Darianna Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 od godziny 10 ocena na ringach mamy numerki :D Quote
weimaranerklub Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [COLOR=#ff0000][B]Potrzebny transport dla adoptowanego irlanda z wystawy we Wrocławiu 26.09 do Białegostku lub w okolice. [/B][/COLOR]Seter irlandzki jest obecnie w domu tymczasowym u Pauli (pełen wątek o psie na adopcjach [URL]http://www.setery-adopcje.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2216[/URL]) Nowy dom temu staruszkowi udało się znaleźć [B]w BIAŁYMSTOKU[/B]. Paula będzie [B]we Wrocławiu na wystawie 26.09.2010[/B]. Może tam przywieźć tego irlanda, jeżeli jakiś wystawca zabrałby go z powrotem wracając do siebie do Białegostoku lub w okolice.To nie musi być transport bezpośrednio do Białegostoku, [B]Państwo z Białegostoku mogą po psa podjechać gdzieś w granicach 100 -200 km[/B]. Może więc być np. [B]Warszawa. [/B] Bardzo prosimy o pomoc w transporcie tego psa. Pies jest miły, spokojny, niekonfliktowy, lubi jazdę samochodem, więc jeśli jakaś dobra dusza miałaby wolne miejsce w samochodzie dla staruszka to prosimy o bezpośredni kontakt z Paulą [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Guest Guśka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='Korenia']Ja mam nadzieję, że pogoda będzie ładna :) Od chyba 6ciu lat zawsze było ślicznie, ciepło i słonecznie. Oby w tym roku też tak było![/QUOTE] tradycja nakazuje , że będzie słońce :lol: Renia widzimy się mam nadzieję w niedzielę ? Quote
Korenia Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Guśka']tradycja nakazuje , że będzie słońce :lol: Renia widzimy się mam nadzieję w niedzielę ?[/QUOTE] Pewnie, pewnie :) Będę Cię szukać przy mopsiolach/niufach ;) Quote
efra-husky Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 czy ktoś się może orientuje ile będzie kosztował parking? Quote
.ania Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Czy ktos z Warszawy ma może miejsce wolne w drodze powrotnej w niedzielę? Jedna osoba i pies. Oczywiscie dokładam się do kosztow podroży. Quote
Nugatowa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Czy ktoś ma wolne miejsce dla osoby z jednym psem w niedzielę w stronę powrotną w kierunku Północnej Polski ? Oczywiście dołożę się do benzyny ;-) Quote
sabra Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Nugatowa']Czy ktoś ma wolne miejsce dla osoby z jednym psem w niedzielę w stronę powrotną w kierunku Północnej Polski ? Oczywiście dołożę się do benzyny ;-)[/QUOTE] Pólnocny-zachód , północny-wschód czy środek? Quote
Malwi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 poszukuję transportu dla małego transporterka z okolic Kluczborka ... jest może ktoś kto jedzie z tamtych rejonów, kto jedzie na wystawę ? proszę o kontakt tel. 784-987-335 Quote
simbik Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Czy ktoś z Łodzi wybiera się na niedzielę? Potrzebowałabym przekazać niewielką paczuszkę :-). Quote
iizolda Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Czy może ma ktoś wolne miejsce na sobote... Dla jednej osoby z terierem irlandzkim, oczywiście dokladam sie do benzyny... Quote
Jagoodka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A ja nadal nie mam potwierdzenia... Quote
Tapir17 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Syn jedzie na wystawe do Wrocławia z jednym psem/spaniel/wyjazd około 2.00w nocy z Trójmiasta.Moze kogoś zabrać.Powrót w sobote po wystawie.tel.517-83-61-84 Quote
karola&gacek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 potwierdzenie przyszło już w czwartek. W niedziele ma padać cały dzień :( Quote
Korenia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='karola&gacek']potwierdzenie przyszło już w czwartek. W niedziele ma padać cały dzień :([/QUOTE] Oby nie :(:( Tradycją jest słońce!! Quote
bjossa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 poszukiwany tranport na trasie Wrocław-Trójmiasto dla małego chomiczka. Bedę wdzieczna za wszelką pomoc. Quote
pomoc.chomikom Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='bjossa']poszukiwany tranport na trasie Wrocław-Trójmiasto dla małego chomiczka. Bedę wdzieczna za wszelką pomoc.[/QUOTE] A ja dodam, że zwierzątko jest niekłopotliwe; zapakowane będzie do transportu w niewielkie pudełko, nie wymaga żadnej dodatkowej opieki :) Osobę, która mogłaby nam pomóc prosimy o kontakt na e-mail: [email][email protected][/email] Quote
bjossa Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 już nieaktualne, stworek znalazł transport :) Quote
karola&gacek Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Dlaczego nikt się jeszcze nie chwali wynikami? :) Zapraszam fotografów na ring 25 o 10, albo jakoś strzelić zdjęcie "przy okazji" czarno podpalanemu pieskowi z kl.szczeniąt. Będę bardzo bardzo wdzięczna Quote
Merrick Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Czy ktoś wie jak z dworca głównego dojść lub dojechać na wystawę ???? Bardzo proszę o pomoc ;) Quote
Wavix Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Po wyjściu z dworca głównego skręcasz w lewo i idziesz ulicą Piłsudskiego, przystanek linii tramwajowej nr 17 jest niedaleko. 17 jedziesz do przystanku Paderewskiego/Stadion Olimpijski i już, po kłopocie. Do zobaczenia jutro ;) ! Quote
Merrick Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='Wavix']Po wyjściu z dworca głównego skręcasz w lewo i idziesz ulicą Piłsudskiego, przystanek linii tramwajowej nr 17 jest niedaleko. 17 jedziesz do przystanku Paderewskiego/Stadion Olimpijski i już, po kłopocie. Do zobaczenia jutro ;) ![/QUOTE] Wielkie dzięki :) Powodzenia wszystkim Quote
Korenia Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Ja dzisiaj zrobiłam około 900 zdjęć :) Mam nadzieję, że jutro będzie taka sama pogoda ;) Quote
ewtos Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 A kiedy coś pokażesz? Choć troszeczkę? :razz: Quote
Korenia Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='ewtos']A kiedy coś pokażesz? Choć troszeczkę? :razz:[/QUOTE] Ciutkę to potrwa ;) Muszę zgrać, podpisać, wrzucić ;) Ale postaram się szybko ;) Quote
Recommended Posts