikową to ja w to wchodzę :evil_lol:. Do tej pory mogłam tylko klękać przed nią za to co robi dla psiaków, a teraz jest okazja żeby jej trochę obić tyłeczek:diabloti: Bóg nam wybaczy :loveu::loveu: furciaczek napisał(a):1 Funt brytyjski = 4,61829 Złote polskie Okradli mnie!! Mi policzyli rowno 4.60:lol: Jak od 5 lat wysylam pieniazki z wyspy do PL tak jeszcze nigdy nie udalo mi sie dokladnie trafic po ile sobie policza i ile tego wyjdzie, choc zawsze sprawdzam aktualny kurs £:evil_lol::evil_lol: To jak gra w lotto:lol: nie wiem kochany furciaczku jak sobie tam wyliczasz, ale Twoja kasiorka doszła w nienaruszonym stanie :evil_lol: Zaraz zrobię rozliczenia dzisiejszych wpłat :p:p:p:p ( a jest co rozliczać :lol:) Quote
AMIGA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Moja przyjaciółka z Niemiec (Polka) otworzyla link z mojego opisu w gadu-gadu i ją Kaskaderka też ścisnęła za serce. I postanowiła doplacić ta brakującą kwotę 27 zł. Co nineijszym czynię dzisiaj za nią, żeby pieniążki zdążyły dotrzeć przed podróżą Kaskaderki Quote
furciaczek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Marysiu, doszlo nienaruszone bo z PL konta wysylalam:evil_lol: Sobota coraz blizej:multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 AMIGA napisał(a):Moja przyjaciółka z Niemiec (Polka) otworzyla link z mojego opisu w gadu-gadu i ją Kaskaderka też ścisnęła za serce. I postanowiła doplacić ta brakującą kwotę 27 zł. Co niniejszym czynię dzisiaj za nią, żeby pieniążki zdążyły dotrzeć przed podróżą KaskaderkiAMIGA:loveu: kochamy Ciebie i Twoją przyjaciółkę z Niemiec. Tacy przyjaciele to skarb największy na tej ziemi. Nasza Kaskaderka nawet chyba nie ma świadomości, że ma tyle wielbicielek w Polsce i za jej granicami. To już nawet nie wiem w jakim języku jej zaśpiewamy w sobotę "szczęśliwej drogi już czas..." :loveu: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 furciaczek napisał(a):Marysiu, doszlo nienaruszone bo z PL konta wysylalam:evil_lol: Sobota coraz blizej:multi::multi::multi: sprytna bestia z tej naszej furciaczkowej:loveu::evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 A teraz 'przecudnej urody' rozliczenie finansowe dnia dzisiejszego :p:p:p Wpłaty na konto dotarły od: furciaczek 50,- :calus: Lu-gosiak 24,55 :diabloti::calus: Dzidzia56 20,- ( do moich łapek osobiście) :calus: A teraz pędem na pierwszą stronę aby ją uaktualnić :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A bedzie jakas relacja z podrozy?:loveu::diabloti: Ja to bym chciala Kaskaderke w objeciach nowej Pani zobaczyc:loveu::loveu: Quote
Freya73 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='furciaczek']1 Funt brytyjski = 4,61829 Złote polskie Okradli mnie!! Mi policzyli rowno 4.60:lol: Jak od 5 lat wysylam pieniazki z wyspy do PL tak jeszcze nigdy nie udalo mi sie dokladnie trafic po ile sobie policza i ile tego wyjdzie, choc zawsze sprawdzam aktualny kurs £:evil_lol::evil_lol: To jak gra w lotto:lol: Rzeczywiscie, to loteria. Szkoda tylko, ze wygranych nie ma i zaokraglaja zawsze w dol. Nasza niunia jedzie pojutrze do domku!:sweetCyb: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='furciaczek']A bedzie jakas relacja z podrozy?:loveu::diabloti: Ja to bym chciala Kaskaderke w objeciach nowej Pani zobaczyc:loveu::loveu:powiem tak ..... mam obiecane zdjęcia z przekazania małej Kaskaderki ze schroniska od Pani Irenki:loveu: chociaż kobieta nie ma komputera i będzie tylko robiła zdjęcia, ale przydusi swoja koleżankę aby mi je przesłała na maila. Jesteśmy w stałym kontakcie telefonicznym więc w razie czego ja będę 'przyduszać' Panią Irenkę :evil_lol:. Natomiast cioteczka Ilon_n:loveu:, która bardzo mocno włączyła się w zorganizowanie transportu dla Kaskaderki będzie naciskać naszego 'dobrego ducha':loveu:, który będzie wiózł Kaskaderkę do domciu o zdjęcia malutkiej juz w jej własnym domku. Tak czy siak zdjęcia będą .... bo ja sama bez nich bym nie wytrzymała:lol:. [quote name='Freya73']Rzeczywiscie, to loteria. Szkoda tylko, ze wygranych nie ma i zaokraglaja zawsze w dol. Nasza niunia jedzie pojutrze do domku!:sweetCyb: Madziu , tak jak pisała wcześniej Ilonka to są tylko banki, a bank to wiadomo cyferki się liczą brak i jednego ... serducha. Nic się nie martw:glaszcze: przy takich cudownych ciotkach jakie ma Kaskaderka na tym wątku krzywda dziewczynce sie nie stanie :lol:. Też sie nie mogę doczekać tej soboty ... chyba zacznę z Toba znosić kwadratowe jajka:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ooo kwadratowe jajka...mysle ze dobrze by sie na bazarku sprzedaly i byly by pieniazki na inna psia bide:evil_lol::loveu: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 furciaczek napisał(a):Ooo kwadratowe jajka...mysle ze dobrze by sie na bazarku sprzedaly i byly by pieniazki na inna psia bide:evil_lol::loveu: to dobra mysl:hmmmm:, trzeba sie nad tym zastanowić bo taki ewenement na skalę światową by szedł 'jak ciepłe bułeczki' :evil_lol: AMIGA napisał(a):Tych jajek będzie chyba sporo AMIGA sugerujesz, że pójdzie produkcja seryjna :diabloti: Quote
AMIGA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Chyba tak, a do soboty to hohohoho ile ich naprodukujemy! Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 AMIGA napisał(a):Chyba tak, a do soboty to hohohoho ile ich naprodukujemy! AMIGA:loveu:każde wyprodukowane jajo chcę widzieć na wątku:evil_lol:. Będę otwierać bazarek na inne bidy właśnie z tymi jajami :diabloti: Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Mam wieści z frontu od Maji, która będzie przewozić Kaskaderkę ;) godziny odbioru i dostarczenia naszej akrobatki już poustalane :) Ruszają w sobotę rano!! :bigcool: Quote
marysia55 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 ilon_n napisał(a):Mam wieści z frontu od Maji, która będzie przewozić Kaskaderkę ;) godziny odbioru i dostarczenia naszej akrobatki już poustalane :) Ruszają w sobotę rano!! :bigcool: Ilonko chyba sie upije z radości:cunao: ale oczywiście juz po ...:chlup::chlup::chlup: Wpisuję się na listę Twoich adoratorów tzn. adoratorek :evil_lol: Quote
Recommended Posts