mrs.ka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 no dziwie się ,że nikt nie oferuje tymczasu ,przecież to szczeniak nie wymagający żadnej specjalnej troski ani dalszego leczenia:shake: Quote
Wet-siostra Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To rzeczywiście smutne...Ten maluszek potrzebuje domu i miłości... Quote
ewab Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Czy ktoś mógłby mi pomóc rozesłać wątek na pw. Mnie już zaczyna brakować doby. Dziś mamy nowe 8 szczeniaków:( Quote
LadyS Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Fuksik ma obserwatora na allegro ;) Nie miałyście żadnego kontaktu? Quote
ewab Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ladySwallow napisał(a):Fuksik ma obserwatora na allegro ;) Nie miałyście żadnego kontaktu? Nie:(. Ale trzymam mocno kciuki:thumbs:. Quote
savahna Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Podrzucę psinkę z wieczora i spać idę:crazyeye:.A co to, przepraszam znaczy,że Fuksik ma obserwatora na allegro?:???: Quote
ewab Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 savahna napisał(a):Podrzucę psinkę z wieczora i spać idę:crazyeye:.A co to, przepraszam znaczy,że Fuksik ma obserwatora na allegro?:???: Znaczy tyle, że ktoś zwrócił na niego uwagę i zaznaczył link. I tyle, albo aż tyle. Wysłałam ogłoszenie do gazety. Pani redaktor obiecała, że opublikuje. Quote
savahna Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzięki i trzymam kciuki.Gdyby to był normalny kraj byłoby lżej:diabloti: Quote
andzia69 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 tylko od wczoraj przybyło nam 9 szczeniorków:(:( co z nimi robić jak nawet dt jednemu nie możemy znaleźć:placz: Quote
ewab Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 andzia69 napisał(a):tylko od wczoraj przybyło nam 9 szczeniorków:(:( co z nimi robić jak nawet dt jednemu nie możemy znaleźć:placz: A 3 jeszcze nie złapane:( Quote
ewab Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 erka napisał(a):Podrzucę wieczorową porą nieFuksika. Erko wypluj to słowo:) Quote
erka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ewab napisał(a):Erko wypluj to słowo:) Wypluwam:eviltong:. Choc trudno mi to przychodzi, patrząc realistycznie, a jeszcze ta dzisiejsza pogoda.....:mad: Quote
Wet-siostra Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Pogoda-jak to w piosence-jest tylko dla bogaczy... Quote
ewab Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 I co dołączamy do wątku sunię trójłapkę? Quote
mrs.ka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 jaką znów sunię trójłapkę??? chyba muszę zajrzeć na kielecki ,chociaż mnie to trochę dołuje :( Quote
andzia69 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 to ja wam tylko chciałam dodac otuchy;) pies morderca;) bez łapy!!! Uploaded with ImageShack.us a tu ze swoim nowym panciem:):) i małemu musi się udać:) nie dorosły, nie morderca więc będzie łatwiej:) Quote
erka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Czy nikt sie nie zlituje nad Fuksikiem:(??? Szczeniorek powinien sie bawić , spać na kanapie, a nie spędzać całe dnie zamknięty w metalowej klatce! Czy ktos da mu chociaż dt? Quote
erka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Zdecydowanie Fuks nie ma fuksa, nawet nikt do niego nie zagląda, nie mówiąc o jakiejś pomocy:(. Quote
Wet-siostra Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Nie mów,że nikt,ktoś zagląda...;-) Pomóc też miałam ochotę,no ale jest jak jest.Podnoszę! Quote
savahna Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 No nie da rady pomóc wszystkim.A żal!:roll:Do góry psiak.:multi: Quote
Recommended Posts