Darianna Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 od godziny 10 ocena na ringach mamy numerki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weimaranerklub Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 [COLOR=#ff0000][B]Potrzebny transport dla adoptowanego irlanda z wystawy we Wrocławiu 26.09 do Białegostku lub w okolice. [/B][/COLOR]Seter irlandzki jest obecnie w domu tymczasowym u Pauli (pełen wątek o psie na adopcjach [URL]http://www.setery-adopcje.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2216[/URL]) Nowy dom temu staruszkowi udało się znaleźć [B]w BIAŁYMSTOKU[/B]. Paula będzie [B]we Wrocławiu na wystawie 26.09.2010[/B]. Może tam przywieźć tego irlanda, jeżeli jakiś wystawca zabrałby go z powrotem wracając do siebie do Białegostoku lub w okolice.To nie musi być transport bezpośrednio do Białegostoku, [B]Państwo z Białegostoku mogą po psa podjechać gdzieś w granicach 100 -200 km[/B]. Może więc być np. [B]Warszawa. [/B] Bardzo prosimy o pomoc w transporcie tego psa. Pies jest miły, spokojny, niekonfliktowy, lubi jazdę samochodem, więc jeśli jakaś dobra dusza miałaby wolne miejsce w samochodzie dla staruszka to prosimy o bezpośredni kontakt z Paulą [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guśka Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 [quote name='Korenia']Ja mam nadzieję, że pogoda będzie ładna :) Od chyba 6ciu lat zawsze było ślicznie, ciepło i słonecznie. Oby w tym roku też tak było![/QUOTE] tradycja nakazuje , że będzie słońce :lol: Renia widzimy się mam nadzieję w niedzielę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korenia Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 [quote name='Guśka']tradycja nakazuje , że będzie słońce :lol: Renia widzimy się mam nadzieję w niedzielę ?[/QUOTE] Pewnie, pewnie :) Będę Cię szukać przy mopsiolach/niufach ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efra-husky Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 czy ktoś się może orientuje ile będzie kosztował parking? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ania Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Czy ktos z Warszawy ma może miejsce wolne w drodze powrotnej w niedzielę? Jedna osoba i pies. Oczywiscie dokładam się do kosztow podroży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatowa Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Czy ktoś ma wolne miejsce dla osoby z jednym psem w niedzielę w stronę powrotną w kierunku Północnej Polski ? Oczywiście dołożę się do benzyny ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabra Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 [quote name='Nugatowa']Czy ktoś ma wolne miejsce dla osoby z jednym psem w niedzielę w stronę powrotną w kierunku Północnej Polski ? Oczywiście dołożę się do benzyny ;-)[/QUOTE] Pólnocny-zachód , północny-wschód czy środek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malwi Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 poszukuję transportu dla małego transporterka z okolic Kluczborka ... jest może ktoś kto jedzie z tamtych rejonów, kto jedzie na wystawę ? proszę o kontakt tel. 784-987-335 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbik Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Czy ktoś z Łodzi wybiera się na niedzielę? Potrzebowałabym przekazać niewielką paczuszkę :-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iizolda Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Czy może ma ktoś wolne miejsce na sobote... Dla jednej osoby z terierem irlandzkim, oczywiście dokladam sie do benzyny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoodka Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 A ja nadal nie mam potwierdzenia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tapir17 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Syn jedzie na wystawe do Wrocławia z jednym psem/spaniel/wyjazd około 2.00w nocy z Trójmiasta.Moze kogoś zabrać.Powrót w sobote po wystawie.tel.517-83-61-84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karola&gacek Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 potwierdzenie przyszło już w czwartek. W niedziele ma padać cały dzień :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korenia Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 [quote name='karola&gacek']potwierdzenie przyszło już w czwartek. W niedziele ma padać cały dzień :([/QUOTE] Oby nie :(:( Tradycją jest słońce!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjossa Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 poszukiwany tranport na trasie Wrocław-Trójmiasto dla małego chomiczka. Bedę wdzieczna za wszelką pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomoc.chomikom Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 [quote name='bjossa']poszukiwany tranport na trasie Wrocław-Trójmiasto dla małego chomiczka. Bedę wdzieczna za wszelką pomoc.[/QUOTE] A ja dodam, że zwierzątko jest niekłopotliwe; zapakowane będzie do transportu w niewielkie pudełko, nie wymaga żadnej dodatkowej opieki :) Osobę, która mogłaby nam pomóc prosimy o kontakt na e-mail: [email][email protected][/email] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjossa Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 już nieaktualne, stworek znalazł transport :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karola&gacek Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Dlaczego nikt się jeszcze nie chwali wynikami? :) Zapraszam fotografów na ring 25 o 10, albo jakoś strzelić zdjęcie "przy okazji" czarno podpalanemu pieskowi z kl.szczeniąt. Będę bardzo bardzo wdzięczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merrick Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Czy ktoś wie jak z dworca głównego dojść lub dojechać na wystawę ???? Bardzo proszę o pomoc ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wavix Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Po wyjściu z dworca głównego skręcasz w lewo i idziesz ulicą Piłsudskiego, przystanek linii tramwajowej nr 17 jest niedaleko. 17 jedziesz do przystanku Paderewskiego/Stadion Olimpijski i już, po kłopocie. Do zobaczenia jutro ;) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merrick Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 [quote name='Wavix']Po wyjściu z dworca głównego skręcasz w lewo i idziesz ulicą Piłsudskiego, przystanek linii tramwajowej nr 17 jest niedaleko. 17 jedziesz do przystanku Paderewskiego/Stadion Olimpijski i już, po kłopocie. Do zobaczenia jutro ;) ![/QUOTE] Wielkie dzięki :) Powodzenia wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korenia Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 Ja dzisiaj zrobiłam około 900 zdjęć :) Mam nadzieję, że jutro będzie taka sama pogoda ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewtos Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 A kiedy coś pokażesz? Choć troszeczkę? :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korenia Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 [quote name='ewtos']A kiedy coś pokażesz? Choć troszeczkę? :razz:[/QUOTE] Ciutkę to potrwa ;) Muszę zgrać, podpisać, wrzucić ;) Ale postaram się szybko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts