E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dzięki, poszukam i umieszczę, a przynajmniej się postaram, w 1 miejscu. Quote
IVV Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 nie wiem co napisac ....sytuacja zaczyn byc nie zbyt ciekawa ... Hunter ma wydarzenie ,zrobila go Jola ,ale przy naszej roznicy czasowej (mojej8 ,a Joli 9 godzin) zbyt wiele sie tam nie dzieje,potrzebny jest ktos kto by trzymal reke na pulsie w Pl. link byl tu juz wczesniej wstawiany z prosba o zagladanie http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=186358808042408 nie wiem czy pies moze miec dwa wydarzenia na FB ? ewentualnie mozna zrobic drugie dodatkowe z nowym tekstem ...co myslicie? Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='IVV']nie wiem co napisac ....sytuacja zaczyn byc nie zbyt ciekawa ... Hunter ma wydarzenie ,zrobila go Jola ,ale przy naszej roznicy czasowej (mojej8 ,a Joli 9 godzin) zbyt wiele sie tam nie dzieje,potrzebny jest ktos kto by trzymal reke na pulsie w Pl. link byl tu juz wczesniej wstawiany z prosba o zagladanie http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=186358808042408 nie wiem czy pies moze miec dwa wydarzenia na FB ? ewentualnie mozna zrobic drugie dodatkowe z nowym tekstem ...co myslicie? Iwonko tamto wydarzenie jest typu śliczny, zdrowy pies, któremu nic nie zgraża i krzywda się nie dzieje - szuka domu. Potrzebne jest wydarzenie albo impreza - pies szuka funduszy na leczenie i karmę i BDT, jeśli nie znajdzie grozi mu śmierć, bo trzeba obciąć jakoś koszty jego utrzymania na miłość boską. Funia jak widzę połowę czy więcej tego co bierze za jego miejsce - to na niego zaraz wydaje, to się robi horror. Quote
IVV Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 czy ktos moze napisac taki piekny dramatyczny tekst dla Huntera ? wlasciwie to nawet nie bedzie przekoloryzowane tylkon najzwyklejsza prawda :( Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='IVV']czy ktos moze napisac taki piekny dramatyczny tekst dla Huntera ? wlasciwie to nawet nie bedzie przekoloryzowane tylkon najzwyklejsza prawda :([/QUOTE] Jak próbuję napisać dramatycznie to mi zawsze satyra wychodzi ... także się nie podejmę, mam zbyt ironiczny styl na takie teksty i to samo mi tak wychodzi, nic na to nie poradzę .... Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Funiu możesz wkleić ten link w 1 post ? To album ze wszystkimi zdjęciami Huntera, żeby nie latać po wątku, nie szukać fot i linka. https://picasaweb.google.com/107489641233057346303/Hunter?authkey=Gv1sRgCPWK_K6Q65XaTQ# Quote
funia Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Zostałem uratowany z piekła schroniskowej rzeczywistosci .Wyleczony ,odzywiony i zaszczepiony czekałem w hoteliku na dom .....Moje zycie zmieniało się z dnia na dzień .Nie byłem juz głodny i bity .( mam stare blizny na ciele )Zostałem otoczony opieka i miłością .Moja sponsorka i inne oddane osoby szukały mi nowego domu do dnia kiedy okazało się ,ze mój stan zdrowia zaczął sie pogarszac . ...Chudłem i znikałem w oczach zupełnie jak w schronisku ,zrobiono mi badania które wykazały ,ze mam problemy z trzustka .To nie koniec świata bo z tym mozna żyć ,ale na moje leczenie i dalsze badania nie ma juz pieniędzy .Osoba o wielkim sercu ,która opłaca mój pobyt w hoteliku ratuje wiele psów i nie podoła juz takim wydatkom .Wiem ,ze moze łatwiej byłoby abym odszedł za TM i byłoby po kłopocie ,ale tak bardzo chciałbym żyć i pokazac jak bardzo potrafie kochac ...Potrafie połozyc pieknie głowe na twoich kolanach i podac łapke ....Czy to wystarczy by ktoś mnie pokochał ? Chyba nie .....Słyszę jak moja opiekunka mówi.ze w nastepnym miesiącu nie dostanę enzymu bo po prostu nie ma na to pieniędzy ...Bez enzymu znowu schudnę i będe chory ....Potrafie pięknie grać w piłke i przyniosę Ci ją jeśli tylko chciałbyś ....jestem Hunter ,kocham ludzi i obiecuje ,ze pokocham Ciebie tylko daj mi szansę Żyć ...... Hunter to młody pies w typie teriera .Jest wesoły i towarzyski .itd .Tu trzeba wkleić cały jego opis . Nie wiem ,czy podoba wam się Jeśli nie to moze coś trzeba zmienić albo dopisac .. Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ślicznie, jezu, to ja robię w formie notatki na FB ! Quote
E-S Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='funia']wkleiłam juz album .;) Zrobiłam notatkę, udostępniajcie i polubcie ! http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=116633138414561 Quote
IVV Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 dzieki serdeczne E-S!!!!! juz zagladalam i polubilam :) Quote
E-S Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Udostępniajcie Huntera na fb, im więcej osób go zobaczy i sobie o nim poczyta, tym większa szansa dla tego psa ! Quote
funia Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='E-S']Udostępniajcie Huntera na fb, im więcej osób go zobaczy i sobie o nim poczyta, tym większa szansa dla tego psa ![/QUOTE] Powiedz jak to się robi ,MAm konto bo mi ktoś załozył ale nie potrafię się tam wogóle poruszać .... Quote
IVV Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 czy to konto jest na Twoje imie i nazwisko Funiu ? Quote
E-S Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='funia']Powiedz jak to się robi ,MAm konto bo mi ktoś załozył ale nie potrafię się tam wogóle poruszać ....[/QUOTE] Wchodzisz na ten link, który podałam, logujesz się na fb jeśli nie masz zapamiętanych logów i klikasz w "udostępnij", gdzieś tam się wyświetla, na dole gdzieś chyba. Wyskakuje Ci okienko i jeszcze raz w tym okienku z tym, co udostępniasz masz okienko "udostępnij", albo "czy chcesz dodać obiekt do swojego profilu", zapomniałam i klikasz w to, co by to nie było i już :) Quote
muzzy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='E-S']Zrobiłam notatkę, udostępniajcie i polubcie ! http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=116633138414561 Szukam, szukam i nigdzie nie widzę przycisku 'Lubię to' :( Na dole jest tylko info ile osób lubi i tyle :( Udostępniłem, ale 'lubienie' się nie pojawiło. Co robię nie tak? Quote
IVV Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Muzzy tu go polub http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=116633138414561#!/home.php?sk=group_136574843065488&id=158901240832848¬if_t=like...mozesz tez zrobic copy Ewy notatki i wstawic u siebie ,tak bedzie Ci lepiej to udostepniac Quote
funia Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='IVV']czy to konto jest na Twoje imie i nazwisko Funiu ?[/QUOTE] tak,ivonko Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 zrobiłam bazar dla Huntera, zapraszam wszystkich na podrzucanie, to naprawde bardzo wazne w przypadku bazarkow!!! http://www.dogomania.pl/threads/204071-Książki-o-psich-rasach-o-kotach-żółwiach-i-inne-na-Huntera-do-20.03?p=16489154#post16489154 mam prosbe, czy mozna umiescic link w pierwszym poscie? zeby sie nie zagubil jak tu sie znowu duzo napisze a moze ktos dopiero zajrzy jutro czy pojutrze toniech wie gdzie bazar jest i druga sprawa moze by dodac cos o jego dramatycznej sytuacji finansowej i zdrowotnej w pierwszym poscie i tytule? to tylko sugestia:-) Quote
IVV Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='funia']tak,ivonko wyslalam Ci zaproszenie do znajomosci ;) [quote name='sacred PIRANHA']zrobiłam bazar dla Huntera, zapraszam wszystkich na podrzucanie, to naprawde bardzo wazne w przypadku bazarkow!!! http://www.dogomania.pl/threads/204071-Książki-o-psich-rasach-o-kotach-żółwiach-i-inne-na-Huntera-do-20.03?p=16489154#post16489154 mam prosbe, czy mozna umiescic link w pierwszym poscie? zeby sie nie zagubil jak tu sie znowu duzo napisze a moze ktos dopiero zajrzy jutro czy pojutrze toniech wie gdzie bazar jest i druga sprawa moze by dodac cos o jego dramatycznej sytuacji finansowej i zdrowotnej w pierwszym poscie i tytule? to tylko sugestia:-) Dzieki serdeczne :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 te tekst do ogłoszeń co napisałaś mozna wkleic w pierwszy post....jak ktos wejdzie to niech wie od razu jak kiepsko psiak stoi i niech go scisnie za serce i kieszenie :diabloti: Quote
funia Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Nie moge wkleic tego linku do bazaru ....A teraz musze odejśc od kompa .Tzn.wkleiłam ale dlaczego się nie otwiera? Quote
LadyS Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='funia']Nie moge wkleic tego linku do bazaru ....A teraz musze odejśc od kompa .Tzn.wkleiłam ale dlaczego się nie otwiera? Wklej taki, skrócony: http://www.dogomania.pl/threads/204071 Inne czasem się nie otwierają. Quote
E-S Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ja mogę dać na bazarek książkę, którą teraz czytałam jak jestem taka chora, kaszlałam do 4 rano i nie mogłam spać i zaczęłam czytać, zwyłam się jak nie wiem, ale książka piękna, strasznie wzruszająca i z klimatem, który zostaje w sercu na długo i pozwala pogodzić się z odchodzeniem naszych 4 łapek, polecam serdecznie lekturę, Dorota Sumińska "Świat według psa. Opowieść jamnika Bolka". Quote
Recommended Posts